Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt

Langtidsrejser

Når man elsker at rejse, er den traditionelle ferie af en uges varighed ikke altid nok. Faktisk synes vi selv, at sådan en uge går alt for hurtigt. Selvom man gør sit bedste for at blive i nuet og bare nyde solen, og de lune temperaturer, lurer hjemrejsedatoen nemlig altid foruroligende nært, når man kun har 7 dage til at rejse i.

Har I muligheden, er det derfor værd at overveje - om ikke andet så bare en enkelt gang i livet - at opleve glæden ved en langtidsrejse.

Hvad er en langtidsrejse?
Hos Bravo Tours anvender vi udtrykket ”langtidsrejser” om rejser, der varer 3-4 uger eller længere. I princippet kan I foretage langtidsrejser til alle destinationer, men rejseformen er oplagt til de mere afsides beliggende rejsemål.

Enten fordi rejsen alene tager et par dage sammenlagt og dermed stjæler en del af den dyrebare ferietid, men også fordi der ofte er mange seværdigheder at besøge. For manges vedkommende er det måske også eneste gang nogensinde, feriemålet besøges.

Langtidsrejser lægges ofte i vinterhalvåret eller ydersæsonerne, da priserne her er lavest. Det er også her, de mest populære destinationer til netop langtidsrejser har det bedste klima. Derudover er trangen til sol og sommer oftest størst, når vinterkulden bider i kinderne og regnen slår mod ruden.

Langtidsrejser planlægges tit med halvpension, så I kan spise jeres morgenmad på hotellet og dagens øvrige måltider derimod bliver en del af rejseoplevelsen.

Langtidsrejsernes fordele
Når man er på langtidsrejse, opstår der unikke muligheder for at kombinere solferie med kultur, fordybelse og oplevelser. På en traditionel ferie kan det være svært at nå det hele, fordi antallet af dage til udflugter er begrænset, når der også skal være tid til at slappe af på stranden eller ved poolen.

Tager I på langtidsrejser, er der derimod tid til det hele. I kan tage en afslappende dag på liggestolen efter en dag i storbyen eller lade en dag med storslåede naturoplevelser følges med en dasedag på hotellet. Det giver den perfekte afveksling under ferien og hvis I planlægger jeres program hjemmefra, får I udnyttet dagene på jeres langtidsrejse optimalt.

Vores dygtige rejseledere på destinationerne har også altid masser af forslag til aktiviteter og hjælper jer gerne med, hvordan I bedst planlægger jeres ophold. Derudover kender de en masse tips, I ikke kan læse jer til i rejsebøgerne, som I med fordel kan drag nytte af.

NYHED - Langtidsferie i Andalusien
Er I mere til de europæiske himmelstrøg er Costa del Sol, som i forvejen er en af de mest populære langtidsrejsedestinationer, oplagt.

Det er ikke uden grund, at stedet kaldes for Solkysten og netop derfor rejser mange danskere hertil udenfor sommerperioden, når energidepoterne skal lades op med sol og varme. Her skinner solen nemlig 300 dage om året og især i ydersæsonerne som forår og efterår, er rejsemålet populært. Det skyldes, at vejret her minder om den danske sommer, når den er bedst.

Området er især kendt for sine mange golfbaner, men er også et fantastisk sted at have sit geografiske udgangspunkt for en ferie i lejet bil. Der er masser af skønne naturoplevelser i området og med strande der ligger ud til Middelhavet, er badeferien samtidig sikret. På samme ferie kan I også besøge Malaga og dermed opleve den unikke stemning der findes i Middelhavets storbyer eller tage et smut til Gibraltarklippen og opleve de vilde Berberaber.

Langtidsrejser til Costa del Sol

Rejs 3 eller 4 uger til Costa del Sol

Costa del Sol har rigtig meget at byde på - fx mere end 300 solskinsdage om året og et vælg af spændende oplevelser. Vi har samlet vores bedste tilbud på 3 og 4 ugers rejser.
Rejs fx 3 uger FRA kr. 6.298 - Se alle tilbud her >

Premium - Langtidsferie i Andalusien

Nyd tre ugers ferie, hvor der er en masser dejlige oplevelser inkluderet. Du bor på Blue Sea Gran Hotel Cervantes et kat. 4 hotel, med halvpension,  midt i Torremolinos, med en fantastisk udsigt over havet.
Se langtidsferien til Andalusien her - FRA kr. 8.498 >

Langtidsrejser til De Kanariske Øer

THB Flora, Lanzarote

Mange faciliteter til både par og familien
Rejs fx 3 uger den 4/1 fra kr. 7.798

Nido del Aguila, Gran Canaria

Gode lejligheder på toppen af Puerto Rico.
Rejs fx 3 uger den 2/1 fra kr. 8.698

 

Lejligheder Lara, Gran Canaria

Nyrenoveret voksenhotel på solsiden i Puerto Rico
Rejs fx 3 uger den 5/1 fra kr. 10.998

Lejligheder Barranco, Tenerife

En perle midt i Playa de las Américas.
Rejs fx 3 uger den 6/1 fra kr. 8.498

H10 Taburiente Playa, La Palma 

Fantastisk havudsigt fra poolen og gode faciliteter.
Rejs fx 3 uger den 3/1 fra kr. 8.398

3 ugers rejser

Vi har samlet vores bedste tilbud på 3 ugers rejser.
Se alle tilbud her >

 

Langtidsrejser til Algarve

3 eller 4 ugers rejser

Smukke Algarves helt særlige kendetegn er de fantastiske klipper der ligger langs de smukke, hvide sandstrande. Det skal bare opleves. Vi har samlet vores bedste tilbud på 3 og 4 ugers rejser.
Rejs fx 21 dage FRA kr. 5.398 - Se alle tilbud her >

Langtidsgolf på Islantilla i 4 uger

Vi gentager succesen - med ubegrænset golf! Golfbanen ligger lige udenfor døren, så golfen er virkelig i højsædet. Blot få skridt fra receptionen finder vi 27 dejlige, udfordrende huller. 
Se alle tilbud her >