Rejs til Thailand eller Bali

Rejs til Thailand eller Bali

  

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Faciliteter

Rejsende

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Rejs til Thailand eller Bali i skolernes sommerferie

Vælg rejselængde

  • 12
  • 13
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra
2024 tirsdag 9 jul
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 19.998 kr 25.798 kr
2024 tirsdag 9 jul
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 19.998 kr 25.798 kr
2024 tirsdag 9 jul
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 23.398 kr 28.398 kr

  

En sommerferie du aldrig vil glemme...

 

Drømmer du om en sommerferie med kridhvide sandstrande, svajende palmer og lækre temperaturer? Gør drømmerejsen til virkelighed og ta’ på sommerferie på Bali eller i Thailand! For selvom mange fejlagtigt tror, at man ikke kan rejse til Asien i sommerperioden, så er både Bali og Thailand altså 2 helt ideelle sommerferiedestinationer med både masser solgaranti og fantastiske temperaturer!

Når kalenderen rammer juni, juli og august, så befinder Bali, og de omkringliggende øer, sig på sit absolut højeste rent klimamæssigt. Solen skinner fra en skyfrihimmel hver eneste dag og temperaturen er skudt i vejret. Bali besidder samtlige ingredienser der skal til for at få en eksotisk sommerferie med flotte strande, der kan tage pusten fra de fleste, et skønt og imødekommende folkefærd og et helt eminent køkken – til helt eminente priser!

Thailand har fået et ry for udelukkende at være en vinterdestination, men det er bestemt ikke berettiget, for Thailand har intet at skamme sig over om sommeren. Særligt vejret i Hua Hin er uden sammenligning det bedste, du kan finde i hele Thailand, her er der nemlig solgaranti og høje temperaturer året rundt. Thailand er uden tvivl et oplagt feriemål, hvis du ønsker en eksotisk sommerferie, og det bedste af det hele er, at både priserne og tempoet er sparket helt i bund om sommeren. 

Del denne side via E-mail