Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Swissotel Suites Phuket Kamala Beach

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Swissôtel Suites Phuket Kamala Beach

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Familiehotel
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurant

Perfekt hotel til alle aldre – med plads til hele familie!
Tæt på den smukke Kamala-strand, som er en de bedste på Phuket, finder I Swissotel Suites Phuket Kamala Beach. Her kan alle aldre virkelig nyde livet, uanset om I vil boltre jer i det klare have, nyde dagene på den hvide sandstrand eller slappe af ved poolen.

Resortet er bygget op omkring den lange lækre pool, hvor der er masser af liggestole og parasoller. Der er ingen tvivl om, at livet på resortet leves her. Børnene vil elske det, da der både er en stor børnepool og en vandrutsjebane. I den modsatte ende ligger poolbaren på land, og der er også og en "swim up" poolbar. På hotellet ligger også en hyggelig restaurant med udsigt til poolen

På hotellet finder I gode faciliteter til både børn og voksne. Der er gratis fitness, et hyggeligt spa-område og en kids club, der frit kan benyttes til leg, hvis bare der er en voksen med. Der er også mange aktiviteter (nogle mod betaling). Selv i restauranten finder I et børnehjørne, så de små også kan hygge sig efter middagen.

Ikke langt fra hotellet ligger også det berømte Phuket FantaSea, som har et verdensklasse-show samt en stor forlystelsespark. Vil I gerne opleve mere liv, kan I også besøge områdets største by, Patong. Hotellet har en shuttlebus, der kører her til flere gange om dagen, som koster ca. 100 bath pr. person pr. vej. En taxa koster ca. 600 bath.

Faciliteterne og de store værelser og lejligheder gør resortet særdeles velegnet til børnefamilier.

Sådan bor du
Alle hotellets værelser er flotte suiter med separat stue og soveværelse. Suiterne har trægulv og er moderne og smagfuldt indrettede. I suiterne finder man skrivebord, fladskærms-TV, DVD-afspiller, hårtørrer samt kaffe-/tefaciliteter, der fyldes op dagligt. Badeværelset er stort med klinkegulv - alle badeværelser har brusekabine.

Alle værelser har møbleret balkon eller terrasse med udsigt til den lækre pool.

I soveværelserne kan der ønskes mellem stor kingsize seng eller to store enkeltsenge. Stuen er dejligt møbleret med en stor sofa, stole og bord. I stuen er der opredning til børn. Her bliver sofaen hver aften lavet om til to store behagelige senge.

2 værelses Deluxe Suite er et suite værelse på 43 m2 med et soveværelse og en separat stue - her kan der bo op til to voksne og tre børn (tredje barn sover i seng med voksen og ikke i separat seng). Er placeret på 2. og 3. etage med pooludsigt.

Pension
Opholdet er med morgenmad, det er muligt at tilkøbe halvpension eller fuld pension.

Mere om Swissotel Suites Phuket Kamala Beach
Fra hotellet til Kamala-stranden er der en kort gåtur. På vejen er der et spændende udvalg af små butikker, lokale restauranter, massage og skræddere. Der er ca. 2 km til det lokale centrum i Kamala. 

Der kan være meget stor forskel på høj- og lavvande ved stranden - de thailandske myndigheder har fjernet alle strandstole fra offentlige strande, så det vil ikke være muligt at leje strandstole og parasoller. 

Om hotellet
Afstand til centrum 8 km
Afstand til lokalt centrum 2 km
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 500 m
Aircondition Ja
Antal værelser 180
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 2003
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Nej
Etager 3
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2015
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna I spaafdeling
Skift af håndklæder, pr. uge efter behov
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Spa & wellness Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
Vandrutschebane Ja
WiFi Ja

Adresse
100/10 Moo 3, 83150 Kamala Beach, Thailand
Tlf.: +66 76 303 000
www.swissotel.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail