Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 5-stjernet luksushotel
 • Direkte ved stranden
 • Masser af faciliteter
 • Flere skønne swimmingpools

Hard Rock Hotel Tenerife

5
Her får du
 • 5-stjernet luksushotel
 • Direkte ved stranden
 • Masser af faciliteter
 • Flere skønne swimmingpools
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hard Rock Hotel Tenerife

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand

Drømmer du om at holde ferie som en rockstjerne? Så find passet frem, pak rockstar-solbrillerne ned og ta’ på ferie på Hard Rock Hotel Tenerife. Et ophold på Hotel Hard Rock er en oplevelse, du sent vil glemme. Hotellet formår nemlig at blende det stilfulde, og lidt specielle, Hard Rock Brand med Tenerifes skønne charme. På Hard Rock Hotel Tenerife får du 5-stjernet luksus, når det er allerbedst, fantastiske faciliteter og masser af underholdning for både store og små.

Slap af på Hard Rock Hotels dejlige poolområde. Her kan du læne dig tilbage på en af de mange solsengene og ellers bare nyde tilværelsen. Du kan også tage et dyp i en af de indbydende swimmingpools eller slå et smut forbi poolbaren. Her bliver der skænket eksotiske drinks og andre kolde forfriskninger til at slukke tørsten med. På poolområdet er der selvfølgelig også en børnepool til hotellets yngste gæster.

På Hard Rock Hotel Tenerife er der masser af faciliteter og underholdning for hele familien. Her er et fitnesscenter og andre sprotsfaciliteter, så du kan holde formen ved lige, mens du er på ferie. Derudover har hotellet også tre forskellige internationale børneklubber delt op efter alder. Om aftenen sørger hotellets animationsteam for, at der er god underholdning for både børn og voksne.

På Hard Rock Hotel Tenerife finder du flere forskellige spisesteder, så du skal ikke være nervøs for at skulle gå sulten i seng. Dit ophold er med morgenmad, og den bliver serveret fra hotellets buffetrestaurant, Sessions, og tilkøber du halvpension, skal aftensmaden også nydes her. Hotellets har desuden flere a la carte restauranter, som serverer retter for enhver smag. På hotellet findes der også flere barer, som serverer kolde drinks og lækre drinks.

Det skønne Atlanterhav ligger blot få skridt fra Hard Rock Hotel Tenerife, og derfor har hotellet også sit eget private strandafsnit, hvor du kan ligge og dase på en solseng eller hoppe en tur i bølgen blå. Ved stranden finder du også hotellets egen Beach Club, hvor du kan sidde og nyde en frokost til udsigten af det flotte hav.

Dit ophold på Hard Rock Hotel Tenerife er med morgenmad. Du har mulighed for at tilkøbe halvpension

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Babyseng Ja
Bar Ja
Beach club Ja
Dykning eller vandsport Ja
Elevator Ja
Familie Ja
Fitness Ja
Game room Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Legeplads Ja
Massage Ja
Opvarmet pool Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skønhedssalon Ja
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vandsport Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
På Hard Rock Hotel Tenerife kan du vælge imellem flere forskellige luksuriøse værelsestyper, hvor der er kræset om den mindste detalje på samtlige værelser:

Deluxe Silver Dobbeltværelse: Meget stilfuldt og moderne indrettet værelset i både lyse og mørke farver. Værelset er 35m2 stort og er udstyret med egen balkon/terrasse, eget toilet/bad, hårtørrer, fladskærms TV, aircondition, telefon, WIFI og har desuden mulighed for roomservice. Her er plads til op til 2 voksne og 1 barn.

Deluxe Gold Dobbeltværelse: Denne værelsestyper er samme størrelse som overstående, og det er også indrettet på samme måde. På dette værelse har du delvis havudsigt. Her er plads til op til 2 voksne og 1 barn.

Silver Studio Suite: Denne værelsestype er 50m2 stor og får dig til at føler, at du bor som en rockstjerne. Værelset er indrettet i både lyse og mørke toner, og så er her et stort og lækkert badeværelse. Værelset består af et stort kombineret soveværelse/opholdsrum med en sovesofa. Værelset er udstyret med egen balkon/terrasse, hårtørrer, fladskærms TV, aircondition, telefon, WIFI og har desuden mulighed for roomservice. Her er plads til op til 3 voksne eller 2 børn og 2 voksne.

Alle værelser er lydsikrer og har mørklægningsgardiner.

Det er også muligt at bo alene på et Deluxe Silver dobbeltværelse mod gebyr.

Pension
Dit ophold på Hard Rock Tenerife er med morgenmad. Du har mulighed for at tilkøbe halvpension.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail