Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Playa Paraiso

Om Playa Paraiso

Playa Paraiso – hyggelig ferieby

Tag med til naturskønne Playa Paraiso! Her er tempoet skruet ned på laveste blus og feriestemningen helt i top. Den lille, men hyggelige, ferieby ligger på den sydvestlige side af Tenerife, og er et ideelt valg for dig, der gerne vil nyde en afslappende ferie i helt rolige omgivelser.

Strandene i Playa
I Playa Paraiso finder du tre små, hyggelige strande. De ligger alle inde i klippebugter. Samtlige strande bestod før i tiden af småsten og grus, men stranden Playa Las Galgas blev for en årrække tilbage blevet renoveret. Nu har stranden lækkert, lyst sand, fine, moderne faciliteter samt store, svajende palmer. Her er masser af plads til, at du rigtig kan nyde tilværelsen. 

Saltvandspoolen Lago Paraiso er uden tvivl også et besøg værd. Her kan du slappe af på en af solsengene eller tage den dyp i den skønne saltvandspool. Vær dog opmærksom på, at der skal betales entre.

Spisesteder og natteliv
Playa Paraiso er en mindre ferieby, og derfor er udvalget af restauranter heller ikke enormt stort. Det er dog helt sikkert muligt for dig at finde en restaurant i byen, som falder lige netop i din smag. Her er både restauranter med lokale specialiteter, internationale restauranter og fiskerestauranter. I Playa Paraiso finder du også en håndfuld barer, hvor det er muligt at nyde en kold forfriskning efter en dejlig dag i solen. Hvis du leder efter de større diskoteker, så skal du tage til nabobyen Playa de las Americas.

Leje af bil
Hvis du vil opleve endnu mere af Tenerife, kan det helt sikkert anbefales, at du lejer en bil. Tenerife gemmer nemlig på et hav af spændende seværdigheder, og lejer du en bil, kan du selv bestemme, hvor du gerne vil hen, og hvornår du gerne vil afsted.

Transfer
Det tager ca. en halv time at kommer fra lufthavnen i Tenerife til det første hotel i Playa Paraiso

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Tenerife

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på Tenerife.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Del denne side via E-mail