Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Berlin

Om Berlin

Berlin – Byen der har det hele
Berlin er en fantastisk by, der efterhånden er blevet en meget populær storbydestination, og det er ikke helt svært at forstå hvorfor. Berlin er nemlig fyldt med gode oplevelser og en spændende, men dramatisk historie. Derudover har Berlin et restaurant- og natteliv, som du ikke finder i mange andre byer.

Seværdigheder
Der er ingen tvivl om, at 2. verdenskrig stadig fylder meget i Tyskland, og ved Holocaust-mindesmærket i Berlin kan man i særdeleshed mærke det. Holocaust-mindesmærket ligger i det centrale Berlin og fylder hele 19.000 kvadratmeter. Mindesmærket består samtidig af 2.711 betonpiller i varierende højder og er bygget for at mindes de mange jøder, der mistede livet under 2. verdenskrig. Under mindesmærket finder du et underjordisk museum, hvor Holocaust beskrives i ord, billeder og lyd. 

Mens du er i Berlin, bør du tage en tur op i TV-tårnet, som står placeret lige ved Alexanderplatz. TV-tårnet er nærmest en uundgåelig seværdighed i Berlin pga. af sin højde på 365 meter, og kan derfor ses i det meste af Berlin. Du kan besøge kuplen og restauranten øverst i tårnet, og her har du et imponerende 360 graders udsyn over Berlin.

En af Berlins helt store arkitektoniske perler er Rigsdagen, som er navnet på den bygning, der huser det tyske parlament. Rigsdagen er åben for offentligheden, og det er derfor muligt at komme op i den karakteristiske glaskuppel, som tilbyder en 360 graders udsigt over Berlin. Rigsdagen er en af Berlins mest populære turistattraktioner.

Restauranter og natteliv i Berlin
Berlin har masser af gode restauranter og caféer at byde på, og du kan være stensikker på, at der er noget for enhver smag, udvalget er enormt! Berlin er en multikulturel by, så der er med garanti restauranter fra alle verdenshjørner. Du må dog endelig ikke snyde dig selv for at smage på de tyske specialiteter, som f.eks. en wienerschnitzel med en god, kold tysk øl. Berlin har samtidig et hav af forskellige kaffebarer, her skal du dog ikke nødvendigvis forvente, at du også kan få en bid mad. Berlinerne tager nemlig på kaffebar for a drikke kaffe. 

Berlins natteliv kan på ingen måde sammenlignes med noget andet – her er altid fest et eller andet sted og nattelivet spreder sig ud over alle døgnets timer. I Berlin kan du finde alt fra store, pulserende diskoteker, som kan rumme op til 2.000 festglade gæster til små barer, hvor tempoet er lidt lavere, men hvor stemningen er helt i top. 

Shopping i Berlin
Shoppingmulighederne i Berlin er ganske gode, og du finder butikker i alle prisklasser. Kurfürstendamm er den mest kendte shoppinggade i Berlin med masser af butikker. I den ene ende af vejen finder du alle de dyre mærkevarebutikker, mens du i den anden ende finder butikker med lidt mere overkommelige priser. I den anden ende af Berlin på Potsdamer Platz er der også gode muligheder for at få brugt dankortet, og her er priserne som regel lavere end på Kurfürstendamm.

Transport i Berlin
Berlin har faktisk et imponerende og stort offentligt transportsystem, og du kommer meget nemt rundt. Den nemmeste måde at komme rundt på er med U-Bahn, som er Berlins undergrundsbane. U-Bahn består af 10 linjer med mere end 170 stationer, og er derfor det største metrosystem i hele Tyskland. Det er også muligt at tage S-Bahn, som er Berlins hurtigtog, der forbinder Berlin med de omkringliggende forstæder. Det er også muligt at benytte sig af både busser, sporvogne og taxaer. Vær opmærksom på, at det ikke altid er muligt at benytte sig af kreditkort i billetautomaterne.

Vores service
Når du rejser med Bravo Tours til Berlin, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Det betyder, at du flyver med rutefly og derfor selv kan bestemme, hvor lang tid du vil være i Berlin. Det kan være alt fra en weekendtur til flere uger. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du er altid velkommen til at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

Find din rejse til Berlin

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Berlin

Se billeder og video her >

Vejret i Berlin

Find temperatur og vejrudsigter for hele året.

Se vejret her >

Hoteller i Berlin

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed