Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Marbella

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Marbella.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Marbella.

Se vores hoteller her >

Om Marbella, Costa del Sol

Om Marbella, Costa del Sol

Marbella – et af Costa del Sols mest eksklusive områder


Marbella betager de fleste. Det eksklusive område er helt sit eget med en af områdets flotteste havne, sin gamle bydel og det dejlige spanske ferieliv.

På ferie i Marbella
Marbella er ganske enkelt skøn! I den gamle bydel kan I nyde stemningen i de små gader, hvor hyggelige huse og butikker omkredser gaderne. På havnen finder I nogle af de flotteste luksuslinere og yachts, der findes, mens havnepromenaden byder på både caféer og restauranter. Ferielivet i Marbella er i en liga for sig!

Sol og strand
Parallelt med strandpromenaden løber Marbellas gode strand. Det fine sand indbyder til lange afslappende dage, og herfra er der også både kiosker og restauranter lige rundt om hjørnet. Stranden strækker sig fra havnen, Puerto Banús, og helt ind til centrum.

Spændende oplevelser, aktiviteter og golf
Det kan være svært at løsrive sig fra Marbella, men området omkring har også rigtig meget at byde på. Malaga ligger fx under en times kørsel fra Marbella, ligesom området har rigtig mange gode golfbaner. Så snart I forlader kysten, vil også opleve maleriske landsbyer, store pladser og autentisk spansk charme.

Transfer
Det tager ca. en time at køre fra lufthavnen ved Malaga til det første hotel i Marbella.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail