Oplevelser

Det ægte Gran Canaria

Tag med og oplev Gran Canarias historie med dine egne øjne, og hør hvordan den har udviklet sig gennem årene. Dagen starter ved Aloe Vera-fabrikken Finca Canarias, som ligger i den smukke dal, der hedder Fataga - også kaldet for de tusinders palmers dal. Her er der både mulighed for flotte billeder af dalen og for at gøre et godt køb af lækre Aloe Vera-produkter. Efter besøger fortsætter vi videre til bjergbyen Santa Lucia, som ligger i 680 meters højde. Derefter tager vi forbi Guayadequedalen, hvor mennesker den dag i dag stadig lever i grotter.

Her spiser vi en dejlig, kanarisk frokost, inden vi kører videre til den lokale landsby Agüimes, hvor vi går en lille tur gennem de smalle, middelalderlige gader, mens vi nyder den hyggelige atmosfære.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 550
Børn kr. 430


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Delfinsafari med Multiacuatic

Er du til oplevelser på havet, har du mulighed for at komme med Multiacuatics katamaran ud og lede efter legesyge delfiner. De facinerende og nysgerrige dyr holder til ud for Gran Canarias kyst året rundt og netop derfor er der stor sandsynlighed for, at opleve delfinerne i deres frie natur, når vi nyder de forskellige syn fra båden i Atlanterhavet.

På turen vil der være mulighed for at nyde solen fra det øverste dæk, mens kaptajnen sætter kursen. Efter du forhåbentligt har hilst på vores venner i havet, kan du nyde udsigten samt en forfriskning om bord på båden, inden kursen sættes mod Puerto Rico igen.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 315 
Børn kr. 160

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Oplev Mogán by Multiacuatic

Udflugten er på egen hånd

Tag med på en hyggelig udflugt. Oplev dyrelivet i Atlanterhavet og Puerto de Mogán.

De smukke delfiner, som lever i flok, er ikke menneskesky – tværtimod er de meget nysgerrige og opleves derfor ofte helt tæt på båden, hvor de tit springer lystigt omkring og boltrer sig i bølgerne. De holder til ud fra Gran Canarias kyst året rundt og netop derfor er der stor sandsynlighed for at opleve delfinerne i deres frie natur.

Gran Canaria har over 300 solskinsdage om året, så der er rig mulighed for at nyde solen fra øverst dæk, mens besætningen sætter kursen fra havnen i Puerto Rico mod Atlanterhavets dyreliv. Her venter en delfinsafari på ca. 2 timer.

Efter delfinsafarien har du tid på egen hånd i Puerto de Mogán. Her kan du opleve den hyggelige havneby, som også er kendt for at være Gran Canarias helt eget Venedig. Hver fredag er der marked i byen, som der også er tid til at besøge inden bussen kører tilbage til hotellet.

Vejledende pris
Voksne kr. 355
Børn kr. 195

Turen er en halvdagstur.

OBS: Inklusive transport til og fra hotellet, samt drikkevarer (sodavand og vand). Turen er med engelsktalende besætning.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Exclusive bådtur

Udflugten er på egen hånd

Kaptajnen og crewet på den luksuriøse katamaran yacht fra Exclusive Boat starter fra havnen i Puerto Rico, lige når solens første stråler begynder at varme. Her er en fanta-stisk afslappende dag langs Gran Canarias kyst i vente.

Den luksuriøse katemaran yacht med plads til max 22 personer har soldæk med ma-drasser og barområde med skygge. Den indbyder til en smuk sejltur med ren afslap-ning. Når kursen er sat og båden har sejlet lidt smides ankeret i en lille bugt med glit-rende vand, hvilket er perfekt til solbadning og en svømmetur i Atlanterhavet. Med ombord er der også paddle boards og kajak til fri benyttelse når der er badestop. Hvis du er til fart over feltet, så er der mulighed for en tur på jetski (imod gebyr).

Ombord på båden vil der blive serveret frokost, samt drikkevarer i form af øl, vand og sangria på hele turen.

Glæd dig når Exclusive Boat og deres besætning sætter kursen mod en afslappede feriedag langs Gran Canarias sydkyst.

Vejledende pris
Voksne kr. 625 
Børn kr. 470

Turen er en halvdagstur. Ca. 4,5 time. Båden sejler fra Puerto Rico havn kl. 10.30

OBS: Inklusive transport til og fra hotellet. Frokost, samt drikkevarer (øl, sangria, sodavand og vand) er inkluderet. Turen er med engelsktalende besætning.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Del denne side via E-mail