Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Vinder af World Luxury Hotel Awards 2019
 • Eksklusivt voksenhotel
 • Beliggenhed direkte ud til stranden
 • Mulighed for tilkøb af All Inclusive
 • Restaurant og food market i topklasse

Hotel Iberostar Sabila

5
Her får du
 • Vinder af World Luxury Hotel Awards 2019
 • Eksklusivt voksenhotel
 • Beliggenhed direkte ud til stranden
 • Mulighed for tilkøb af All Inclusive
 • Restaurant og food market i topklasse
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Iberostar Sabila

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Kun voksne
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb All Inclusive
 • Wellness

Luksuriøst voksenhotel direkte ved havet - vinder af World Luxury Hotel Awards 2019 
På Hotel Iberostar Sabila tager man luksus og eksklusive ferieoplevelser seriøst. Og faktisk så seriøst, at hotellet er løbet med prisen for bedste hotel på hele den europæiske kyst ved World Luxury Hotel Awards 2019! Og med dén fornemme anerkendelse kan du roligt glæde dig til til en sand luksusferie. 

Hotellet er kun for voksne og ligger med en fantastisk udsigt over havet. Her finder du luksuriøse og eksklusive omgivelser til jeres ferie.

På hotellet finder du et skønt poolområde og chill-out område, hvor du kan nyde livet i de balinesiske solsenge eller tage en forfriskende dukkert. Du har også direkte adgang til den hyggelige strandpromenade og derfra stranden, så du let kan slentre en tur langs vandet.

Der er også flere gode faciliteter på hotellet. Her er et fitnesscenter med moderne udstyr, ligesom der også er mulighed for at dyrke yoga, pilates mm. Du finder også et lækkert spa-område med mulighed for wellness og massage.

Vælger du at bo på hotellets prestige-værelser, får du virkelig luksus for alle pengene. Herfra har du eksklusiv adgang til hotellets tagterrasse med pool og jacuzzi. Du har også adgang til privat lounge, hvor de serverer drikkevarer og snacks dagen lang – lige fra cava og frugt til vin, øl og andre lækre drikkevarer.

I løbet er ugen er der livemusik på hotellet. Det skaber en hyggelig stemning. Hotellet har også sit eget food market, der serverer forskellige retter på fineste og meget traditionel vis. Her kan du bl.a. smage tapas, fisk og mange andre, spændende retter. Samtidig er atmosfæren helt i top, og det er som at gå på food market i en lille spansk by – autentisk og virkelig atmosfærefyldt. Der er selvfølgelig også en buffetrestaurant, der løbende holder forskellige temaaftner, samt en snackbar og café.  

Hotel Iberostar Sabila er virkelig et eksklusivt og stemningsfyldt valg – kun for voksne!

Sådan bor du
På Hotel Iberostar Sabila kan du nyde din ferie i lækre værelser indrettet i delikate farver og med moderne møbler. Dobbeltværelsernes fås med udsigt til bjerge, skrå havudsigt eller fuld havudsigt.

Dobbeltværelse med udsigt til bjerge
Værelserne er indrettet til to personer med dobbeltseng, TV, telefon, aircondition, minibar (mod gebyr), gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, safebox og badeværelse med bruser, hårtørrer og badekåde samt slippers. Der er balkon eller terrasse med udsigt til omgivelser og bjerge.

Dobbeltværelse med skrå havudsigt
Værelserne er indrettet til to personer med to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (mod gebyr), gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, safebox og badeværelse med bruser, hårtørrer og badekåde samt slippers. Der er balkon eller terrasse med skrå havudsigt.

Dobbeltværelse med fuld havudsigt 
Værelserne er indrettet til to personer med to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (mod gebyr), gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, safebox og badeværelse med bruser, hårtørrer og badekåde samt slippers. Der er balkon eller terrasse med fuld havudsigt.

Wellness-dobbeltværelser 
Et perfekt valg for dig, der vil nyde en ferie fuld af selvforkælelse, spa og wellness! Vælger du et wellness-værelse har du fri adgang til hotellets spaafdeling, og du får rabat på behandlinger. 
Værelserne er indrettet som almindelige dobbeltværelser til to personer og udstyret med dobbeltseng, TV, telefon, aircondition, minibar (mod gebyr), gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, safebox og badeværelse med særlig wellnessbruser, hårtørrer, badekåde samt slippers. Der er balkon eller terrasse med havudsigt.

Prestige-dobbeltværelser 
For dig, der vil have det bedste af det bedste. Prestige-dobbeltværelserne er hotellets mest eksklusive værelser. De ligger alle på de øverste etager og har flere fordele, bl.a. egen reception og fri adgang til hotellets eksklusive sky-lounge med bl.a. cava, sandwich, kaffe og sodavand samt tagterrasse med pool og en enestående udsigt. Den private loungedel ligger på sjette sal og deles med andre gæster, der har reserveret prestige-værelser. 
Prestige-dobbeltværelserne er indrettet til to personer med dobbeltseng og udstyret med gratis WiFi, TV, kaffe- og tefaciliteter, gratis minibar, telefon, aircondition, safebox, hårtørrer samt badeværelse med bruser, hårtørrer, badekåbe samt slippers. Der er balkon eller terrasse med skrå havudsigt.

Pension
Opholdet er med morgenmad, men det er muligt at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til centrum 5 km
Afstand til lufthavn 16 km
Afstand til strand 150 m
Aircondition Ja
Antal værelser 472
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Elevator Ja
Etager 9
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Internet Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2018
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, på værelset
Skønhedssalon Ja, mod gebyr
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
Voksenhotel Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Avda. Ernesto Sarti, 5
38679 Costa Adeje, Tenerife, Spain
Tlf: + 34922712300
www.iberostar.com/en/hotels/tenerife/iberostar-sabila

All Inclusive (mod tilkøb)

Måltider
Alle måltider serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant.
 
Morgenmad: 07.30-10.30
Frokost: 13.00-15.00
Aftensmad: 18.30-21.30
 
Fra 19.00-20.00 kan I desuden spise i hotellets food market, der også serverer drikkevarer fra 18.00-01.00.
 
Snacks og drikkevarer
Hotellets snackbar er åben fra 12.30-15.30. Poolbaren er åben fra 10.00-18.30 – her serveres også små snacks om for- og eftermiddagen. Det samme gør caféen fra 10.00-12.00.
 
Drikkevarer serveres løbende i forskellige barer, men indgår fra 10.00-24.00. Drikkevarer inkluderer vand, sodavand og lokale, alkoholiske drikke.
 
Andet
Minibaren fyldes en gang om dagen. Roomservice indgår ikke i All Inclusive.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail