Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Storbyferie

Vores storbyferier

Drømmer du om en forlænget weekend i London? Fem dage i Dubai? En uge i Rom? Eller små to uger i Bangkok? Hos Bravo Tours vælger du selv, men vi garanterer fantastiske storbyoplevelser fra start til slut!

Rom, Barcelona, Lissabon, Paris – navnene i sig selv får tankerne til at glide forbi med alt fra spændende attraktioner til slentreture i hyggelige gader. I London kan du starte dagen i London Eye, i Paris ved Eiffeltårnet og i Rom ved Colosseum – det er uforglemmelige ferieminder, du med garanti vil huske og mindes rigtig længe.  

Du vælger selv hvor længe
Bravo Tours’ storbyferier foregår primært med rutefly, så du har friheden til at vælge, hvor længe du vil rejse. Det giver dig muligheden for at tage på weekend, forlænget weekend eller måske en uges storbyferie alt efter, hvor meget du gerne vil nå. Det synes vi, er den optimale storbyferie – for selv om du måske ikke har mange feriedage, kan du nå meget i både Rom, Barcelona, London og Paris. Det gælder bare om at komme afsted.

Gode storbyhoteller
Hos Bravo Tours har vi udvalgt en række gode storbyhoteller på alle vores rejsemål. Det gælder uanset, hvad du går efter. Derfor ligger nogle hoteller helt inde i centrum, mens andre ligger i hyggelige områder kendt for gode restauranter, shopping, kunst, kultur eller noget helt femte. Det giver dig muligheden for at vælge, hvad der er vigtigst for dig og holde lige præcis den storbyferie, du drømmer om.

Hvornår skal man rejse på storbyferie?
Hele året er perfekt til storbyferier – for man trænger til et afbræk fra hverdagen året rundt, og her er storbyferie perfekt. For- og efterår er vejret som regel perfekt til hyggelige slentreture, og temperaturerne er gode, hvis du gerne vil opleve nogle af de mange, spændende seværdigheder. Vinteren er til gengæld perfekt til shopping, kunst og kultur på forskellige gallerier, mens sommeren indbyder til kombinationen af storby og afslapning ved en nærtliggende strand eller i en park. Her kan det også være oplagt at vælge et hotel med pool, så man kan nyde eftermiddagene med en svalende dukkert.

Vi hjælper gerne
Du vælger naturligvis selv, både hvor du gerne vil rejse hen, hvor længe du vil rejse, og hvor du gerne vil bo. Men vi hjælper gerne med at finde det perfekte hotel, der passer til din ferie. Derfor sidder vores rejsekonsulenter klar både på mail, chat og telefon, så du nemt og enkelt kan få de gode råd, der gør din ferie ekstra god. På ferien kan du også altid kontakte os i Danmark, hvis du får brug for hjælp. Det er din garanti for en god ferie.  

Kombinér med badeferie
Flere storbyferier er også perfekte, hvis du gerne vil kombinere ferien med både oplevelser og ren afslapning. Det gælder fx Dubai, der også har mange, lækre strande og Lissabon, hvor du på under 20 minutter i tog når områder, der mest af alt minder de bedste, afslappende feriedestinationer i Europa. I Bangkok kan du også vælge at kombinere ferie med Hua Hin, der er kendt som den kongelige ferieby i Thailand. På den måde får du det bedste af begge verdner og rejser både hjem med oplevelser og fornyet energi i bagagen. Det er kort sagt det bedste af begge verdner!

Pakkerejseloven – trygheden på rejsen
Når du rejser med på vores storbyferier, er hotel og fly inkluderet i rejsen. Det betyder også, at rejsen er dækket af pakkerejseloven. Det er en af de fordele, du får, når du vælger Bravo Tours. Samtidig er du selvfølgelig sikret ekspertviden og gennemtestede oplevelser, fordi vi synes, det er den perfekte måde at få den bedste storbyferie på.

Vores service
På nogle af vores rejsemål er der dansktalende rejseledere, mens andre er ”fleksible pakkerejser”. Sidstnævnte giver dig muligheden for flere afrejsedatoer, så du kan rejse, når du vil, så længe du vil, men du kan som sagt altid kontakte os i Danmark, hvis der er noget, du bliver i tvivl om undervejs.
Og så gælder pakkerejsegarantien selvfølgelig også på vores storbyrejser – præcis som I kender det, når I booker en solferie, rundrejse, safari, krydstogt eller en af vores andre spændende ferieformer.

Her kan du opleve storbyferier

Bangkok

Spændende og kontrastfyldt storby
Find din rejse her >

 

Barcelona

Storby, arkitektur og skønne strande.
Find din rejse her >

Berlin

Byen der har det hele!
Find din rejse her >

Dubai

Luksus, storbyliv og lækre strande.
Find din rejse her >

Lissabon

Imponerende og charmerende oplevelser.
Find din rejse her >

London

En klar storbyfavorit med masser af oplevelser.
Find din rejse her >


Madrid

Den spanske hovedstad bugner af liv både dag og nat.
Find din rejse her >

Milano

Elegant storby med spændende seværdigheder.
Find din rejse her >

New York
USA

Metropolen over dem alle!
Find din rejse her >

Paris

Eiffeltårnet, Mona Lisa og meget mere.
Find din rejse her >

Prag

En af de smukkeste byer, med en perlerække af historiske bygninger.
Find din rejse her >

Rom

Fyldt med verdensberømte monumenter.
Find din rejse her >

Tel Aviv

Eksotisk storby – spændende kultur og et helt eminent køkken.
Find din rejse her >

Venedig

Unik oplevelse - romantik og skønhed samlet i én by.
Find din rejse her >

Del denne side via E-mail