Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Taurito

Om Taurito, Gran Canaria

Om Taurito, Gran Canaria

Taurito-dalen – førsteklasses ferie og skøn atmosfære

På Gran Canarias sydvestlige hjørne ligger Taurito-dalen – en dejlig ferieby, hvor I kan nyde en førsteklasses ferie og den skønne atmosfære. Taurito har også et rigtig fint vandland, der giver mange sjove timer.

Strande og aktiviteter
I bunden af Taurito-dalen ligger Playa Taurito – en skøn lille ferieby med restauranter og butikker. Centrum af byen er områdets vandland med mange rutsjebaner og forlystelser. I kan også nyde solen fra stranden, hvor der også er mange vandsportsaktiviteter. Vil I være aktive, er der også mulighed for at spille minigolf, tennis og andre former for boldsport.

All Inclusive-hoteller i Taurito-dalen
I Taurito-dalen har vi udvalgt skønne All Inclusive-hoteller til jer med den bedste udsigt over Atlanterhavet. Her finder I de bedste omgivelser, uanset om I rejser som familie eller som par. Her skal I kun tænke på at slappe af, for opholdet er med All Inclusive og hotellets to poolområder - hvoraf den ene er opvarmet - indbyder til ren afslapning. Hotel Mogán Princess er et rigtig godt valg. 

Tæt på Lille Venedig
Taurito-dalen ligger blot få kilometer fra Puerto de Mogán, der også kaldes Lille Venedig. En charmerende lille perle, der har sine egne små kanaler, og derfor har fået kælenavnet ”Lille Venedig”. Besøg det fine havnemiljø eller tag på marked med de lokale om fredagen. Tager du i stedet i den anden retning – ca. 10 kilometer – kommer du til den større ferieby Puerto Rico med mange restauranter og aktiviteter.

Oplev Gran Canaria
Der er meget at opleve på Gran Canaria. Tag med på ørundtur, oplev de autentiske huler midt på øen og den flotte natur. I kan også leje en bil og se øen i jeres helt eget tempo – så snart I tager væk fra turistområderne, viser Gran Canarias kontraster sig frem.

Golf på Gran Canaria
Gran Canaria er uden tvivl en ren favorit, vil I også vil spille golf på jeres ferie. Øen har seks gode baner i nærheden af dig, og Bravo Tours’ golfafdeling giver gerne råd og vejledning, så I vælger den rigtige bane. I får også de bedste starttider, hvis I bestiller jeres golf hjemmefra. 

Transfer
Det tager ca. en time at køre fra lufthavnen til første hotel i Taurito-dalen.

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Gran Canaria

Om destinationen

Gran Canaria.
Læs mere her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video.
Se billeder og video her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Del denne side via E-mail