Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
Krydstogt
  • Storbyferie

Vores storbyferier

Storbyferie
Rejs med Bravo Tours på storbyferie til spændende seværdigheder og oplevelser for livet! Mærk storbylivets puls, oplev og rejs hjem med bagagen fuld af spændende ferieminder.
Vi har udvalgt en række gode hoteller til jer, der ligger i og omkring centrum, så I blot skal slentre afsted og suge indtryk til jer.

Storbyoplevelser og badeferie
De fleste af vores storbyferier kan I også kombinere med badeferie. Enten ved at vælge et hotel lidt uden for byen, hvor der også er let adgang til strand og afslappende faciliteter eller bo nogle dage i byen og andre i et af ferieområderne tæt på. For mange er dét den perfekte ferie!
Der er flere forskellige rejselængder at vælge i mellem, så I får den kombination, I leder efter.

De bedste oplevelser
Når I rejser på storbyferie med Bravo Tours, er der altid masser af oplevelser indenfor rækkevidde. På nogle af vores rejsemål er der dansktalende rejseledere, mens andre er ”fleksible pakkerejser”. Sidstnævnte giver dig muligheden for flere afrejsedatoer, så du kan rejse, når du vil, så længe du vil. Men du kan altid kontakte os i Danmark, hvis der er noget, du bliver i tvivl om.
Og så gælder pakkerejsegarantien selvfølgelig også på vores storbyrejser – præcis som I kender det, når I booker en solferie, rundrejse, safari, krydstogt eller en af vores andre spændende ferieformer.

Her kan du opleve storbyferier

Del denne side via E-mail