Drømmesafari i Kenya

0
Rejselængde 15 Nætter
Pris fra 16 marts 2023 23.499 kr
Se alle afgange

Tag med på en pragtfuld kombination af safari og eksotisk badeferie langs Kenyas kyst. Dette er den perfekte safari for dig, der vil opleve Kenyas største Nationalpark med et flot og varieret dyreliv i områder, der også er kendt fra filmen ”Out of Africa” om Karen Blixens liv i Kenya.


Der venter fem uforglemmelige og oplevelsesrige dage; spis morgenmad på Lion Rock med udsigt over savannen, se Afrikas store dyr i Kenyas største nationalpark Tsavo, hvor især elefanter ses i stort antal, oplev flodheste og krokodiller under vand og skyl til sidst safaristøvet af dig på Kenya-kysten direkte ved Det Indiske Ocean. Vi kommer også forbi lige det sted, hvor det engelske imperium fik en ende – af to hanløver. Der er lagt op til en ægte drømmerejse – både på safarien og ved kystens skønne, eksotiske badestrande, hvor der bliver tid til at nyde livet og slappe helt af i de dejligste omgivelser. Glæd dig – det bliver en ferie og safari, du aldrig glemmer.


Program kan variere og safaristart kan ændres.

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • God tid til at nyde de to meget forskellige dele af Tsavo National Park
 • Morgenmad med enestående udsigt fra Lion Rock
 • Kenyas største koncentration af elefanter, mere end 25.000 eksemplarer
 • Udsigt til Mount Kilimanjaro
 • Togrejse fra safariens slutning til Mombasa
 • Badeferie direkte til den fantastiske strand og det varme Indiske Ocean
Og meget mere

Dagsprogram 2023

Dag 1
Afrejse fra Danmark og ankomst til Kenya
Afrejse fra Danmark og ankomst til Kenya

Vi flyver fra henholdsvis Billund eller København til Nairobi med flyskifte undervejs. Ankomst samme aften eller nat til Kenya.

Dag 2-4
Det Indiske Ocean
Det Indiske Ocean

Efter ankomst til Nairobi, flyver du hurtigt videre mod kysten. En kort flyvning på godt en time. Fra lufthavnen er der kørsel til det valgte hotel ved Det indiske Ocean.

Kenya har en 536 kilometer lange kystlinje, hvor der er fremragende muligheder for at slappe af og deltage i spændende aktiviteter. De fantastiske strande kombineret med vidunderlige hoteller er det ideelle sted til en ferieoplevelse. Derudover ligger verdens 2. længeste koralrev lige uden for kysten – et paradis for ikke mindst dykkere og snorklere.

Du kan også få et spændende indblik i en kultur, der har rødder i godt 2.000 års handel og bosættelser af til tider brutale herskere med især arabisk og europæisk baggrund.

Uanset hvilket hotel du har valgt, er der garanti for et hotel med dejlig beliggenhed direkte til vandet, god service og dejlige omgivelser. Vores rejseledere på Kenya-kysten tilbyder flere forskellige udflugtsmuligheder både til lands og til vands.

Dag 5
Lad drømmesafarien begynde!
Lad drømmesafarien begynde!

Efter morgenmaden på hotellet forlader vi kysten og kører fulde af forventninger vestover mod de store savanne-områder. Målet er den østlige del af safari-reservatet, Tsavo Øst.

Vi møder mange forskellige dyrearter undervejs på turen, hvilke er dog aldrig til at vide. Én ting er dog helt sikkert: Vi vil med garanti se et stort antal elefanter, da Tsavo nationalparken har omkring 20.000 elefanter – hvilket er en stor del af den samlede bestand i Kenya.

Vi ankommer til Ashnil Aruba Lodge hen på eftermiddagen. Den ligger midt i herlighederne, og der vil være rig mulighed for at nyde savannen direkte fra poolområdet. Så bliver livet ikke meget bedre.

Eftermiddagen bruges på game drives i parken indtil solnedgang. Vi returnerer til lodgen for middag og overnatning.

Dag 6
Fantastiske Tsavo Øst
Fantastiske Tsavo Øst

Dagen i dag er helliget dyrelivet i Tsavo Øst, hvor de mange dyr kan boltre sig på i alt 11.747 km2. Vi tager på safari flere gange i løbet af dagen og kommer derved helt tæt på dyrenes døgnrytme. Naturligvis vil vi se en del af den store elefantbestand, men også giraffer, små antiloper og dyrenes konge, løven, vil sandsynligvis være inden for visuel rækkevidde på de røde savannesletter i Tsavo Øst.

Efter dagens sidste safaritur returnerer vi til Ashnil Aruba Lodge for middag og overnatning.

Dag 7
Fra Tsavo Øst til Vest
Fra Tsavo Øst til Vest

Efter to herlige nætter i Tsavo Øst kører vi mod den vestlige del af Tsavo.

Med i alt 21.000 km2 er Tsavo ikke blot Kenyas største, men også en af Afrikas største nationalparker. Arealet svarer til omkring det halve af Danmark. Landskabet er et ægte og varieret vildnis med floder, klippeklædte skråninger, røde vulkanske bakker og vidtstrakte savanner – og noget af det smukkeste af Afrika.

Vi ankommer til den yderst charmerende og historiske Kilaguni Serena Safari Lodge, der er Kenyas ældste lodge fra 1962. Den ligger direkte ud til et vandhul med udsigt til de frodige Chyulu bjerge og på en klar dag også Afrikas højeste bjerg, Mount Kilimanjaro. Vandhullet besøges døgnet rundt af dyr som antiloper, zebraer, giraffer, elefanter og med lidt held ser vi også de store kattedyr.

Vi kører på game drive om eftermiddagen for at spotte vilde dyr og besøger Mzima Springs, hvor der springer 280.000 liter naturligt kildevand i minuttet. Her kan man nyde synet af flodheste og krokodiller i det klare vand.

Dag 8
Tsavo Vest og Leopard Rock
Tsavo Vest og Leopard Rock

I dette pragtfulde område har vi en hel dag til dels at opleve det yderst varierede landskab men især søge efter de store dyreoplevelser. Dagen starter med et lille game drive i Tsavo Vest, som fører os frem til Leopard Rock, hvor vi nyder en helt fantastisk bush morgenmad på toppen af stenen. Efter safari og frokost er der om eftermiddagen mere safari før der overnattes på lodgen.

Dag 9
Togtur til Mombasa
Togtur til Mombasa

Efter en tidlig morgenmad kører vi ud på en sidste safarikørsel og videre til den lille by Mtito Andei, hvorfra toget kører os til Mombasa i løbet af formiddagen. Frokosten er medbragt fra Kilaguni og nydes under togturen, hvor drikkevarer kan købes.

Det er nye tog med god komfort og en fin udsigt til det hurtigt skiftende landskab.  Efter lidt mere end tre timers kørsel, ankommer vi til banegården i Mombasa, hvorfra der køres mod vores hotel på kysten. Resten af dagen bliver der tid til koncentreret afslapning og en tiltrængt dukkert i Det Indiske Ocean.

Dag 10-14
Det Indiske Ocean
Det Indiske Ocean

Fem hele dage til dels at få de mange safarioplevelser til at bundfælde sig men i høj grad også til at få nye oplevelser fra den smukke kystregion med hjem

Dag 15
Mod Nairobi og Blixens farm
Mod Nairobi og Blixens farm

Du bliver kørt til lufthavnen i Mombasa, hvorfra flyet til Nairobi afgår midt på dagen.

Fra lufthavnen i Nairobi bliver du kørt til en god restaurant for frokost efterfulgt af besøg ved Karen Blixens Farm, hvor hun levede den største del af sit liv i Afrika. Huset er i dag museum, men hver dag bliver der sat friske blomster i huset, så man stadig har følelsen af, at hun bor her. Selvom huset i dag ligger i et villakvarter, er der stadig udsigt til Ngong bjergene fra haven. Der er også besøg ved Giraf Center hvor der bl.a. er mulighed for fodring af giraffer i øjenhøjde. Herefter er der hotel til rådighed før hjemrejsen om natten.

Sent om aftenen afgår flyet mod Danmark med flyskifte undervejs.

Dag 16
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark

I løbet af eftermiddagen ankommer du til Billund eller København. 

Ønsker du at rejse på datoer der ligger før eller efter dem du ser herunder, bedes du kontakte os ved at benytte nedenstående formular (klik her) eller ringe på tlf. 96 27 09 84. 

Dato og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur fra Billund/København – Nairobi med mellemlanding
 • Fly Nairobi til Kenya kysten og retur
 • Alle kendte skatter og afgifter
 • Alle måltider og drikkevarer ombord på flyet
 • Dansktalende safariekspert som rejseleder
 • Garanti for vinduesplads i safaribilen
 • Tog fra safarislutningen til Mombasa
 • 5 dage / 4 nætter med safariopleveler og helpension
 • Besøg på Karen Blixens Farm og Giraf Center
 • Indkvartering iht. program eller tilsvarende
 • Hæfte med tjekliste over dyr og fugle, du kan opleve
 • 9 nætter / 10 dage på kysthotel efter eget valg

Dette er ikke inkluderet

 • Visum til Kenya USD 51
 • Drikkevarer på hotel og safari
 • Drikkepenge (ca. USD 8 pr. person pr. safaridag)
 • Måltider på hotellet i Nairobi ved ankomst og hjemrejse
 • Vaccinationer
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer

PDF-program for 2023

Vælg mellem disse hoteller på badeferien

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

Jacaranda Indian Ocean Beach Club er et skønt kat. 4-hotel beliggende direkte ud til Diani Beach, der er en af Kenyas bedste strande. Her kan du nyde udsigten over Det Indiske Ocean og snuppe en dukkert i de varme bølger.
Se hotellet her >

Swahili Beach Resort

Det 5-stjernet Swahili Beach emmer af luksus, eventyr og ægte feriestemning. Hotellet er bygget tro mod historien og kulturen i Swahili-stil, hvilket gør hotellet til en oplevelse i sig selv og er meget smagfuldt indrettet. 
Se hotellet her >

Leopard Beach Resort & Spa

Leopard Beach Resort & Spa er et dejligt kat. 4+ hotel beliggende direkte på Diani Beach. I bor midt i en stor tropisk have, der indbyder til ren afslapning. Tag et dyp i poolen eller læn jer tilbage på områdets solstole i skyggen af en palme og nyd udsigten over havet. 
Se hotellet her >

Diani Sea Lodge

På Diani Sea Lodge skal du ikke tænke på andet end at slappe af og have det godt – her er nemlig alt, hvad du behøver for en drømmeferie på Kenya-kysten. Du bor med All Inclusive, så uanset om du befinder dig på stranden eller omkring poolen, kan du få serveret kolde drikkevarer og lette snacks i løbet af dagen.
Se hotellet her >

Få et tilbud på Drømmesafari i Kenya

Måske kunne dette også være interessant

Tsavos røde elefanter
0

Med denne kombination af strand og safari får du et indblik i, hvad safari er, når vi besøger Kenyas største nationalpark Tsavo, som er kendt for sine store flokke af elefanter. For dig, der vil have en fantastisk badeferie og prøve, hvad safari kan byde på, er det en god introduktion til Afrikas dyreliv og den magiske safaristemning. 


Indkvartering

For opholdet ved Det Indiske Ocean før og efter safarien, kan du vælge indkvartering på følgende hoteller: Jacaranda Indian Ocean Beach ResortDiani Sea Lodge, eller Southen Palm Beach Resort. 

Ønsker du at kombinere safarien med ophold på et af vores andre kysthoteller, som Swahili BeachLeopard Beach Resort & Spa eller The Sands at Nomad, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Kontakt Bravo Safari på tlf. 96 27 37 47 eller skriv til safari@bravotours.dk.

Program kan variere og safaristart kan ændres.

15 Nætter 19.499 kr
Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Løvernes konge-safari
0

Løvernes Konge Safari er den ultimative oplevelse af safarilandet Kenya. Her opleves spændende kultur i Nairobi, flodheste på bådsafari og fantastiske natur og dyreoplevelser i verdensberømte Masai Mara, hvor vi tager afsted med savannefly direkte til Det Indiske Ocean for badeferie med All Inclusive.

Vi besøger det verdenskendte elefantbørnehjem Daphne Sheldrick’s Elephant Orphanage, fodrer giraffer i øjenhøjde ved Giraffe Centre og besøger Karen Blixens farm og får serveret frokost i baghaven. Ved Lake Naivasha sejler vi blandt rovfugle og flodheste og beundrer den smukke og frodige natur rundt om søen. Dyrene græsser ved vores lodge og kommer meget tæt på. De helt store dyreoplevelser venter os i mægtige Masai Mara som uanset årstid er et af verdens bedste safari reservater. Her er gode muligheder for at opleve the big five - løver, elefanter, næsehorn, bøfler og leoparder. Vi bor på berømte Keekorok Lodge, som ligger perfekt når vi skal ud at se på dyr. Efter safarien fortsætter eventyret ved Kenya kysten, vi kører til Nairobi og flyver direkte til Mombasa. Her venter os kridhvidt sand, vajende kokospalmer, azurblåt vand og verdens næst længste koralrev.

Hvorfor skal jeg vælge denne safari?
Løvernes Konge Safari er til dig, der søger den perfekte kombination af store safarioplevelser og efterfølgende badeferie, og hvor der er kræset for både oplevelser, indkvartering og komfort.

10 Nætter 21.899 kr
Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)

Del denne side via E-mail