Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 5-stjernet luksushotel
 • Direkte ved stranden
 • Masser af faciliteter
 • Flere skønne swimmingpools

Hard Rock Hotel Tenerife

5
Her får du
 • 5-stjernet luksushotel
 • Direkte ved stranden
 • Masser af faciliteter
 • Flere skønne swimmingpools
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hard Rock Hotel Tenerife

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand

Spektakulært 5-stjernet luksushotel med masser af faciliteter
Hvis du er til eminent service og overdådig luksus, der kan gøre selv en rockstjerne jaloux, så skal du holde ferie på Hotel Hard Rock Tenerife. Hotellet formår på allerfineste vis at mixe det stilfulde, og lidt specielle, Hard Rock Brand med den fantastiske atmosfære, som Tenerife har at byde på. Hotel Hard Rock Tenerife er et ideelt valg for dig, der gerne vil nyde en afslappende ferie i de mest luksuriøse omgivelser. 

Hotellet har et helt fantastisk poolområde, hvor du kan ligge og slænge dig i en af de mange solsenge, mens du nyder tilværelsen i fulde drag. Når solens stråler bliver en tand for meget, kan du snildt slå parasollen op og tage en pause i skyggen. Ta’ et dyp i en af de fantastiske pools eller læg vejen forbi poolbaren og få en farverig cocktail og lækre snacks på solterrassen.

Der er ingen grund til at være nervøs for, at du går sulten i seng på Hotel Hard Rock Tenerife. Her er flere restauranter, som serverer fantastiske retter til enhver smag. Morgenmaden bliver serveret i hotellets buffetrestaurant, Sessions, og har du valgt halvpension, er der også her du spiser aftensmad. Hotellet har også flere a la carte restauranter, som alle har et bredt og lækkert menukort. Her er også et væld af barer, hvor du kan få kolde forfriskninger og cocktails i verdensklasse.

På Hotel Hard Rock Tenerife er der masser at give sig, og det er ingen undtagelses for hotellets yngste gæster. Her er internationale børneklubber delt op i flere forskellige aldersgrupper, så der er aktiviteter for alle. Lullaby er for de helt yngste fra 6 måneder til 3 år, mens Hard Rock Roxity Kids Club er fra 4-9 år og Teen Spirit er fra 10-16 år gammel.

Hotel Hard Rock Tenerife har også et væld af fede faciliteter, som du kan benytte dig af, mens du holder ferie på hotellet. Du kan f.eks. benytte dig af de forskellige sprotsfaciliteter, som Hotel Hard Rock Tenerife tilbyder på både hotellet og på stranden. Du kan holde formen ved lige i fitnesscenteret eller du kan spille beachvolley på stranden. Hotellet har også nogle lækre spafaciliteter, samt masser af underholdning om aftenen.

Hotellet ligger i allerførste parket til Atlanterhavet og har derfor sit eget private strandafsnit, hvor du kan ligge og slappe af i en af de mange solsenge eller snuppe en dukkert i det dejlige hav. Ved stranden ligger hotellet Beach Club, hvor du kan spise til udsigten af det flotte hav.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Babyseng Ja
Bar Ja
Beach club Ja
Dykning eller vandsport Ja
Elevator Ja
Familie Ja
Fitness Ja
Game room Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Legeplads Ja
Massage Ja
Opvarmet pool Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skønhedssalon Ja
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Telefon Ja
TV på værelset Ja
Udlejning af strandhåndklæder Ja
Underholdning Ja
Vandsport Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
På Hard Rock Hotel Tenerife kan du vælge imellem flere forskellige luksuriøse værelsestyper, hvor der er kræset om den mindste detalje på samtlige værelser:

Deluxe Silver Dobbeltværelse: Meget stilfuldt og moderne indrettet værelset i både lyse og mørke farver. Værelset er 35m2 stort og er udstyret med egen balkon/terrasse, eget toilet/bad, hårtørrer, fladskærms TV, aircondition, telefon, WIFI og har desuden mulighed for roomservice. Her er plads til op til 2 voksne og 1 barn.

Deluxe Gold Dobbeltværelse: Denne værelsestyper er samme størrelse som overstående, og det er også indrettet på samme måde. På dette værelse har du delvis havudsigt. Her er plads til op til 2 voksne og 1 barn.

Silver Studio Suite: Denne værelsestype er 50m2 stor og får dig til at føler, at du bor som en rockstjerne. Værelset er indrettet i både lyse og mørke toner, og så er her et stort og lækkert badeværelse. Værelset består af et stort kombineret soveværelse/opholdsrum med en sovesofa. Værelset er udstyret med egen balkon/terrasse, hårtørrer, fladskærms TV, aircondition, telefon, WIFI og har desuden mulighed for roomservice. Her er plads til op til 3 voksne eller 2 børn og 2 voksne.

Alle værelser er lydsikrer og har mørklægningsgardiner.

Det er også muligt at bo alene på et Deluxe Silver dobbeltværelse mod gebyr.

Pension
Dit ophold på Hard Rock Tenerife er med morgenmad. Du har mulighed for at tilkøbe halvpension.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail