Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Udsøgt boutiquehotel kun for voksne
 • Indbydende spa og fitness
 • Værelser med moderne faciliteter
 • Morgenmad og mulighed for halvpension

Bohemia Suites & Spa

5
Her får du
 • Udsøgt boutiquehotel kun for voksne
 • Indbydende spa og fitness
 • Værelser med moderne faciliteter
 • Morgenmad og mulighed for halvpension
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Bohemia Suites & Spa

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Kun voksne
 • Morgenmad
 • Opvarmet pool
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb halvpension
 • Wellness

Luksuriøst boutiquehotel kun for voksne

Bohemia Suites & Spa er et boutiquehotel af højeste karat kun for voksne. Her får du et Bravo Deluxe-hotel*, der tilbyder luksuriøse omgivelser med plads til ro og afslapning kombineret med venlig service.

Værelserne er indbydende og indrettet med moderne faciliteter, og drømmer du om ekstra luksus, skal du bestille junior suite eller tilvælge havudsigt.

Mellem de eksotiske blomster og skyggende palmetræer, kan du indtage en solstol omkring den 20 meter lange pool. Poolen har undervandsmusik og en tilhørende jacuzzi med 28 grader varmt vand. Når du bliver tørstig, kan du bestille en forfriskende drink fra poolbaren, som også serverer skønne mellemmåltider og snacks.

Glæd dig til hotellets restaurant og cocktailbar, som tilbyder en 360 graders panoramaudsigt kombineret med en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. Her har du en skøn udsigt til de smukke sandklitter i området. I restauranten møder du en indbydende morgenmadsbuffet, ligesom evt. halvpension også bliver serveret til den forrygende udsigt.

Trænger du til ekstra selvforkælelse, bør du besøge hotellets spa. Her er der både sauna, dampbad, en indendørs pool og isbade, som giver kroppen ny energi. Hotellets fitness er desuden åbent 24 timer i døgnet, så du kan træne, når det passer dig.

Sådan bor du
Alle værelser og lejligheder er indrettet med gratis WiFi, aircondition, Smart TV og separat badeværelse med regnvandsbruser, toiletartikler, hårtørrer, badekåbe og tøfler.  

Dobbeltværelse Deluxe med balkon – vælg mellem have- eller skrå havudsigt eller havudsigt. Værelset er indrettet med minibar med daglig opfyldning af flaskevand samt elkedel med te og kaffe. Du kan desuden vælge din foretrukne hovedpude fra pudemenuen. Placeret på de lavere etager. Ca. 28 m2 med plads til en til to personer.

Junior suite med balkon og udsigt til haven eller havudsigt. Indrettet med siddearrangement, daybed på balkonen, espressomaskine samt minibar med daglig opfyldning af flaskevand. Du kan desuden vælge din foretrukne hovedpude fra pudemenuen.. Ca. 59 m2 med plads til en til to personer.

1-værelses lejlighed Deluxe kombineret sove- og opholdsrum med køkken med køleskab, ovn, mikroovn, kogeplader, opvaskemaskine, espressomaskine og elkedel. Placeret på 1. etage. Ca. 39 m2 med plads til en til tre personer.

1-værelses lejlighed Suite kombineret sove- og opholdsrum med køkken med køleskab, ovn, mikroovn, kogeplader, opvaskemaskine, espressomaskine og elkedel samt sovesofa. Placeret på 1. eller 2. sal. Ca. 41-48 m2 med plads til en til tre personer. 

Pension
Dit ophold er med morgenmad, men du kan opgradere til halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad). Hotellet tilbyder fleksibel halvpension, hvor du fx kan vælge middagsmad frem for aftensmad eller få både morgen-, middags- og aftensmad en dag og så kun morgenmad en anden dag.

Mere om Bohemia Suites & Spa
Værelserne (dobbeltværelser og junior suiter) på hotellet er generelt placeret således, at ønsker du morgensol, skal du vælge et værelse med havudsigt eller skrå havudsigt. Ønsker du eftermiddagssol, skal du vælge et værelse med haveudsigt.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 700 m
Afstand til restauranter 500 m
Afstand til strand 550 m
Aircondition Ja
Antal værelser 80
Bar Ja
Fitness Ja
Golfbane Indenfor 5 km.
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Konferencerum Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder 3
Skift af sengelinned 7
Spa & wellness Ja
TV på værelset Ja
Voksenhotel Ja
WiFi Ja

Adresse

Avenida Estados Unidos, 28

35100, Playa del Ingles

Las Palmas de Gran Canaria

Spanien


Bohemía Suites & Spa - En del af Bravo Deluxe

Bohemía Suites & Spa - En del af Bravo Deluxe

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail