Direktøren og verdensmesteren på Solkysten

De to berejste herrer, Peder Hornshøj og Bjarne ’VM’ Jensen, tager endnu engang på tur – og du er inviteret til at komme med. I år går turen til fantastiske Costa del Sol, hvor der venter sol og oplevelser i verdensklasse. Costa del Sol er en af Peder og Bjarnes favoritrejsemål. Ikke kun kysten og feriebyerne, men i særdeleshed det fantastiske andalusiske bagland med smuk natur og spændende byer. Alt sammen bliver formidlet af Peder og Bjarne – selvfølgelig komplementeret af sjove anekdoter og røverhistorier.

På turen skal den udsøgte by Malaga udforskes. Her besøger vi den smukke og hyggelige gamle bydel og selvfølgelig smager vi også på byens lækre specialiteter. Vi skal også på heldagstur til én af Spaniens smukkeste og ældste byer, Ronda. Her ser vi byens spændende attraktioner og flotte udsigtspunkter. Byen er kendt for at være delt i to af en lang kløft, hvor Guadalevín-floden løber igennem. På denne dag besøger vi også en vingård og smager på både deliciøs vin og smagfuld tapas.

Vil du have endnu flere oplevelser, så er det også muligt at tilkøbe ekstraordinære udflugter til storslåede Alhambra i Granada og Gibraltar. Det kommer der mere information om senere.

Vi bor i den hyggelige ferieby Torremolinos på Costa del Sol på det 4-stjernede Hotel MS Amaragua, som ligger i første række til stranden. Alt sammen er i et herligt selskab, og vi slutter ugen af med en afskedsmiddag på en lokal restaurant med god mad og vin.

Det endelige dagsprogram for turen kommer senere.

Rejsens højdepunkter
 • Peder Hornshøj og Bjarne 'VM' Jensen som rejseleder
 • Tur til Malaga med besøg i den gamle bydel
 • Fantastisk tur til Ronda - én af Spaniens smukkeste byer
 • Afskedsmiddag på lokal restaurant
 • Mulighed for udflugter udflugter til storslåede Alhambra i Granada samt Gibraltar
Og meget mere

Datoer og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Tilkøb halvpension
 • Wellness

Bo direkte på stranden i elegante hotelværelser

Beliggende i første række til stranden, lige foran gågaden Carihuela, ligger hotellet MS Amargua. Det elegante og klassiske hotel byder dig velkommen med et flot poolområde og bløde solsenge under parasollernes skygge. Hotellets placering er udnyttet optimalt, og fra poolen kan du selvfølgelig nyde udsigten til middelhavets blå bølger. På stranden ligger hotellets strandbar, hvorfra der serveres kolde forfriskninger.

Poolområdet er uden tvivl hotellets hjerte, men du finder mange andre skønne faciliteter og har gratis adgang til hotellets indendørs spa med sauna og jacuzzi med mulighed for forskellige behandlinger som massage (mod betaling) samt et fitness Derudover er der underholdning som fx livemusik og forskellige aktiviteter i løbet af dagen.

Sådan bor du
Alle værelser har aircondition, minikøleskab, safebox (mod betaling), gratis WiFi, satellit-tv samt separat badeværelser/toilet indrettet med badekar, bruseniche, hårtørrer og toiletartikler.

Dobbeltværelser med balkon/terrasse med mulighed for at vælge skrå havudsigt. Øvrige dobbeltværelser har udsigt mod vejen. Plads til en til tre personer.

Dobbeltværelse superior med balkon/terrasse og havudsigt. Moderniseret værelser der desuden er indrettet med badekåbe, tøfler og Nespressomaskine. Plads til to til tre personer. Spørg din rejsekonsulent for bestilling. 

Junior suite med balkon/terrasse og havudsigt. Større værelser, der er indrettet med badekar eller separat bruseniche. Der er desuden badekåbe, tøfler og Nespressomaskine. Plads til to til tre personer. Spørg din rejsekonsulent for bestilling. 

Suite med balkon/terrasse og havudsigt er indrettet med opholdsrum og separat soveværelse. Der er desuden badekåbe, tøfler og Nespressomaskine. Plads til to til tre personer. Spørg din rejsekonsulent for bestilling. 

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Du kan tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om MS Amaragua
Der er gratis WiFi på hele hotellet inklusive værelserne.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 40 m
Afstand til centrum 2 km, Torremolinos
Afstand til hæveautomat 280 m
Afstand til lokalt centrum 2 km, Torremolinos
Afstand til lufthavn 9 km
Afstand til minimarked 80 m
Afstand til restauranter 500 m
Afstand til strand 240 m
Aircondition Ja
Antal værelser 275
Bar Ja
Byggeår 1975
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 8
Fitness Ja
Handicap-venligt Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool I spaafdeling
Jacuzzi I spaafdeling
Konferencerum Ja
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2003
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Sauna Ja, mod gebyr
Skønhedssalon Ja, mod gebyr
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Strandhåndklæder Ja, mod depositum
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

Calle los Nidos, 23

29620, Torremolinos

Málaga

Spanien


Del denne side via E-mail