Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Vejret på Tenerife

    Vejret på Tenerife

Varme temperaturer i vinterhalvåret

Varme temperaturer i vinterhalvåret

Gennemsnitstemperatur på Tenerife

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC

21 22 24 26 27  28  29  29  28 26 24 22
15 15 16 16 17  19 21 21 21 21 18 16
20 20 20 20 21  21 22 22 22 23 20 20

 DAG     NAT     HAV

 

Find din rejse til Tenerife her

Vejret på Tenerife

Vejret på tenerife
Stranden på tenerife

Vejret på Tenerife

Perlen i De Kanariske Øer…

Vejret er skønt på Tenerife, når vi fryser og drømmer om sol og sommer herhjemme. Fra blæsten og efteråret sætter ind til påsken er overstået i april, kan du på et par timer være i sol og varme på de populære Kanariske Øer. 26 grader i oktober eller 24 i marts…hvad venter du på? Bestil en charterrejse til den dejlige ferieø Tenerife med Bravo Tours – der er alt du behøver for at komme igennem den kolde danske vinter.

Vejret på Tenerife

Er fantastisk året rundt, men særligt i efterår og vinter er det relevant for os i det kolde nord at huske på det. Kun få timers flyvning direkte fra København, Billund eller Aalborg og du befinder dig i sol, varme og afslappet atmosfære. Den spanske ø ud for den afrikanske kyst er lige præcis langt nok sydpå til, at varme og sol er til stede hele året. Det er ikke nødvendigt at rejse om på den anden side af jordkloden for at få højere temperaturer i vinterhalvåret – Tenerife har den ideelle temperatur, når du mest behøver det. Tag en dukkert i 23 grader varmt vand i efterårsferien eller skyd nytåret ind med over 20 graders sol og varme. Tenerife er for hele familien, for det voksne par eller for vennerne, der bare gerne vil ud og opleve noget under solen.

Frost eller sol?

Du kan få begge dele i december, men vil du også have temperaturer over 20 grader, så skal du med Bravo Tours til Tenerife. Det vidunderlige lune kystvejr og mange solskinstimer året rundt opvarmer klippeøen til altid at være varm og behagelig. Lad op til vinteren med sol i efteråret eller fejr jul og nytår på en solrig Kanarisk ø. Charmerende landsbyer, betagende natur og traditionsrig spansk mad gør Tenerife til det perfekte feriested for enhver type turist. Læg dig ved poolen og nyd all inclusive i en uge, 14 dage eller 3 uger eller tag ud på opdagelse og se kultur og natur i det skønne vejr. Men fremfor alt – tag med Bravo Tours til Tenerife på grund af det gode vejr, også i vintermånederne. 

Del denne side via E-mail