Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • San Miguel de Abona

Om San Miguel de Abona

Om San Miguel de Abona

San Miguel de Abona - skønne resorts og gode golfbaner

På Tenerifes sydøstkyst ligger et af øens mest autentiske områder. Her er dejlige resorts, rigtig gode golfbaner og en hyggelig atmosfære.

Luksusresort, All Inclusive og mange faciliteter
I San Miguel de Abona ligger et fantastisk luksusresort: Sandos San Blas. Her finder I, ud over luksus, et væld af aktiviteter, mange gode restauranter og faciliteter. Glæd jer til seks skønne poolområder, tennis, spa og klatring. For de mindste er der også børnepools, legeplads og international børneklub.

Tæt på to golfbaner
Vil I spille golf på jeres ferie, er det meget nemt i San Miguel de Abona. Der ligger to rigtig gode baner, Golf del Sur og Amarilla, og I når dem begge indenfor få kilometer. Bestiller I golf med hjemmefra, kan vi sikre jer nogle gode starttider.

Oplev området
Tæt på San Miguel de Abona ligger fiskerbyen Los Abrigos. Her kommer I tæt på det kanariske hverdagsliv og en rigtig hyggelig atmosfære. Havnen har også nogle gode restauranter og udendørscaféer, hvor I kan nyde den gode stemning. I bor også lige ved naturreservatet "San Blas Reserva Ambiental" – et uberørt og historisk naturområde på øen. Der er også kun 15 kilometer til de populære feriebyer, Playa de las Américas og Los Cristianos.

Oplev Tenerife
Tenerife har rigtig meget at byde på – både kendte seværdigheder, flot natur og autentiske oplevelser. Vulkanen Teide er næsten et must, ligesom det er en god ide at køre en tur rundt på øen og fx besøge en af verdens flotteste dyreparker, Loro Parque. I kan både tage med på udflugt eller leje en bil og se øen i jeres eget tempo.

Transfer
Det tager cirka 10 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i San Miguel de Abona.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Tenerife

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på Tenerife.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Del denne side via E-mail