Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Benalmádena

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Benalmadena.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Benalmadena.

Se vores hoteller her >

Om Benalmadena, Costa del Sol

Om Benalmadena, Costa del Sol

Benalmádena – ferie- og storbyliv

I forlængelse af feriebyen Torremolinos ligger Benalmádena med sin hyggelige strandpromenade, eksklusive marina og gode restauranter – og blot 30 minutter fra storbyen Malaga.  

Let at forelske sig i
Det er svært ikke at blive vild med Benalmádena. Her finder I dejlige hoteller, gode strande og et virkelig hyggeligt ferieliv. Især den flotte marina er en af byens vartegn i kombination med den lange strandpromenade. Her er der liv, både om dagen, når folk nyder livet på strandene, men også om aftenen, når restauranterne frister med både lokale og internationale retter.

Oplevelser i Benalmádena
Selv om det er fristende at nyde livet på strandene langs den lange kystlinje, så er der også meget at opleve i Benalmádena. Ikke langt fra kysten ligger byen Pueblo Benalmádena, der charmerer med sine hvide huse, hyggelige pladser og mange kulturelle oplevelser. Spiller I golf, har området også to golfbaner, ligesom det er et godt udgangspunkt, hvis I ønsker at opleve mere af fastlandet fx i lejebil. I kort afstand fra kysten ligger også Tivoli World - et skønt sted for både børn og voksne med mange sjove aktiviteter og forlystelser. Lige overfor finder I også områdets berømte svævebane.

Malaga – storbyen rundt om hjørnet
I Benalmádena går dagene sin stille gang, men vil I også opleve en storby på jeres ferie, ligger Malaga lige rundt om hjørnet. Lejer I en bil eller tager I en taxa, kan I besøge byen på blot 30 minutter. Gå en tur i de hyggelige, kringlede gader, spis tapas med de lokale eller besøg de berømte seværdigheder fx byens Alcazaba med en forbløffende udsigt, Picasso-museet eller marinaen. De fleste kan ikke nøjes med en enkelt dag i Malaga!

Transfer
Det tager ca. 25 minutter at køre fra lufthavnen ved Malaga til det første hotel i Benalmádena.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail