• Privatsafari

Privatsafari med Bravo Tours

Vi skræddersyer din safari

Det behøver ikke være dyrere eller mere besværligt at få lige præcis den safari, du går og drømmer om. En privatsafari giver dig større fleksibilitet og friheden til at vælge både til og fra, men uden at gå på kompromis! For vores eksperter deler stadig ud af deres viden og den erfaring, som kun de, der har rejst på safari, ligger inde med.

Friheden vokser, men det gør prisen ikke

Snarere tværtimod. En privatsafari er sjældent en dyr løsning sammenlignet med andre safariformer – og slet ikke, når man holder det op i mod, at du får lige præcis dine drømme opfyldt. Prisen varierer selvfølgelig alt efter, hvad du ønsker dig, og hvornår du drømmer om at rejse, men vi har samlet nogle priseksempler nedenfor, så du kan se, hvad der passer til dit budget.


Større fleksibilitet

En af de skræddersyede safarirejsers største fordele er fleksibiliteten. Med mange ruter kan du stort set selv vælge, hvilken dato, du gerne vil rejse, så det passer ind i dine ferieplaner. Selvfølgelig er der høj- og lavsæson, men det ved dyrene heldigvis ikke. Derfor er der altid gode steder at rejse på safari – året rundt.


Hemmeligheden ligger i detaljen

En skræddersyet safari opfylder netop dine ønsker, for den bedste drømmesafari er ikke nødvendigvis det samme for dig, som det er for mig. Det handler om detaljerne og dine ønsker. Derfor vil vi gerne snakke med dig og høre om dine drømme, så vi ud fra vores erfaring, mange rejser og viden kan give dig det bedste bud på, hvilken safari og hvilke oplevelser du skal vælge. Måske tager vi udgangspunkt i en af vores eksisterende safarier og tilføjer en ekstra dag eller to – eller måske kombinerer vi dele fra flere af vores safarier. Valget er dit, men vi giver dig gerne de bedste råd med på vejen.


Rejs med dem, du holder af

Når du skræddersyer en safari, har du også mulighed for at gøre den helt privat. Det betyder, at du får din egen chauffør, og det kun er dig og dem du holder af, der er i bilen. Det giver den helt perfekte oplevelse – uanset om du rejser med din familie, for at fejre guldbryllup eller bruger overskuddet fra kortklubben på store oplevelser.

Eksempel på en safari i Kenya

1. dag - Afrejse fra Danmark
Bravo Tours flyver med forskellige luftfartsselskaber til Kenya, forhør dig om din bedste og billigste mulighed for netop dit ønskede afrejsetidspunkt. Vi kan tilbyde fly fra både Billund, Aalborg og København. Vi anbefaler at du flyver om aftenen og lander næste dags morgen i Nairobi..

2. dag - Nairobi til Ækvator
Flyet lander i Jomo Kenyatta International Airport lidt uden for Nairobi. Paskontrollen passeres, bagagen hentes, og der kan veksles penge. I ankomsthallen venter Jeres chauffør, som byder velkommen. I starter jeres safarieventyr med det samme og kører direkte til Ækvator. Turen tager godt 3 timer og I er fremme ved campen til sen frokost. Indkvartering på Serena-kædens meget charmerende camp, nemlig Sweetwaters Tented Camp. I spiser frokost på campen og kører på eftermiddags game drive (safari) i det privatejede reservat, Ol Pejeta, som er Østafrikas største conservancy for det sorte næsehorn. Ol Pejeta er det ene af kun fire private game conservancies, der findes i Kenya. Middag og overnatning på campen.

3. dag - Safari Ol Pejeta
I har morgen og eftermiddags game drive i reservatet, som er et af de få som har alle medlemmer af ”The Big Five” (elefant, næsehorn, løve, bøffel og leopard). Ydermere kan I her opleve Chimpanser i deres berømte ”chimpanzee sanctuary”. Middag og overnatning på campen, beliggende direkte på Ækvator.

4. dag - Lake Naivasha, Rift Valleys berømte sø
I kører mod syd til den berømte ”flodheste sø” hvor I bor på den skønne Lake Naivasha Crescent Camp. Efter frokosten har I sejltur på Naivasha søen og vandresafari på Crescent Island. Lake Naivasha er en af de store og kendte ferskvandssøer i Rift Valley. Dens fisk er fødegrundlag for et utal af fugle - blandt andre hejrer, flod-ørne, pelikaner og skarver. Søen er et eldorado for fugleinteresserede og er kendt for sine mange flodheste Middag og overnatning i campen.

5. dag - Verdensberømte Masai Mara
Med et godt indtryk af det centrale Kenya drager I nu mod syd til Kenyas mest berømte safariområde, Masai Mara. Masai Mara er drømmen om Karen Blixens Afrika. Masai Mara, der betyder ”det plettede landskab” på masai-sproget, veksler mellem floder, bølgende græssavanne, spredte skov- og buskområder - og mod vest en jordbund præget af tidligere tiders vulkanske aktivitet. Mara er Kenyas del af det gigantiske Serengeti-økosystem, hvoraf størstedelen ligger i Tanzania. Masai Mara er paradis for alle, der holder af natur. Det 1.510 km2 store reservat er ubestridt et af verdens mest vildtrige og garanterer førsteklasses safarioplevelser uanset årstid.

Bestanden af rovdyr er forrygende. Hyæner, løver, leoparder og geparder er rigt repræsenteret overalt. Og ikke uden grund, for hvor der er mange byttedyr, er der mange rovdyr. Selv det sjældne sorte næsehorn ses jævnligt i områder med tæt buskads, og elefanter ses i større eller mindre flokke over hele Mara-reservatet.

I kører til den populære Mara Fig Tree Camp, hvor I er fremme ved frokosttid. Der er game drive undervejs til campen og efter frokost kører I safari igen om eftermiddagen. Middag og overnatning på campen.

6.-7. dag - De store kattes hjemsted
På to spændende game drives eller et langt game drive med medbragt madpakke pr. dag, har I god tid til at opsøge de store oplevelser. Er heldet til stede, opleves i dagtimerne gepardens imponerende jagt, der forhåbentligt fører til et hårdt tiltrængt måltid. Løver jager især om natten, og deres kalden og brølen høres ofte tydeligt på campen, måske ses løven med nattens bytte på jeres morgen safari. I kører til den pulserende Mara flod som er særlig populær for sine krydsninger fra juli til oktober måned, hvor de store krokodiller venter på et tiltrængt måltid af gnu eller zebra. Inden solnedgang kører I retur til jeres camp for middag og overnatning.

Kenya er rig på spændende stammer, men masaierne er uden tvivl de mest berømte, og i gamle dage også de mest frygtede. Nu ser man dem leve, som de altid har gjort, med deres kvæg og geder. I løbet af opholdet kan I besøge en masailandsby (ikke inkluderet i prisen) og få et godt indtryk af masaiernes dagligdag og mulighed for et godt indkøb af kurve, spyd, køller og farverige smykker.

8. dag - Fra savannen til storby
De sidste indtryk suges ud af savannen inden I kører retur til Nairobi efter et dejligt morgenmåltid. Der køres game drive ud af Masai Mara og køreturen og dens charmerende veje nydes inden vi når storbyens pulserende trafik. Middagen indtages på en god restaurant inden I fortsætter til lufthavnen for returrejsen til Danmark.

9. dag - Ankomst Danmark
Efter flyskifte lander vi om formiddagen i Billund, Aalborg eller København. 


Priseksempler - Safari i Kenya - Varighed: 9 dag.

01.01.-31.03. +  01.11.-15.12.2020
Pris ved 6 personer fra kr. 12.498 pr. person

01.04.-01.06.-30.06.2020
Pris ved 6 personer fra kr. 10.989 pr. person

01.07.-30.09.2020
Pris ved 6 personer fra kr. 15.498 pr. person

01.10-31.10.2020
Pris ved 6 personer fra kr. 13.498 pr. person


Priserne er uden fly og med engelsktalende guide

Eksempel på en safari i Tanzania

1. dag - Afrejse fra Danmark
Bravo Tours flyver med forskellige luftfartsselskaber til Tanzania, forhør dig om din bedste og billigste mulighed for netop dit ønskede afrejsetidspunkt. Vi kan tilbyde fly fra både Billund, Aalborg og København. Vi anbefaler at du flyver om morgenen med KLM og lander samme aften i Kilimanjaro Lufthavn. Jeres chauffør henter jer i lufthavnen og kører jer til Arusha for indkvartering på Mount Meru Hotel.

2.-3. dag - Tarangire
I mødes med jeres chauffør efter morgenmaden, som pakker bilen for jeres safaristart i Tanzania. I kører først mod Tarangire National Park. Tarangire floden giver ikke kun parken navn, den er også en permanent vandforsyning til en af Tanzanias smukkeste nordlige parker. Parken er 2.600 km2 (lidt mindre end Fyn) og kan især i de tørreste måneder være bedre end berømte Serengeti. Parken har mange og meget store flokke af elefanter, løver, antiloper, zebraer og giraffer, så her findes alle de dyr, man kan ønske sig at se. På grund af parkens noget anderledes natur får man altid dejlige naturoplevelser også. I landskabet dominerer de forunderligt udseende baobabtræer, der ser ud til at have rødderne i vejret, og af og til ser man en leopard, der ligger og nyder solen på et af baobabtræets grene. Tarangire er et rigtig godt sted at starte sin Tanzania-safari. I er fremme ved Tarangire Sopa Safari Lodge ved frokosttid, hvor I indkvarteres for de kommende 2 dage. Alle måltider og overnatning på lodgen.

4. dag - Serengeti
I kører sydpå fra Tarangire ind i verdensberømte Serengeti hvor I undervejs har game drive til Serengeti Sopa Lodge, beliggende i den centrale del af Serengeti. Her indkvarteres I for de kommende 3 dage.

Serengeti - dette nærmest uendelige vildt-område på 14.763 km2 har meget smukke og skiftende scenerier. Græssavanne, busksavanne med de karakteristiske akacietræer og buske, søer og floder er jævnt fordelt, og imponerende stenformationer af vulkansk oprindelse - kopjes - er ”strøet” ud over den sydlige og centrale del af nationalparken. Variationen af landskaber er fundamentet for et økosystem med Afrikas største koncentration af vildt. Ofte præsenteres vi for flotte dyrefilm på tv, imponerende billeder i tidsskifter og bøger, men intet kommer i nærheden af oplevelsen ved selv at være på den grønne savanne. Rovdyr og turister flokkes om græsæderne, og sammen med de mange zebraer og gazeller er mængden af dyr imponerende. Løve- og hyæneflokke tager deres del, ligesom geparden, dyreverdenens sprinter, på denne flade steppe har kronede dage, når flokke af Thompsons gazeller forsigtigt nipper til det friske græs. Serengeti er som naboen i nord, Kenyas Masai Mara, i særdeleshed kendt for den årlige migration, gnu- og zebravandringen, som fra december til juni giver bedst mulighed for at opleve disse store flokke af dyr. Både Serengeti og Ngorongoro hører til UNESCO’s unikke verdensområder og det forstår man godt når man er i det.

5.-6. dag - Serengeti
I har enten et langt game drive med medbragte frokostpakker eller to game drive pr. dag – morgen og eftermiddag. Dyrenes færden har meget at sige i forhold til, hvor I kører hen og om I tager på en dagstur eller på to safarier pr. dag. I bestemmer med jeres chauffør aftenen før, hvad I gør den kommende dag - om det skal være på jeres eller dyrenes præmisser. I bor centralt i Serengeti og det giver fine muligheder for at køre efter oplevelserne. Måske går turen sydpå mod Ndutu området i det sydøstlige hjørne af den mægtige Serengeti Savanne. Her samler der sig hvert år gigantiske flokke af gnuer, zebraer og antiloper. I nogle få hektiske uger i februar skal de føde og samle sig kræfter til, for at genoptage verdens største dyrevandring. Blandt alt dette nyfødte liv, er der imidlertid rovdyrøjne, som følger med, for i løbet af disse uger vil savannen være vidne til både livets mirakler og naturens kampe på liv og død. Det er en uforglemmelig og storslået oplevelse. Velkommen til et Afrika, kun meget få har oplevet.

7. dag - Ngorongoro
I kører nu mod Ngorongoro Conservation Area. Ngorongoro der er dannet af den samme geologiske forandring som Great Rift Valley, var engang et bjerg lige så højt som Kilimanjaro. For omkring tre millioner år siden sprængte det sig selv i småstykker og dækkede Serengeti med aske, mens bjergtoppen sank ned i krateret. I dag ligger kraterkanten i 2.285 meters højde. Ngorongoro er verdens største Caldera, altså en vulkan med sammenfalden top. Det har en diameter på 18 km og et areal på 260 km2. Ngorongoro er et fredet område og ikke en Nationalpark. I medbringer frokostpakker og har game drive i bunden af Ngorongoro Crater. Der er over 30.000 dyr og det siges at netop Ngorongoro har den største koncentration af rovdyr pr. km2. Ngorongoro, med det umulige navn, er en fortryllende oplevelse og et af verdens vidundere, der absolut bør opleves - ikke kun grundet stedets store dyreliv. Den stejle vej ned og op kræver firehjulstrukne vogne. På kraterkanten, der ligger højt oppe, er der ofte meget kolde morgener, men når man kommer ned til kraterbunden, og solen bryder gennem disen, der ofte ligger over krateret i de tidlige morgentimer, er der temmelig varmt. Krateret er også kendt for de meget store hanelefanter, som ikke kan komme op af krateret. I bor direkte på kraterkanten på Ngorongoro Sopa lodge. Middag og overnatning på lodgen.

8. dag - Hjemrejse
I forlader kraterkanten op af formiddagen og kører til Arusha. Her tilbydes I en sen frokost inden I køres til lufthavnen. Her tager I afsked med jeres chauffør og går ombord på flyet.

9. dag - Ankomst Danmark
Efter flyskifte lander I om formiddagen igen i Danmark.

Priseksempler - Safari i Tanzania - Varighed: 9 dag.

01.01.-29.02. + 01.06.-31.10.2020
Pris ved 6 personer fra kr. 21.498 pr. person

01.03-31.03 + 01.11.-14.12.2020
Pris ved 6 personer fra kr. 19.498 pr. person

01.04-31.05.2020
Pris ved 6 personer fra kr. 16.498 pr. person

Priserne er uden fly og med engelsktalende guide

Få de bedste råd til din safari

   
Lene Langhoff Rosendal
 
Mette Bank Mortensen
 
Helle Bredkjær
Mail: safari@bravotours.dk  

Mail: safari@bravotours.dk

 

Mail: safari@bravotours.dk


Ring eller skriv direkte til vores safarieksperter!

De sidder klar til at hjælpe dig på 70 10 10 77, tast 2

Få et uforpligtende tilbud

Del denne side via E-mail