Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Oplevelser

Teide
Fantastiske Teide

Med dansktalende rejseleder
Mægtige Teide, der er Spaniens højeste punkt med sine 3.718 meter må man ikke snyde sig selv for. På vej til vulkanen vil man køre igennem både landsbyer, kartoffelplantager og ikke mindst nationalparken med de store pinjetræer. Turen til Teide er utrolig smuk, og man vil opleve, at Teide langt fra er den eneste vulkan her på øen. Vi vil se de mange flotte lavaformationer, der har været med til at danne den måde Tenerife ser ud på i dag. Når vi har oplevet Tenerifes stolthed, indtager vi en lækker lokal frokost.

Heldagstur - Inkl. transport og frokost med vin og vand
Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 420 pr. person
Børn kr. 210 pr. barn.

OBS
man besøger ikke kabelbanen på denne udflugt.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

La Gomera

Med dansktalende rejseleder
OBS! HUSK PAS!

Oplev en fantastisk verden fyldt med eventyr, legender, laurbærskove og et helt specielt habitat. På øen ligger nationalparken med den fortryllende laurbærskov, hvor mos, farverige blade og bregner maler et billede, der nærmest får en til at føle sig som en del af de mange eventyrer, der er udsprunget herfra.

Heldagstur - Inkl. transport og frokost.

Vejledende pris:
Voksne kr. 640 pr. person
Børn kr. 320 pr. barn.

Hvalsafari

Med engelsktalende rejseleder
Vi skal nyde dagen om bord på katamaranen Royal Delfin, som er den eneste båd på Tenerife med glasbund. Vi sejler ud langs Tenerifes kyst for at lede efter de store flokke af grindehvaler. Vi kan måske også være heldige at se delfiner. Dagen byder på ren afslapning med blandt andet en dukkert i det store Atlanterhav, og derefter vil der være frokost med drikkevarer. Bådens besætning vil sørge for, at dagen bliver noget helt specielt. Det er en tur, hvor der er 90 % hvalgaranti.

Halvdagstur - Inkl. transport, og drikkevarer. 4,5 timers tur. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 415 pr. person
Børn kr. 205 pr. barn.

Delfin- og hvaltur på Tenerifes kyst

Med engelsktalende rejseleder
Tag med på udkig efter hvalerne og delfinerne, der bor omkring Tenerifes kyst. Vi sejler ud fra havnen Los Gigantes og forsøger at finde havdyrene, som du kan tage nogle fantastiske billeder af fra båden. Vi tager en officiel hval-observations-guide med, så vi ved, hvor vi skal lede efter dyrene og så du får den bedste mulighed for at se dem i deres naturlige habitat. Når vi har set dyrene og billederne er i hus, så sejler vi omkring klipperne nær Masca og Los Gigantes. Klipperne når en højde på knap 600 meter og er derfor nogle af de højeste havklipper i Europa – og et helt fantastisk syn fra vandet. Guiden vil stå klar til at besvare spørgsmål om både hvaler, delfiner, klipper og området, så I er sikre på at få en uforglemmelig udflugt.

Praktisk information:
Turen varer 3 timer. Frokost og drikkevarer er inkluderet.
Glem ikke dit kamera og dit badetøj – der vil være mulighed for en tur i vandet.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 312 pr. person
Børn kr. 156 pr. barn.

Pris uden pick up (fra Los Gigantes)
Voksne kr. 255 pr. person
Børn kr. 128 pr. prs. 

Vandring i Anaga

Med engelsktalende rejseleder
Tag med på vandretur på det smukke og naturbeskyttede Anaga-område beliggende på det nordøstlige Tenerife. Området har siden 1987 været naturfredet og i 2015 erklærede UNESCO, at området er et ”Biosphere Reserve”, dvs. at området understøtter forskningen inden for bæredygtighed og biodiversitet.

Vandreturen der er på 5,3 km. starter ved Cruz del Carmen og vi bevæger os gennem en eventyrlig regnskov bestående af bl.a. laurbærskov, forbi de små lokale landbrugsarealer og ned til grotte-byen Chinamada. Efter ca. tre timers vandretur ender vi dagen i restauranten La Cueva, hvor vi får noget koldt at drikke før vi bevæger os tilbage mod hotellerne.

Inkluderet i prisen er bustransport, madpakke og den guidede tur.
Medbring fornuftige sko og varmt tøj, da det godt kan blive køligt i bjergområdet.

Sværhedsgrad: medium.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 367,50 pr. person
Børn kr. 184 pr. barn

Del denne side via E-mail