Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Hoteller på Tenerife

    Hoteller på Tenerife

Stort udvalg af feriehoteller

Stort udvalg af feriehoteller

Tenerife er et fantastisk sted at holde ferie. Den er perlen blandt De Kanariske Øer og har masser at byde på, hvad enten du er til skønne badeferiedage ved smukke sandstrande, eller du foretrækker at slappe af og opleve det lokale byliv.

Masser af muligheder for at opfylde dine ønsker

Forudsætningen for, at du kan få fred og ro til dejlige oplevelser, er naturligvis, at du har et sted, hvor du kan lade batterierne op i dejlige omgivelser. Du bør derfor bruge tid på at finde frem til det helt rigtige hotel, som, du synes, kan dække dine personlige behov og forventninger. Der er masser af spændende hoteller at vælge mellem, hvad enten du foretrækker selv at vælge dine restauranter eller ønsker all-inclusive på hotellet, om du ønsker adgang til wellness-faciliteter, om du vil bo på et hotel kun for voksne, eller om du har specielle ønsker i forhold til dit værelse og afstand til by og strand. Der er meget, der kan lade sig gøre, så du kan få skræddersyet netop dén løsning, som du ønsker.

Luksus fra start til slut – Bahia Principe

På Tenerife er udvalget af hoteller stort og varieret, og du kan næsten få det, som du vil. Er du til luksus og smukke omgivelser, hvor du i høj grad får mulighed for at få opfyldt de forventninger, som du måtte have, så er Bahia Principe helt sikkert en mulighed.

Det har fra starten været et krav, at hotellet skulle kunne tilbyde sine gæster det absolut bedste inden for faciliteter og aktiviteter. Og her bliver du ikke skuffet. I løbet af ganske kort tid er det gået hen og blevet mange danskeres foretrukne hotel, når ferien skal holdes på Tenerife. Og det er helt bestemt ikke uden grund.

Det er ganske enkelt i en klasse for sig. Både arkitektonisk, hvor det med sin fantastiske byggestil, der leder tankerne hen på en mexicansk landsby, fremstår ganske imponerende, men også i forhold til de mange faciliteter og aktiviteter, som hotellet kan tilbyde sine gæster. Her kan du slappe af med en drink på solterrassen, nyde en svømmetur i de 2 swimmingpools, gøre brug af fitness-faciliteter med sauna og jacuzzi eller invitere vennern på squash eller tennis – alt sammen på hotellets område.

Så, hvis du vil forkæle dig selv i luksusomgivelser, så er det en mulighed, som du måske burde overveje.

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14
  • 21