Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Callao Salvaje

Om Callao Salvaje

Om Callao Salvaje

Callao Salvaje – rolige og solsikre omgivelser
På Tenerifes sydkyst – ca. 10 kilometer nord for den største ferieby Playa de las Americas – ligge Callao Salvaje. Et godt valg, hvis I vil nyde masser af sol og ikke mindst fred og ro på ferien. Området er nemlig kendt for at være et af de mest solsikre på øen.
 
Ren afslapning
I Callao Salvaje opdager man hurtigt, at dagene går sin stille gang. Her finder I en skøn forening af lokale og turister, og fælles for dem er, at de blot skal nyde livet. Nyd de rolige dage, læs en bog ved poolen eller gå på opdagelse – for her er selvfølgelig også hyggelige spisesteder og små butikker. Vil I til stranden, kan I både gå til byens egen lille lavastrand eller besøge den lidt større strand i nabobyen San Juan. Der er også en havvandspool i Playa Paraiso.
 
Spændende oplevelser tæt på
Vil I kombinere ferien med spændende oplevelser, så er det let fra Callao Salvaje. Lejer I en bil, er friheden størst, og I når let mange spændende steder – lige fra vulkanen Teide til Playa de las Americas med et væld af restauranter, underholdning, barer og butikker. I kan også tage lokalbussen eller en taxa – en taxa til Playa de las Americas koster fx ca. 100 kr.
 
Golf på Tenerife
Callao Salvaje er også et godt valg, hvis I vil spille golf i løbet af jeres ferie. Her bor I tæt på flere spændende baner bl.a. Golf Costa Adeje, Golf Las Americas og Amarilla Golf. De bedste starttider får I, hvis I bestiller en golfpakke hjemmefra. Bravo Tours’ golfafdeling hjælper jer gerne med at booke de baner, I ønsker at bestille på ferien.
 
Transfer
Det tager cirka 45 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i Callao Salvaje.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Tenerife

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på Tenerife.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Del denne side via E-mail