Tsavos røde elefanter

0
Rejselængde 15 Nætter
Pris fra 16 februar 2023 19.499 kr
Se alle afgange

Med denne kombination af strand og safari får du et indblik i, hvad safari er, når vi besøger Kenyas største nationalpark Tsavo, som er kendt for sine store flokke af elefanter. For dig, der vil have en fantastisk badeferie og prøve, hvad safari kan byde på, er det en god introduktion til Afrikas dyreliv og den magiske safaristemning. 


Indkvartering

For opholdet ved Det Indiske Ocean før og efter safarien, kan du vælge indkvartering på følgende hoteller: Jacaranda Indian Ocean Beach ResortDiani Sea Lodge, eller Southen Palm Beach Resort. 

Ønsker du at kombinere safarien med ophold på et af vores andre kysthoteller, som Swahili BeachLeopard Beach Resort & Spa eller The Sands at Nomad, laver vi gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Kontakt Bravo Safari på tlf. 96 27 37 47 eller skriv til safari@bravotours.dk.

Program kan variere og safaristart kan ændres.

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • Dansktalende rejseleder på både safari og ved kysten
 • Safari i Kenyas største Nationalpark
 • Vinduesplads til alle i safaribilen
 • Safari er med helpension – du vælger selv din pension på dit strandhotel
 • Vælg selv dit strandhotel blandt nogle af kystens bedste
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

Vi flyver fra henholdsvis Billund eller København mod Kenya med flyskifte undervejs. Mad og drikke ombord på flyet er inkluderet.

Dag 2-4
Det Indiske Ocean
Det Indiske Ocean

Efter ankomst til Nairobi flyver du hurtigt videre mod kysten. En kort flyvning på godt en time.

Fra lufthavnen bliver du kørt til dit valgte hotel, hvor resten af dagen kan bruges til at slappe af i eller bade i Det indiske Ocean eller i hotellets pool.

Kenya har en 536 kilometer lange kystlinje. Her er fremragende muligheder for at slappe af og deltage i spændende aktiviteter. De fantastiske strande kombineret med vidunderlige hoteller er det ideelle sted til en ferieoplevelse. Man kan også få et spændende indblik i en kultur, der har rødder i godt 2.000 års handel og bosættelser af til tider brutale herskere med især arabisk og europæisk baggrund.

Uanset hvilket hotel du har valgt, er der garanti for et hotel med dejlig beliggenhed direkte til vandet, god service og dejlige omgivelser. Vores rejseledere på Kenya-kysten tilbyder flere forskellige udflugtsmuligheder både til lands og til vands.

Dag 5
Lad safarien begynde!
Lad safarien begynde!

Efter morgenmaden på hotellet forlader vi kysten og kører fulde af forventninger mod vest og de store savanne-områder, hvor målet er Tsavo Øst.

Vi møder sikkert mange forskellige dyrearter undervejs på turen. Én ting er dog helt sikkert: Vi løber på et stort antal elefanter, da Tsavo nationalparken har omkring 15.000 elefanter – hvilket er en stor del af den samlede bestand i Kenya.

Vi ankommer til Ashnil Aruba Lodge hen på eftermiddagen. Campen ligger i hjertet af den flade savanne, hvor dyrelivet trækker mod det nærmest permanente vandhul ved campens hegn. Der vil være rig mulighed for at nyde savannen direkte fra poolområdet eller tæt ved dit værelse.

Eftermiddagen bruges på gamedrive i parken indtil solnedgang. Vi returnerer til lodgen for middag og overnatning.

Dag 6
Røde elefanter
Røde elefanter

Vi står tidligt op og spiser morgenmad, for nu gælder det om at komme ud på savannen. Mens solen står op, ser vi nogle dyr vågne på tætteste hold, mens andre dyr går til ro. Vi møder mange dyr på vejen, mens vi kører tilbage til udkanten af Tsavo Øst, hvorefter vi sætter kursen tilbage mod kysten. Kørslen retur til kysten er uden den danske rejseleder.

Vi ankommer tilbage til hotellet med fantastiske dyreoplevelser i bagagen. Vi har nydt to dage på savannen og en enkelt nat, og vi er helt sikkert blevet forelsket i Kenyas savanne.

Dag 7-14
Det Indiske Ocean
Det Indiske Ocean

Otte hele dage til at få nye oplevelser fra den smukke kystregion med hjem.

Dag 15
Afrejse mod Danmark
Afrejse mod Danmark

Du flyver mod Nairobi midt på dagen og til en god restaurant, hvor frokosten indtages efterfulgt af besøg ved Karen Blixens Farm, hvor hun levede den største del af sit liv i Afrika.

Huset er i dag museum, men hver dag bliver der sat friske blomster i huset, så man stadig har følelsen af, at hun bor her. Selvom huset i dag ligger i et villakvarter, er der stadig udsigt til Ngong bjergene fra haven. Der er også besøg ved Giraf Center hvor der bl.a. er mulighed for at fodre giraffer i øjenhøjde. Herefter er der hotel til rådighed før hjemrejsen om natten.

Dag 16
Dansk jord under fødderne
Dansk jord under fødderne

Efter et flyskifte undervejs ankommer du til Billund eller Københavns Lufthavn. Mad og drikke ombord på flyet er inkluderet.

Vi ved, du har fået en oplevelse for livet, og vi siger med sikkerhed på gensyn i Kenya igen.

Ønsker du at rejse på datoer der ligger før eller efter dem du ser herunder, bedes du kontakte os ved at benytte nedenstående formular (klik her) eller ringe på tlf. 96 27 09 84. 

Dato og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende

Her bor du på safarien

Ashnil Aruba Lodge

Campen ligger i hjertet af den flade savanne, hvor dyrelivet trækker mod det nærmest permanente vandhul ved campens hegn. Der vil være rig mulighed for at nyde savannen direkte fra poolområdet eller tæt ved dit værelse.
Se lodgen her >

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly fra København eller Billund til Mombasa med Turkish Airlines (flyskifte undervejs)
 • Alle kendte skatter og afgifter
 • Dansktalende rejselederservice
 • Garanti for vinduesplads i safaribilen
 • Ophold på valgt hotel på Kenya Kysten inkl. valgte pension for 15 overnatninger
 • 2 dage på safari inkl. helpension
 • Al safarikørsel med dansktalende rejseleder og lokal chauffør
 • Alle entreer til safariparker og reservater

Dette er ikke inkluderet

 • Visum til Kenya USD 50,- fås ved indrejse
 • Drikkepenge ca. kr. 50 pr. safaridag
 • Eventuelle vaccinationer
 • Udflugter i Mombasa
 • Alle transfer mellem lufthavne og hoteller ca. kr. 200 pr. person

Vælg mellem disse hoteller på badeferien

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

Jacaranda Indian Ocean Beach Club er et skønt kat. 4-hotel beliggende direkte ud til Diani Beach, der er en af Kenyas bedste strande. Her kan du nyde udsigten over Det Indiske Ocean og snuppe en dukkert i de varme bølger.
Se hotellet her >

Diani Sea Lodge

På Diani Sea Lodge skal du ikke tænke på andet end at slappe af og have det godt – her er nemlig alt, hvad du behøver for en drømmeferie på Kenya-kysten. Du bor med All Inclusive, så uanset om du befinder dig på stranden eller omkring poolen, kan du få serveret kolde drikkevarer og lette snacks i løbet af dagen.
Se hotellet her >

Southern Palms Beach Resort

Southern Palm Beach Resort ligger i udkanten af Diani Beach, direkte på stranden ned til det fantastiske Indiske Ocean. Hotellet har en stor, grøn palmehave, der omgiver de to store pools, og forsætter ned til stranden.
Se hotellet her >

PDF-program

Få tilbud på Tsavos røde elefanter

Måske er dette også interessant

Drømmesafari i Kenya
0

Tag med på en pragtfuld kombination af safari og eksotisk badeferie langs Kenyas kyst. Dette er den perfekte safari for dig, der vil opleve Kenyas største Nationalpark med et flot og varieret dyreliv i områder, der også er kendt fra filmen ”Out of Africa” om Karen Blixens liv i Kenya.


Der venter fem uforglemmelige og oplevelsesrige dage; spis morgenmad på Lion Rock med udsigt over savannen, se Afrikas store dyr i Kenyas største nationalpark Tsavo, hvor især elefanter ses i stort antal, oplev flodheste og krokodiller under vand og skyl til sidst safaristøvet af dig på Kenya-kysten direkte ved Det Indiske Ocean. Vi kommer også forbi lige det sted, hvor det engelske imperium fik en ende – af to hanløver. Der er lagt op til en ægte drømmerejse – både på safarien og ved kystens skønne, eksotiske badestrande, hvor der bliver tid til at nyde livet og slappe helt af i de dejligste omgivelser. Glæd dig – det bliver en ferie og safari, du aldrig glemmer.


Program kan variere og safaristart kan ændres.

15 Nætter 23.499 kr
Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Løvernes konge-safari
0

Løvernes Konge Safari er den ultimative oplevelse af safarilandet Kenya. Her opleves spændende kultur i Nairobi, flodheste på bådsafari og fantastiske natur og dyreoplevelser i verdensberømte Masai Mara, hvor vi tager afsted med savannefly direkte til Det Indiske Ocean for badeferie med All Inclusive.

Vi besøger det verdenskendte elefantbørnehjem Daphne Sheldrick’s Elephant Orphanage, fodrer giraffer i øjenhøjde ved Giraffe Centre og besøger Karen Blixens farm og får serveret frokost i baghaven. Ved Lake Naivasha sejler vi blandt rovfugle og flodheste og beundrer den smukke og frodige natur rundt om søen. Dyrene græsser ved vores lodge og kommer meget tæt på. De helt store dyreoplevelser venter os i mægtige Masai Mara som uanset årstid er et af verdens bedste safari reservater. Her er gode muligheder for at opleve the big five - løver, elefanter, næsehorn, bøfler og leoparder. Vi bor på berømte Keekorok Lodge, som ligger perfekt når vi skal ud at se på dyr. Efter safarien fortsætter eventyret ved Kenya kysten, vi kører til Nairobi og flyver direkte til Mombasa. Her venter os kridhvidt sand, vajende kokospalmer, azurblåt vand og verdens næst længste koralrev.

Hvorfor skal jeg vælge denne safari?
Løvernes Konge Safari er til dig, der søger den perfekte kombination af store safarioplevelser og efterfølgende badeferie, og hvor der er kræset for både oplevelser, indkvartering og komfort.

10 Nætter 21.899 kr
Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)

Del denne side via E-mail