Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Indonesien

Om Indonesien

Storslåede naturscenarier

Glæd jer til at opleve et land, der er fyldt med variationer. Når I ankommer, bliver I budt velkomne af storslåede naturscenarier, frodig regnskov, paradislignende strande, farverige koralrev, vulkaner, kratersøer og frodige terrasser. Det er let at forstå, hvorfor Indonesien i flere årtier har været et populært rejsemål – den varierende natur og fine kulturskatte fascinerer og tryllebinder alle besøgende. Følg med Bravo Tours til Indonesiens mest kendte rejsemål – Bali!

Landet med de mange øer

Indonesien er et enormt ørige og består af tusindvis af øer. Mange af dem er små og ubeboede, men ca. 6.000 er befolkede. Landet har tilsammen 252 millioner indbyggere, og det gør landet til det fjerde mest folkerige land i verden. Den største ø er Borneo, som Indonesien deler med Malaysia og Brunei.

På Java ligger hovedstaden Jakarta, en pulserende, spændende og hektisk metropol med imponerende paladser og farverige markeder. Her finder I de gamle templer, Borobudur og Prambanan, der er nogle af Indonesiens mest berømte seværdigheder.

Dykning

Den indonesiske ø-gruppe er et af verdens bedste steder at dykke. De mere end tusind kilometer lange rev indbyder til flere timers flot dykning under havets overflade. På jeres tur kan I bl.a. hilse på skildpadder, søheste og et utal af koralfisk.

Kultur og historie

Indonesien har været styret af mange forskellige nationer. I 1400-tallet var øerne et stort hindu-buddistisk kongedømme, men i 1700-tallet overtog Holland magten, og Indonesien blev en hollandsk koloni. Under 2. verdenskrig blev landet besat af Japan, og efter krigen blev Indonesien uafhængig med egen præsident.

Rejser til Indonesien

  • Bali

    Bali

    Den lille grønne ø danner rammen om en perfekt eksotisk ferie for dig.

Del denne side via E-mail