Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Cordial Mijas

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Cordial Mijas

  • Aircondition
  • Golfhotel
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurant
  • Tilkøb halvpension
  • Tilkøb morgenmad
  • Wellness

Store lejligheder i rolige omgivelser
Med en fantastisk udsigt til den omkringliggende natur og Mijas Golf to 18-hulsbaner, tilbyder dette Cordial Mijas nogle store og skønne lejligheder uden for kystbyen, Fuengirola. Der findes lejligheder i flere størrelser med plads til helt op til syv personer. Uanset hvilken lejlighed du vælger, får du et fuldt udstyret køkken, hvor du nemt kan lave mad selv. Vil du hellere lade andre om madlavning, er det muligt at tilkøbe både morgenmad eller halvpension på hotellet, ligesom der ligger et par restauranter i området.

På hotellet kan du nyde den dejlig udendørs pool og tilhørende poolbar. Der er også en børnepool samt et legerum for familiens børn. Hotellet har et veludstyret fitnesslokale, men er du mere til selvforkælelse end træning, er voksne gæster velkommen i hotellet spaafdeling. Her er der sauna og forskellige behandlingsmuligheder, ligesom du kan bestille massage (mod betaling).

Der er mange gode udflugtsmuligheder i området, ligesom der er flere spændende golfbaner at opleve. Lejer du bil, kan du parkere på hotellets grund (mod betaling ved tilgængelighed).

Sådan bor du
De lyse og pæne lejligheder er indrettet med køkken med kogeplade, mikroovn, køleskab, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine, brødrister og juicepresser. Derudover findes der TV, safeboks (mod betaling), aircondition, hårtørrer og gratis WiFi i lejlighederne.

1-værelses lejlighed med balkon/terrasse med kombineret opholdsrum og soveværelse. Badeværelset er indrettet med bruseniche. Plads til maks. to personer. Du kan også bo alene mod et tillæg.

2- værelse lejlighed med balkon/terrasse 45 m2 indrettet med et separat soveværelse samt et opholdsrum med en sovesofa. Badeværelset er indrettet med bruseniche. Plads til maks. fire personer (dog maks. tre voksne). Du kan også bo alene mod et tillæg.

3-værelses lejlighed classic med balkon/terrasse 90 m2 indrettet med to separate soveværelser samt et opholdsrum med en sovesofa. Der er to badeværelser, hvoraf det ene er indrettet med badekar og det andet med badekar og bruseniche. Plads til maks. fem personer (dog maks. fire voksne).

3-værelses lejlighed superior med balkon/terrasse 90 m2 indrettet luksuriøst med to separate soveværelser samt et opholdsrum med en sovesofa. Der er to badeværelser, hvoraf det ene er indrettet med badekar og det andet med badekar og bruseniche. Plads til maks. fem personer (dog maks. fire voksne).

4-værelses lejlighed med balkon/terrasse 110 m2 indrettet med tre separate soveværelser samt et opholdsrum med en sovesofa. Der er to badeværelser, hvoraf det ene er indrettet med badekar og det andet med badekar og bruseniche. Plads til maks. syv personer (dog maks. seks voksne).

Pension
Dit ophold er uden pension, men det er muligt at tilkøbe morgenmad samt halvpension.

Mere om Cordial Mijas
Spiller du golf, bor du perfekt for gode golfoplevelser på Cordial Mijas. Der er nemlig blot en kilometer til Mijas Golf klub, som tilbyder to forskellige 18-hulsbaner: Los Lagos med brede fairways, store greens og strategisk placerede søer, samt Los Olivos med de mange oliventræer, smalle fairways og mindre greens, der stiller krav om præcision.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 8 km, Fuengirola
Afstand til lufthavn 28 km
Afstand til minimarked 2,6 km
Afstand til strand 8 km
Aircondition Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Børnepool Ja
Fitness Ja
Golfbane Indenfor 5 km.
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Konferencerum Ja
Køkken Ja
Lejligheder 99
Massage Ja, mod gebyr
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Nej
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Adresse

Av. de Gran Bretaña, 9

29561, Las Lagunas de Mijas

Malaga

Spanien


Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail