Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Estepona

Om Estepona

Om Estepona

Estepona – én af spaniernes egne favoritter


Estepona er en af de mindst turistprægede byer på Costa del Sol, og det er hovedsagligt spanierne selv, der elsker at holde ferie her. Det må man sige er et ægte kvalitetsstempel!

Charmerende og autentisk
Estepona er charmerende! Her er stille, roligt og virkelig smukt. Selv om byen er en af de større langs kysten, har den bevaret sin autenticitet. Især ved havnen ligger en stribe flotte caféer, hvor man virkelig kan nyde ferielivet i fulde drag. Rundt i byen finder I også gode restauranter og butikker.

På stranden i Estepona
Langs kysten omkring Estepona løber flere populære strande. Den mest populære er La Rada, som I finder midt i byen. Den starter ved byens marina og løber hele vejen langs byen. I udkanten af området ligger også El Cristo Beach, der ligger i en lille bugt og derfor er oplagt til børnefamilier. Langs begge strande finder I et hyggeligt café- og restaurantliv, hvor I kan tage en pause fra solen.

Tæt på golfbaner
Vil I kombinere jeres ferie med golf, så er Estepona et rigtig godt valg. Her bor I tæt på flere af kystens gode baner, som I vil nyde, hvis I spiller golf. Det er dog en rigtig god ide at bestille starttiderne inden afrejse, da golfbanerne er meget populære. På den måde får I de bedste tider.

Transfer
Det tager ca. 1 time at køre fra lufthavnen ved Malaga til det første hotel i Estepona.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail