Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Tyskland

Om Tyskland

Tyskland - spændende historie og pulserende storbyer 

Vores store og flotte naboland mod syd byder på et hav af spændende oplevelser, imponerende storbyer og en helt unik mangfoldighed af seværdigheder. Tyskland bærer samtidig meget præg af sin dramatiske historie, og især i hovedstaden Berlin, har både 2. verdenskrig og den kolde krig sat sine aftryk.

Tysklands spændende hovedstad
Berlin er en livlig metropol, hvor det summer af liv både dag og nat, og her er noget at give sig til eller se på for alle aldre. Her er både flotte parker, spændende seværdigheder og gode shoppingmuligheder. Et absolut must-see i Berlin er Holocaust-mindesmærket i det centrale Berlin, som er et mindesmærke for de jøder, der mistede livet under 2. verdenskrig. Den pulserende storby byder samtidig på et stort udvalg af restauranter og caféer fra samtlige verdenshjørner.

Tysk Gastronomi
Der er ikke nogen tvivl om, at det tyske køkken måske ikke er det mest trendy og flotte, men det betyder ikke, at det ikke er velsmagende. Øl og pølser er to meget store gastronomiske emner i Tyskland, og der findes ikke mange restauranter, som ikke tilbyder dette. Salat i Tyskland er sjældent nogen stor oplevelse, men til gengæld kan du være sikker på, at den tyske sauerkraut altid sidder lige i skabet. I Tyskland er der samtidig også stor hang til saftige bøffer og søde desserter.

Fakta om Tyskland
I Tyskland bor der lige knap 83 millioner mennesker, hvoraf ca. 3.5 million er bosat i hovedstaden Berlin.

Rejser til Tyskland

Berlin

Byen der har det hele!
Find din rejse her >

Del denne side via E-mail