Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
 • Emiraterne

Om Emiraterne

Om Emiraterne

Emiraterne – luksus, ferie og shopping

Når vinteren er grå og trist i Danmark, er vejret i Emiraterne fantastisk! – og der er mange gode grunde til at holde sin vinterferie i Emiraterne. Her er solgaranti, rigtig gode badestrande og oplevelser i verdensklasse. Du kan glæde dig til verdensrekorder på stribe, fantastiske strande og imponerende shopping – i Emiraterne kan alt lade sig gøre, det gælder blot om vælge, hvad du helst vil opleve på din ferie.

Læs mere om Emiraterne her.

 

Find din rejse til Emiraterne

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 14
 • 21
 • 28

Områder i Emiraterne

Det tætteste man kommer på solgaranti

Emiraterne ligger blot 6 timers flyvetur fra Danmark, men solen skinner stort set året rundt. Du flyver blot en time længere end til De Kanariske Øer, til gengæld er klimaet i gennemsnit 5-6 grader varmere. Man kan aldrig garantere sol, men Emiraterne er uden tvivl et af de steder, hvor man kommer tættest på solgaranti.

Vild, vildere, Dubai

I Dubai bliver du mødt af den smukkeste skyline med ufatteligt høje og flotte skyskrabere. Verdens højeste bygning, Burj Khalifa, hilser majestætisk velkommen. Med sine 828 m er bygningen dobbelt så høj som New Yorks Empire State Building! Og lad os bare sige det med det samme - alt andet i Dubai er lige så vildt. Her er verdens største indendørs skicenter, de vildeste golfbaner, de mest luksuriøse hoteller, smukke pools, lækre strande – og en vidunderlig storby med en puls, som selv de største metropoler misunder. 

Smag på verden

Emiraterne byder naturligvis også på de skønneste restauranter fra alverdens køkkener. Vi anbefaler at smage på Emiraternes eget køkken, som er intet mindre end fantastisk. Smag på fisk og skaldyr fra Golfen, solmodne frugter og grøntsager opdyrket i ørkenen. De nationale retter med hummus, tabbouleh (bulghurhvede med mynte og persille), koussa mashi (fyldte zucchinier), ghuzi (stegt lam med ris og nødder) og warak enab (fyldte vinblade), er et stort hit. 

Emiraternes formidable ferieparadis

Emiraterne består af syv emirater på den sydøstlige del af Den Arabiske Halvø. Den lukrative olieboring har siden 60’erne beriget landet, og magen til luksus skal man lede længe efter. Trænger du til ren selvforkælelse, hvor der bliver sørget for de mindste detaljer, må du ikke gå glip af Emiraternes formidable ferieparadis. Læn dig trygt tilbage i en liggestol i det kridhvide sand, nyd solens lune stråler og stik tæerne i det skønne turkisblå hav. Det er da ferie!

Det er let at forelske sig i Emiraterne

Hos Bravo Tours er vi ikke i tvivl. Emiraterne er et hit! Her vil du nyde at slappe af og samtidig opleve et land i rivende udvikling, hvor der er en stemning og atmosfære så anderledes fra, hvad vi kender hjemmefra.

Vejret i De Forenede Arabiske Emirater

I De Forenede Arabiske Emirater er der ørkenklima, hvor dagtemperaturerne i vintermånederne, fra oktober til og med april, ligger mellem 20 og 31°C. Om natten er der lidt køligere, men til gengæld ligger badevandstemperaturerne solidt på mellem 19 og 24°C.

Om Emiraterne

De Forenede Arabiske Emirater repræsenterer med sit store naturlige olielager den rigeste del af Mellemøsten. Hovedstaden hedder Abu Dhabi. Landet har et areal på små 83.000 km2, dvs. ca. dobbelt så stort som Danmark og har anslået ca. 7 millioner indbyggere.
Den rivende udvikling har fået mange til at søge lykken i Emiraterne, og derfor er kun 16 procent af indbyggerne indfødte.
Det pragtfulde klima og muligheden for absolut forkælelse tiltrækker turister fra hele verden. Når man står for foden af verdens højeste bygning, er det ikke til at forstå, at landet for bare 200 år siden var ren ørken!

FAKTA OM EMIRATERNE

Afrejse
Med Bravo Tours kan du rejse til Emiraterne fra:
- København
- Billund

Flyvetid 
Ca. 6 timer.

Transfer
Transfer er ikke en del af rejsen med Bravo Tours til Emiraterne. 

Tidsforskel
+3 timer i forhold til Danmark.

Pas og visum
Passet skal være gyldigt i mindst seks måneder efter hjemrejse fra De Forenede Arabiske Emirater. Gæster med anden nationalitet end dansk skal selv kontakte De Forenede Arabiske Emiraters ambassade for at få oplysninger om pas- og visumregler. Det er ikke nødvendigt at søge visum, hvis I er danske statsborgere.

Valuta
Den lokale valuta er dirham (AED). 1 dirham svarer cirka til 1,80 danske kroner (forår 2016). Du kan bruge MasterCard og Visa de fleste steder. Medbring US-dollars, der er nyere end år 2000, hvis I ønsker at veksle.

Strande
Emiraterne har generelt gode strande. Selv blandt Dubais vilde seværdigheder, er det også muligt at nyde en dag ved stranden. De bedste strande finder I dog længere mod nord i Ras al-Khaimah eller Fujairah.

Mad og drikke
I Dubai finder du et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne finder I både i byen, men også langs strandpromenaden. 

I Emiraterne er det normalt at besøge de andre hotellers restauranter, hvis I vil ud at spise. Restauranter, der ikke ligger i sammenhæng med et hotel, har sjældent alkohol-tilladelse.

Transport
Det er let at komme rundt i Emiraterne. Det hurtigste er at tage en taxa, hvilket også er forholdsvist billigt. I Dubai kører også metro. Du kan også tage offentlig transport mellem Emiraterne, men de kører sjældent til tiden.

Elektricitet
230 volt. Det er ikke de samme stik som i Danmark, derfor er det en god ide at medbringe adaptere.

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv på i Emiraterne. Ud over golf kan du også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning, vandring og meget, meget mere. Der er næsten ingen grænser i Dubai.

Shopping
Emiraterne – og især Dubai – er et rent shoppingmekka. Her er alle tænkelige mærker og butikker samlet i nogle af verdens største shoppingcentre.

Golf
Du kan både spille golf i Dubai og Ras al-Khaimah. Her finder du gode golfbaner. Det er en god ide at bestille starttider hjemmefra, så du får de ønskede starttider. Bravo Golf hjælper dig gerne

Påklædning
I byen er der skilte, der opfordrer til anstændigt tøj-brug. Hverken mænd eller kvinder må vise knæ eller skuldre. På finere restauranter skal du have lange bukser og lukkede sko på. På hotelområdet accepteres mere afslappet beklædning- dog må man ikke være topløs.

Alkohol
Islam forbyder alkohol. I Dubai, Ras al-Khaimah, Ajman og Fujairah serveres alkohol på nogle af hotellernes restauranter og barer. I Ras al-Khaimah ligger en butik, der sælger alkohol til turister.

Turistskat på hotellet
I Dubai og Ras al-Khaimah skal alle hotelgæster betale en turistskat direkte til hotellet ved udcheckning. Afgiften gælder pr. værelse og pr. nat og varierer efter hotellets egen klassificering. Afgiften ligger på 10-20 AED. Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris.

Depositum på hotellet
Mange hoteller i Emiraterne tager en sikkerhedsdeponering, når du checker ind. Du kan betale med kort eller kontanter (dirham eller euro). Bruger du betalingskortet, reserveres pengene på kortet. Da tilbagebetaling af depositum er via lokale banker, kan det tage 4-6 uger, inden beløbet igen er tilgængeligt på dit kort efter hjemrejse. Betaler du med kontanter (dirham eller euro), bliver beløbet refunderet i dirham direkte i forbindelse med check-out.

Vores service
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.