Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Los Cristianos

Om Los Cristianos, Tenerife

Om Los Cristianos, Tenerife

Los Cristianos - charmerende, hyggelig og autentisk

Nyd livet på de gode strande, ved den hyggelige havn og kom tæt på det mere lokale liv. Los Cristianos er manges favorit, fordi området er roligt og autentisk – byen fandtes længe før turismens kom til Tenerife.

Tenerifes bedste strand og hyggeligste havn
Los Cristianos er kendt for sine dejlige strande og hyggelige havn. På begge sider af havnen ligger en strand – denne ene mener mange er Tenerifes bedste, Playa de las Vistas. Stranden vokser sammen med Tenerifes anden store ferieby Playa de las Américas.

Havnen i Los Cristianos er altid fuld af liv, hvor både turister og lokale mødes og hygger sig. Langs kajen kan I nyde en dejlig middag eller en forfriskende drink.

Den skønne strandpromenade
I Los Cristianos finder I den dejligste strandpromenade fyldt med gode restauranter og hyggelige caféer. Fra havnen strækker den otte kilometer lange promenaden sig til Tenerifes største ferieby, Playa de las Américas og videre til den eksklusive bydel, Fañabé. Hele strandpromenaden emmer af liv og god feriestemning – og perfekt til en hyggelig aften gå tur.

Tæt på Playa de las Américas
Engang var Tenerifes to største feriebyer, Los Cristianos og Playa de las Américas, helt adskilt. I dag er de to byer næsten vokset sammen, men Los Cristianos har bevaret sin ro og hyggelige atmosfære. Vil I en aften finde mere liv, kan I blot slentre ind til Playa de las Américas – her er der altid gang i den.

Hvor skal I bo i Los Cristianos?
Bravo Tours har udvalgt det bedste til jer i Los Cristianos, uanset om I gerne vil bo i lejligheder, på hotel med eller uden All Inclusive og tæt på stranden. Valget er jeres – men vi rådgiver jer gerne I, hvor det er godt at bo.   

Oplev Tenerife
Los Cristianos er det perfekte valg, hvis I gerne vil opleve Tenerifes mange seværdigheder. Oplev majestætiske Teide, øens skjulte sider og en af verdens flotteste dyreparker, Loro Parque. I kan også leje en bil og se øen I jeres helt eget tempo.

Golf på Tenerife
Los Cristianos er et godt valg, hvis I også vil spille golf i løbet af jeres ferie. I har tre golfbaner i kort afstand fra byen: Golf Costa Adeje, Golf Las Americas og Amarilla Golf. De bedste starttider får I, hvis I bestiller en golfpakke hjemmefra. Bravo Tours’ golfafdeling hjælper jer gerne med at booke de baner, I ønsker at bestille på.

Transfer
Det tager cirka 30 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i Los Cristianos.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Tenerife

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på Tenerife.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Del denne side via E-mail