Oplevelser

Det ægte Gran Canaria

Tag med og oplev Gran Canarias historie med dine egne øjne, og hør hvordan den har udviklet sig gennem årene. Dagen starter ved Aloe Vera-fabrikken Finca Canarias, som ligger i den smukke dal, der hedder Fataga - også kaldet for de tusinders palmers dal. Her er der både mulighed for flotte billeder af dalen og for at gøre et godt køb af lækre Aloe Vera-produkter. Efter besøger fortsætter vi videre til bjergbyen Santa Lucia, som ligger i 680 meters højde. Derefter tager vi forbi Guayadequedalen, hvor mennesker den dag i dag stadig lever i grotter.

Her spiser vi en dejlig, kanarisk frokost, inden vi kører videre til den lokale landsby Agüimes, hvor vi går en lille tur gennem de smalle, middelalderlige gader, mens vi nyder den hyggelige atmosfære.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 400.
Børn kr. 225.


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Delfinsafari med Multiacuatic

Er du til oplevelser på havet, har du mulighed for at komme med Multiacuatics katamaran ud og lede efter legesyge delfiner. De facinerende og nysgerrige dyr holder til ud for Gran Canarias kyst året rundt og netop derfor er der stor sandsynlighed for, at opleve delfinerne i deres frie natur, når vi nyder de forskellige syn fra båden i Atlanterhavet.

På turen vil der være mulighed for at nyde solen fra det øverste dæk, mens kaptajnen sætter kursen. Efter du forhåbentligt har hilst på vores venner i havet, kan du nyde udsigten samt en forfriskning om bord på båden, inden kursen sættes mod Puerto Rico igen.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 265 
Børn kr. 150.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Bådtur med katamaranen Afrikat

Trænger du til en afslappet tur, hvor der er mulighed for at hoppe i Atlanterhavet og nyde den skønne vandtemperatur samt solbade på dækket? Så er Afrikat Katamaran lige sagen.

Denne halvdagstur byder på hygge, god service og ikke mindst muligheden for at opleve Gran Canarias smukke sydkyst hvor vejret hører sig til verdens bedste.

Undervejs vil der være lidt let anretning og forfriskninger der er inkluderet.
Ønsker du at kvikke turen lidt op, kan du tilkøbe en tur på jet-ski, dounut og/eller parasailing.


Udflugten kan købes på destinationen. Uden dansk rejseleder.

Vejledende pris:
Voksne kr. 515.
Børn kr. 335.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Discover Scuba Diving med Delphinus

Vil du udfordre dig selv under vandet og blive fulgt til dørs af din egen dykkerinstruktør? Delphinus tilbyder en grundig oplæring og en sikkerhed i topklasse, når du påmonterer dykkerudstyret og tager med på "Discover Scuba Diving". Et prøvedyk hvor du kan komme til at dykke til max 8. meters dybde, få følelsen af at være i ét med havet og opleve livet i Atlanten ud for Puerto de Morgán. Prøver du grænserne af og består prøverne, får du udstedet et diplom og får en oplevelse der sent vil glemmes.

Det er den ultimative oplevelse for den der ønsker at rykke grænser, føje ekstra til badeferien og ikke mindst blive klogere på livet under vandet.

Det er muligt at komme ud og dykke med Delphinus lørdag – torsdag

Medbring badetøj, håndklæde og evt. skiftetøj og snacks.
Der er afsat tid på egen hånd i Puerto de Morgán efter dit dyk.

Vejledende pris:
Voksne kr. 740.
Børn kr. 740.

Inkluderer transport til og fra hotel, dykkerudstyr og dyk med egen instruktør

Del denne side via E-mail