Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Torremolinos

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Torremolinos.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Torremolinos.

Se vores hoteller her >

Om Torremolinos, Costa del Sol

Om Torremolinos, Costa del Sol

Torremolinos – populært valg tæt på Malaga


Blot 15 kilometer syd fra Malaga ligger Torremolinos – måske den mest populære ferieby på Costa del Sol. De dejlige strande og det azurblå Middelhav gør området perfekt til ferie!

Et ferieparadis
Engang var Torremolinos en fiskerlandsby, i dag er det er paradis for turister, der elsker solen, strandene, det azurblå Middelhav og den lange strandpromenade. Livet i Torremolinos går sin stille gang, og dagene forsvinder på de dejlige sandstrande og i det hyggelige centrum. Her er både butikker og gode restauranter.

Storbyferie i Malaga
Torremolinos er perfekt til afslapning, men I kan også kombinere ferien med storbyoplevelser i Malaga. Lej en bil eller tag toget og pludselig står I i centrum af Malaga – den hyggelige by med spændende oplevelser. Gå en tur i de smalle gader, shop i de mange butikker eller oplev fx Picasso-museet midt i byen.

Hvis I rejser med børn
Rejser I med børn, vil de med garanti elske en tur i Aqualand Torremolinos, Costa del Sols største vandland med udfordrende vandrutsjebaner - bl.a. Kamikaze, der er Europas højeste. I Crocodile Park Torremolinos kan man på tæt hold studere alt fra californiske alligatorer til mægtige nilkrokodiller - og få lov til at holde en babykrokodille.

Transfer
Det tager ca. 15 minutter at køre fra lufthavnen ved Malaga til det første hotel i Torremolinos. 

Hoteller i Torremolinos

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail