Langtidsferie på Kenya-kysten med 5 dages safari og 4 x golf

0

Er du til spændende oplevelser, fem dages safari og golf i fantastiske, eksotiske omgivelser? Vi har kombineret det hele på fineste vis på vores langtidsferie ved Kenya-kysten. Her bor du på et lækkert resort og har alle oplevelser inkluderet, lige fra tre spændende udflugter inden safarien – byrundtur i Mombasa, Dinner Cruise og landsbytur – til fem safaridage i Tsavo og 4 x golf på gode baner.

I vores verden bliver det ikke meget bedre. Skal du med?

Rejsens højdepunkter
 • Safari i 5 dage med helpension
 • 4 x golf på tre forskellige baner
 • Byrundtur i Mombasa
 • Det autentiske Kenya - landsbytur
 • Dinner Cruise
 • Dejlig indkvartering på både safari og strandferien
 • Alle entreer til safariparker og reservater
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afsted til Afrika
Afsted til Afrika

Der er ikke noget bedre end ferie! Det skulle kun være en lang ferie – og det er, hvad der venter, når vi går om bord på vores fly og rejser på eventyr. Hele vejen til Afrika kan vi glæde os til mere end 20 dage fyldt med sol, sommer og spændende oplevelser. På vejen til Mombasa læner vi os tilbage, slapper af og nyder servicen om bord. Eventyret er klar til at begynde…

Dag 2
Check-in på Leopard Beach Resort
Check-in på Leopard Beach Resort

Syd for ækvator starter rejsen for alvor. Vi lander i Kenya, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder. Sammen kører vi direkte til Leopard Beach Resort i Diani Beach. Hotellet har flere gange af kåret som ét af områdets bedste hoteller, og det bliver nu vores hjem de næste 21 nætter – og du kan godt glæde dig!
På Leopard Beach Resort bor vi de næste uger direkte på en af Kenyas mest berømte strande. Her finder vi høj standard, eksotiske omgivelser og spændende aktiviteter. Med en gennemsnitstemperatur på ca. 32 grader er det meget let at glemme, at det er vinter i Danmark.

I løbet af ferien skal vi heller ikke tænke på at lave mad. Halvpension er allerede inkluderet – en fantastisk morgenmad og middag serveres hver eneste dag. På ferien opdager vi, at personalet gør alt for, at vores ophold bliver perfekt. Den ene dag er der middag i hovedrestauranten, den næste spiser vi måske under palmerne på stranden eller langs poolkanten. Serviceniveauet er i top!

Dag 3
Byrundtur i Mombasa
Byrundtur i Mombasa

Glæd dig til at opleve hjertet af Mombasa – den gamle bydel! Mombasa er Kenyas andenstørste by, og her bor ca. 1,2 millioner indbyggere. Gennem århundreder har byen været et strategisk vigtigt punkt, og derfor har mange forskellige folkefærd sat sine præg på byen. De har ganske enkelt kæmpet om at have magten.
Arabernes indflydelse blev begrænset af portugiserne, der ankom i 1498. De overtog magten i ca. 200 år, og siden gik den på skift, inden briterne til sidst ”overtog” byen i 1895. Først i 1963 fik kenyanerne selv magten, hvor landet blev selvstændigt.

Vi oplever alle de forskellige folkefærd på vores vej gennem byen. Arkitekturen skifter fra sted til sted, og det er med til at gøre byen helt unik. Vi besøger også Mombasas meget populære frugt- og grøntsagsmarked. Vi går gennem de smalle gader i den gamle bydel til det portugisiske fort ”Fort Jesus”. Monumentet blev bygget i 1597 som knudepunkt for handel af varer og slaver. I dag er det en af de bedst bevarede fæstninger ved Det Indiske Ocean.

Vi kører naturligvis også forbi et af Mombasas mest berømte steder – den 14 meter høje byport, der er formet som elefantens stødtænder. Dagen slutter med et spændende besøg på byens træfabrik. Her arbejder mere end 3.000 arbejdere med at forarbejde træ og skabe lokal kunst.

Dag 4
Golf syd for ækvator
Golf syd for ækvator

Vi tager hul på feriens første runde golf på Leisure Golf Club beliggende meget tæt på hotellet. Leisure Golf Club har en af de bedste internationale 18 hullers baner i Østafrika. Transporten til og fra golfbanen er naturligvis inkluderet.

Dag 5-6
Afslapning
Afslapning

Så er der dømt afslapning! Nyd livet lige præcis, som du har lyst. Læn dig tilbage ved poolområdet, prøv hotellets fitness, spil vandpolo eller gå til stranden. Der er også mulighed for at prøve at snorkle eller dykke – området er perfekt til begge dele.

Dag 7
Afsted på safari
Afsted på safari

Efter morgenmaden på hotellet forlader vi Kenya-kysten og kører fulde af forventninger vestover mod de store savanne-områder. Vi kører til den lille købstad Voi i det sydlige Kenya, der ligger på kanten af Tsavo National Park. Voi er også kendt som stedet, hvorfra Karen Blixens elskede Dennis Finch Hatton tog på sin sidste flyvetur.

Fra Voi går turen til Lumo National Park, der ligger omkring fire timers kørsel fra Mombasa. Det er et mindre, privat safariområde, som har en saltsø, hvor elefanter elsker at komme for at slikke salt. Her er der rige muligheder for at se både elefanter, zebraer, giraffer, bøfler, antiloper og ikke mindst løver. Vi skal bo på den fantastiske Lions Bluff Lodge, der er bygget på en bjergside. Det giver frit udsyn til savannen og også udsigt til en af de mest kendte kamppladser fra 1. verdenskrig i Afrika. Både Dennis Finch Hatton og Bror von Blixen-Finecke deltog i kampene. I dag er der dog mere roligt, og i godt vejr er der udsigt til Mount Kilimanjaro.
Eftermiddagen bruges på gamedrive i parken, og vi bliver, indtil solen går ned over savannen.

Vær opmærksom på, at I tjekker ud fra hotellet (Leopard Beach), mens I er på safari. Det er muligt at opbevare bagage på hotellet.

Dag 8
Fantastiske Tsavo
Fantastiske Tsavo

Efter morgenmaden kører vi mod Tsavo Vest. Med i alt 21.000 kvadratkilometer er Tsavo ikke blot Kenyas største, men også en af Afrikas største nationalparker. Arealet svarer til omkring det halve af Danmark. Landskabet er et ægte vildnis med floder, klippeklædte skråninger, røde vulkanske bakker og vidtstrakte savanner – og noget af det smukkeste af Afrika. Vi ankommer til Kilaguni Serena Safari Lodge, der er Kenyas ældste lodge fra 1962. Den ligger direkte ud til et vandhul med udsigt til Chyulubjergene og Mount Kilimanjaro. Vandhullet besøges døgnet rundt af dyr som antiloper, zebraer, giraffer, elefanter og med lidt held ser vi også de store kattedyr. Vi kører på gamedrive om eftermiddagen for at spotte vilde dyr og besøger Mzima Springs, hvor der springer 280.000 liter naturligt kildevand i minuttet. Fra en udsigtspost under vandoverfladen kan man nyde synet af flodheste og krokodiller i det klare vand.

Dag 9
Videre til Tsavo Øst
Videre til Tsavo Øst

Dagen starter med et lille gamedrive i Tsavo Vest, som fører frem til Leopard Rock, hvor vi skal nyde en helt fantastisk bush breakfast på toppen af ”stenen”. Herfra fortsætter vi turen videre mod Tsavo Øst. Vi støder på mange forskellige dyrearter undervejs på turen. Én ting er helt sikkert: Vi løber på et stort antal elefanter, da Tsavo nationalparken formentligt har omkring 20.000 elefanter, hvilket er en stor del af den samlede bestand i Kenya. Vi ankommer til Ashnil Aruba Lodge hen på eftermiddagen. Den ligger midt i herlighederne, og der vil være rige muligheder for at nyde savannen direkte fra poolområdet. Så bliver livet ikke meget bedre.

Dag 10
Hel dag med safarioplevelser
Hel dag med safarioplevelser

Dagen i dag er helliget dyrelivet i Tsavo Øst, hvor de mange dyr kan boltre sig på i alt 11.747 kvadratkilometer. Vi tager på safari flere gange i løbet af dagen og kommer derved helt tæt på dyrenes døgnrytme. Naturligvis vil vi se en del af den store elefantbestand, men også giraffer, små antiloper og forhåbentligt dyrenes konge, løven. Efter dagens sidste safaritur returnerer vi til Ashnil Aruba Lodge.

Dag 11
Tilbage til Leopard Beach Resort
Tilbage til Leopard Beach Resort

Vi nyder de sidste safarioplevelser, inden vi forlader savannen og kører tilbage mod kysten. Her venter hotellet med alle dets fortræffeligheder. Der er dømt ren afslapning og livsnyderi på resortet.

Dag 12
Nyd dagene ved Det Indiske Ocean
Nyd dagene ved Det Indiske Ocean

Vil du være aktiv, er der masser at lave på Leopard Beach Resort, men også under havets overflade er der mange muligheder. Kenya-kysten er 536 kilometer lang med endeløse strande og krystalklart vand. Kort fortalt er det et ægte bountyland. Læn dig tilbage under en af de vajende palmer og nyd livet – bedre bliver det ganske enkelt ikke. Kystens tropiske klima skaber de ideelle betingelser for en dejlig solferie med en gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader. Ud for kysten ligger også et er verdens længste koralrev, der byder på mange smukke oplevelser.

Dag 13
Det autentiske Kenya – på landsbytur
Det autentiske Kenya – på landsbytur

Tag med til det lokale Kenya, når vi tager en tur på landet, hvor vi besøger en af de små landsbyer og ser, hvordan de lokale lever. Besøget giver indsigt og forståelse for, hvordan stammerne lever i små hytter.
De kenyanske stammer har en helt særlig kultur. Beboerne viser deres helt særlige dans, vi møder deres høvding og medicinmand, der har helt særlige evner!
Et af højdepunkterne på turen er også et besøg på den lokale skole. Her ser vi også, hvordan børnene bliver uddannet til at klare hverdagen i landsbyen. En oplevelse, der tager dig med bag facaden og væk fra kystens lækre hoteller. Det er ganske unikt.

Dag 14
Nyali Golf
Nyali Golf

Endnu en dag i golfens tegn. Vi spiller på den populære Nyali Golf Club designet af Monty Lowry. Banen er beliggende i den nordlige del af Mombasa i Nyali og transport til og fra banen er selvfølgelig inkluderet.

Dag 15
Livsnyderi og selvforkælelse
Livsnyderi og selvforkælelse

De næste dage kan du nyde livet og forkæle dig selv på Leopard Beach Resort. Og det er absolut ikke svært. For mens kulden raser i Danmark, er det let at slappe helt af på kystens dejlige strand.

Dag 16
Dinner Cruise
Dinner Cruise

Glæd jer til en hyggelige og fortryllende aften på vandet. Vi kører til Mombasa, hvor vi går om bord på de traditionelle, gamle, arabiske dhow-både. Bådene blev oprindeligt brugt til at fragte varer langs kysten til de arabiske stater. Vi sejler en tur langs mangroven, mens vi nyder en drink og solnedgangen. Herefter nyder vi en skøn middag, der både er med hummer, rejer, steaks og meget mere.
Mens mørket falder på, tændes lysene i Mombasa-by. Sammen med de funklende stjerner skaber det de smukkeste omgivelser for en romantisk aften. Mens vi sejler tilbage, spiller live-bandet om bord, og det er muligt at få en dans på turen. En skøn afslutning på en fantastisk ferie!

Dag 17
Leisure Golf
Leisure Golf

Vi vender tilbage til Leisure Golf og prøver banen endnu engang. Selv om vi har spillet her før, venter der med garanti masser af udfordringer.

Dag 18-20
Afslapning eller flere oplevelser
Afslapning eller flere oplevelser

Vores dansktalende rejseledere vil være behjælpelig med at arrangere andre, spændende udflugter, hvis du har lyst. Det gælder også, hvis golflysten melder sig endnu en gang. Det kan også være, du bare trænger til afslapning, sol og forkælelse. Mulighederne er mange – valget er dit.

Dag 21
Vipingo Golf
Vipingo Golf

Glæd dig til en bane designet af European Tour-arkitekten David Jones. Vipingo er Afrikas første og eneste PGA berettigede bane, og her venter en 18-hullers mesterskabsbane, der ligger højt med smukke, kystnære udsigter. Den er en af de fineste i regionen. At drage fordel af det Indiske Oceans brise, er kun en fordel, også midt på dagen, hvor det er varmest.

Dag 22
Hjem til Danmark
Hjem til Danmark

Vi pakker vores ting og gør os klar til at køre til lufthavnen. Tre uger er gået siden, vi rejste afsted og eventyret begyndte. Rejsen har været fuld af både oplevelser, spændende safari og afslapning. Vi tager afsked Kenya og alle Kenyas fortræffeligheder. Vi går om bord og flyver tilbage til Danmark.

Dag 23
Ankomst Danmark
Ankomst Danmark

Vores langtidsferie er slut – og vi er igen tilbage i Danmark. Heldigvis har vi bagagen fuld af spændende oplevelser og safariminder.

Dato og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur Danmark til Mombasa med flyskifte i Istanbul
 • Transport til og fra hotellet
 • Alle kendte skatter og afgifter
 • Forplejning ombord på flyet
 • Byrundtur i Mombasa
 • Det autentiske Kenya – på landsbytur
 • Dinner Cruise
 • Dansktalende rejseleder
 • Indkvartering på Leopard Beach Resort med halvpension
 • Garanteret vinduesplads i safaribilen
 • Al safarikørsel med dansktalende rejseleder og lokal chauffør
 • Helpension på safarien
 • Alle entreer til safariparker og reservater
 • 4 x golf inkl. transfer og caddie
 • Alle transfer mellem hoteller/golfbaner t/r
 • 30 kg bagage (golfbag inkl) pr. person

Dette er ikke inkluderet

 • Visum til Kenya, 50 USD.
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Eventuelle vaccinationer
 • Eneværelsestillæg
 • Drikkevarer
 • Andre måltider ud over halvpension
 • Drikkepenge (beregn ca. 10 USD pr. safaridag samt 2-3 USD Pr dag)
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Strand

Direkte ved Kenyas suveræne Diani Beach
Leopard Beach Resort & Spa er et rigtig godt hotel, der til fulde lever op til en ægte drømmeferie. Hvert år vender mange stamgæster tilbage til Leopard Beach Resort & Spa, fordi de ganske enkelt elsker hotellet. I bor midt i en stor tropisk have, der indbyder til ren afslapning. Hotellet ligger direkte ned til en fantastisk strand, der er delt i to – én, hvor børn og familier kan lege og hygge sig, og én kun for voksne. Hotellet har et utal af faciliteter for både børn og voksne. Her er fitness, vansportsaktiviteter, spaområde, børneklub og meget mere. 

Poolen indbyder til en frisk svømmetur. I kan naturligvis også læne jer tilbage på områdets solstole i skyggen af en palme og nyde udsigten over havet. Her er rigtig hyggeligt, og trænger I til en forfriskning, ligger hotellets snackbar lige ved siden af. 

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 600 m
Bar Ja
Børnepool Ja
Elevator Nej
Poolhåndklæder Ja
Safebox Ja
WiFi Ja

Sådan bor du
På Leopard Beach Resort & Spa bor I på velindrettede standardværelser. De fleste ligger på 1. sal og har egen balkon med udsigt til haven. Alle værelser har aircondition, TV, minibar, kaffe- og tefaciliteter, hårtørre, telefon og safebox. I kan bo op til 2 voksne og 1 barn på hotellets standardværelser.

Opholdet er med morgenmad, men det er muligt at tilkøbe halvpension, helpension og All Inclusive.  

Mere om Leopard Beach Resort & Spa
De dejlige restauranter tilbyder halvpension og holder et meget højt niveau. Flere barer giver mulighed for afslapning og en hyggelig stemning. I forbindelse med middagen om aftenen skal herrerne være iført lange bukser. Internationalt dykkercenter, dybhavsfiskeri, tennis. Hotellet ligger kun fem minutters gang til 18-hullers golfbane, lige ved stranden og i gåafstand til centrum af Diana by. 

Golfbanerne

Leisure Golf

Leisure Golf Club har en af de bedste internationale 18 hullers baner i Østafrika.

www.leisurelodgeresort.com/golf

Nyali Golf Club

Nyali Golf Club designet af Monty Lowry. Banen er beliggende i den nordlige del af Mombasa i Nyali.nyaligolf.com

Vipingo Golf

Glæd dig til en bane designet af European Tour-arkitekten David Jones. Vipingo er Afrikas første og eneste PGA berettigede bane, og her venter en 18-hullers mesterskabsbane, der ligger højt med smukke, kystnære udsigter. Den er en af de fineste i regionen. At drage fordel af det Indiske Oceans brise, er kun en fordel, også midt på dagen, hvor det er varmest.

www.vipingoridge.com

PDF-Program

Måske er dette også interessant

Del denne side via E-mail