Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Oplevelser

Teide
Fantastiske Teide

Med dansktalende rejseleder
Mægtige Teide, der er Spaniens højeste punkt med sine 3.718 meter må man ikke snyde sig selv for. På vej til vulkanen vil man køre igennem både landsbyer, kartoffelplantager og ikke mindst nationalparken med de store pinjetræer. Turen til Teide er utrolig smuk, og man vil opleve, at Teide langt fra er den eneste vulkan her på øen. Vi vil se de mange flotte lavaformationer, der har været med til at danne den måde Tenerife ser ud på i dag. Når vi har oplevet Tenerifes stolthed, indtager vi en lækker lokal frokost.

Heldagstur - Inkl. transport og frokost med vin og vand
Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 580 pr. person
Børn kr. 390 pr. barn.

OBS
man besøger ikke kabelbanen på denne udflugt.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

La Gomera

Med dansktalende rejseleder
OBS! HUSK PAS!

Oplev en fantastisk verden fyldt med eventyr, legender, laurbærskove og et helt specielt habitat. På øen ligger nationalparken med den fortryllende laurbærskov, hvor mos, farverige blade og bregner maler et billede, der nærmest får en til at føle sig som en del af de mange eventyrer, der er udsprunget herfra.

Heldagstur - Inkl. transport og frokost.

Vejledende pris:
Voksne kr. 850 pr. person
Børn kr. 420 pr. barn.

Autentiske Tenerife

Med dansktalende rejseleder
Kom med på en tur rundt på denne smukke ø, hvor Tenerife viser sig frem fra en side man sjældent ser. I får muligheden for at opleve den smukke natur i bjergene, samt nogen af de hyggelige byer i Garachico og Puerto de la Cruz. Vi begynder turen i hvad der er kendt for den mest uheldige by – Garachico.

Derefter kører vi langs nordkysten, hvor vi skal se det kæmpestore drageblodstræ. Efter nogen fantastiske billeder i den charmerende by, kører vi til sidst til Puerto de la Cruz, hvor vi kan opleve små gader med caféer, shoppe muligheder og mange lækre restauranter.

OBS. Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 460 pr. person
Børn kr. 420 pr. barn.

Hvalsafari

Med engelsktalende rejseleder
Vi skal nyde dagen om bord på katamaranen Royal Delfin, som er den eneste båd på Tenerife med glasbund. Vi sejler ud langs Tenerifes kyst for at lede efter de store flokke af grindehvaler. Vi kan måske også være heldige at se delfiner. Dagen byder på ren afslapning med blandt andet en dukkert i det store Atlanterhav, og derefter vil der være frokost med drikkevarer. Bådens besætning vil sørge for, at dagen bliver noget helt specielt. Det er en tur, hvor der er 90 % hvalgaranti.

Halvdagstur - Inkl. transport, og drikkevarer. 4,5 timers tur. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 450 pr. person
Børn kr. 220 pr. barn.

Ubådssafari

Træd ombord på en af de mest fascinerende turistubåde i verden. Dyk til 30 meter under Atlanterhavet og opdag den fascinerende undervandsverden.
Ubåden vil ligge på havbunden, hvilket giver passagererne en fantastisk mulighed for at tage billeder med vores piloter i cockpittet.
En unik og uforglemmelig undervandsoplevelse for hele familien!

Obs: Børn under 2 år kan ikke deltage af sikkerhedsmæssige årsager

Vejledende pris:
Voksne kr. 440 pr. person
Børn kr. 270 pr. barn.

Del denne side via E-mail