Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

En sommerferie du aldrig vil glemme...

 

Drømmer du om en sommerferie med kridhvide sandstrande, svajende palmer og lækre temperaturer? Gør drømmerejsen til virkelighed og ta’ på sommerferie på Bali eller i Thailand! For selvom mange fejlagtigt tror, at man ikke kan rejse til Asien i sommerperioden, så er både Bali og Thailand altså 2 helt ideelle sommerferiedestinationer med både masser solgaranti og fantastiske temperaturer!

Når kalenderen rammer juni, juli og august, så befinder Bali, og de omkringliggende øer, sig på sit absolut højeste rent klimamæssigt. Solen skinner fra en skyfrihimmel hver eneste dag og temperaturen er skudt i vejret. Bali besidder samtlige ingredienser der skal til for at få en eksotisk sommerferie med flotte strande, der kan tage pusten fra de fleste, et skønt og imødekommende folkefærd og et helt eminent køkken – til helt eminente priser!

Thailand har fået et ry for udelukkende at være en vinterdestination, men det er bestemt ikke berettiget, for Thailand har intet at skamme sig over om sommeren. Særligt vejret i Hua Hin er uden sammenligning det bedste, du kan finde i hele Thailand, her er der nemlig solgaranti og høje temperaturer året rundt. Thailand er uden tvivl et oplagt feriemål, hvis du ønsker en eksotisk sommerferie, og det bedste af det hele er, at både priserne og tempoet er sparket helt i bund om sommeren. 

Fantastiske rundrejser til sommer

Det ægte Thailand

Det ægte Thailand viser jer nogle af Thailands største og mest eventyrlige oplevelser tæt på hverdagen.
Afrejse fra Billund og København - Priser fra kr. 15.998 pr. person
Læs mere om din rundrejse her >

Jubilæumsrundrejse i Thailand

Vi fejrer vores 20-års jubilæum med en helt unik jubilæumsrundrejse i det fantastiske rejseland, der byder på oplevelser og kontraster, man aldrig glemmer.
Afrejse fra Billund og København - Priser fra kr. 8.998 pr. person
Læs mere om din rundrejse her >

Kinas mange ansigter

Tag med Bravo Tours og oplev Kinas mange ansigter på en fantastisk rundrejse. Vi har fundet alle de store højdepunkter frem, så du har mulighed for at opleve alt det bedste, som Kina byder på.
Afrejse fra København - Priser fra kr. 19.998 pr. person
Læs mere om din rundrejse her >

Det guddommelige Bali 

På Bali finder du en helt særlig, indre ro, når du oplever de hellige templer, uberørte regnskove, smukke risterrasser, imponerende vulkaner og de lækre palmestrande.
Afrejse fra København - Priser fra kr. 12.198 pr. person
Læs mere om din rundrejse her >

Jubilæumsrejse: Bag Balis facader

Vi kommer tæt på et Bali, der er fyldt med hemmelige spots, skjulte skatte og vidunderlig natur, der ligger langt fra alfarvej, og som kun de lokale kender.
Afrejse fra København - Priser fra kr. 12.498 pr. person
Læs mere om din rundrejse her >

Verdens bedste ferieoplevelser: safari og badeferie

Tsavos røde elefanter - ophold på Amani Tiwi

Med denne kombination af strand og safari får du et indblik i, hvad safari er, når vi besøger Kenyas største nationalpark Tsavo, som er kendt for sine store flokke af elefanter. Perfekt til både ”nybegyndere” og safari-gengangere, der gerne vil opleve den magiske safaristemning. 
Afrejse fra København - Priser fra kr. 12.498 pr. person
Læs mere om din safari og badeferie her >

Drømmesafari i Kenya - ophold på Amani Tiwi

Tag med på en enestående kombination af drømmesafari og eksotisk badeferie langs Kenyas kyst. En fantastisk safari for dig, der vil opleve mange nationalparker og dyrearter på din safari i områder, der er kendt fra Karen Blixens ”Mit Afrika”.
Afrejse fra København - Priser fra kr. 16.298 pr. person
Læs mere om din safari og badeferie her >

Del denne side via E-mail