Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Fuengirola

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Fuengirola.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Fuengirola.

Se vores hoteller her >

Om Fuengirola, Costa del Sol

Om Fuengirola, Costa del Sol

Fuengirola – langstrakte sandstrande


Lange sandstrande, gode restauranter og en fantastisk feriestemning. Fuengirola er uden tvivl en af de mest populære feriebyer ved Costa del Sol.

7 kilometer med lange sandstrande
Fuengirola er en rigtig hyggelig by, men om dagen tiltrækker de dejlige sandstrande de flestes opmærksomhed. Her finder I gode strandbarer, vandsportsaktiviteter og ikke mindst en lang strandpromenade, der lægger op til hyggelige slentre- og løbeture. Vandet er lavt, og derfor kan både store og små nyde en god ferie på strandene i Fuengirola. Der er både tid og plads til at være aktiv eller blot nyde livet, solen og daselivet på stranden.

Gå på opdagelse i Fuengirola
Den tidligere fiskerby byder i dag på et hyggeligt centrum. Gå en tur i de små gader og find bl.a. flere gode tapas-barer. Der ligger også en flot lystbådehavn ”Puerto Deportivo”, hvor I kan nyde synet over havet. Vil I nyde endnu en flot udsigt, bør I besøge byens borgruin Sohail, hvorfra I kan nyde synet over byen.

På marked med de lokale
Costa del Sols største marked ligger i Fuengirola. Her kan I købe alt fra grøntsager til tøj og andre spændende varer. Oplev også den hyggelige og autentiske stemning, der er på markedet – det er virkelig et besøg værd, uanset om I vil handle eller ej.

Tæt på Malaga
Fuengirola ligger blot 35 kilometer fra storbyen Malaga, der har en helt særlig charme. Tag toget eller lej en bil og besøg den hyggelige storbys mange hyggelige gader. Her ligger også flere seværdigheder, bl.a. byens Picasso-museum og H.C. Andersen-statuen. Der er også mange spændende shopping-muligheder og et væld af gode restauranter.

Transfer
Det tager ca. 25 minutter at køre fra lufthavnen ved Malaga til det første hotel i Fuengirola.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail