Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Grand Yazici Club Turban

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Grand Yazici Club Turban

  • Aircondition
  • All Inclusive
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Strand

All Inclusive hotel med fantastisk atmosfære
Grand Yazici Club Turban er et ganske særligt All Inclusive-hotel med en skøn atmosfære. Det ligger mellem flotte pinjetræer direkte ved hotellets egen private strand mellem Marmaris og ferieområdet Icmeler.

Hotellet er perfekt til både familier og par. Der er både mange faciliteter og rolige områder, hvor I kan slappe af. Hotellet har sin egen strand med solsenge og parasoller, som I frit kan benytte. Der er mulighed for at tilkøbe vandsportsaktiviteter på stranden fra maj til september. Langs strandpromenaden kan I gå fra hotellet til både Marmaris eller Icmeler.

Hvis I gerne vil slappe af, kan I gratis benytte både sauna og dampbad i hotellet spa- og wellness. I kan også tilkøbe forskellige behandlinger. Ved spaområdet er der også et fitnesscenter, som I gratis kan benytte. Indgang til spa og fitness er for alle over 14 år. Der findes en "relax-pool" på hotellet, hvor man skal være min. 14 år for at må benytte poolen.

Rejser I med børn, vil de med garanti nyde de to gode børnepools, som ligger i skygge og er omringet af børneklubbens små huse. Der er også tre vandrutsjebaner, som kan benyttes i udvalgte tidsrum. Den internationale børneklub er for alle mellem 4-12 år. Der findes desuden en god legeplads, og der er mulighed for at spille bordtennis, dart og beachvolley. Billard, minigolf og tennis kan man også spille (mindre gebyr forekommer, f.eks. ved banelys og leje af udstyr til tennis). Hotellets animationsteam sørger for underholdning dag og aften.

Der er en hovedrestaurant og flere a la carte restauranter på hotellet. Desuden er der to poolbarer, en terrassebar og en lobbybar. Der er også en strandbar, som er åbent i dagtimerne og der afholdes "diskotek" i strandbaren om aftenen (typisk mellem kl. 22.00 - 24.00).

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 4,5 km, Marmaris
Afstand til lokalt centrum 4 km, Icmeler
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 459
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Beach club Ja
Billiardbord Ja
Byggeår 2006
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Familie Ja
Fitness Ja
Handicap-venligt Ja
Have ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Telefon Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vandsport Ja
Vaskeri Ja
Vifte i lejlighed/værelse Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor I 
Dobbeltværelse på ca. 28 m2 med balkon/terrasse. De er indrettet med tv, telefon, kaffe/te faciliteter, minibar (én gratis øl eller sodavand ved ankomst, og derefter gratis daglig opfyldning af vand/danskvand), aircondition (gratis), safeboks (gratis) og hårtørrer. Gratis wi-fi. Maks. 3 voksne.

Superior dobbeltværelse på ca. 38 m2 er indrettet som dobbeltværelse, dog er der et ekstra rum, hvor der findes en lounge med siddeområde, og her er der en enkeltseng. I soveværelset er der en dobbeltseng. Rummene er adskilt af en dør. Maks. 3 voksne.

Familieværelse på ca. 38 m2 består af ét værelse, men har to badeværelser og én balkon. De er indrettet ligesom dobbeltværelse. Man skal være min. 3 fuldt betalende personer for at booke dette værelse. Maks. 4 voksne. Opredning til 4. person.

Suite Marina er ca. 110 m2 stort og et perfekt valg for dig, der ønsker masser af plads. Suiten består af 1 stor og rummelig stue, 2 lækre soveværelser og 2 badeværelser, hvoraf den ene har jacuzzi. Fra din private solterrasse kan du nyde den fortryllende udsigt over havet, eller du kan snuppe en dukkert i den skønne pool, som kun må bruges af jer, der bor i Suite Marina. Her er plads til op til 5 voksne. 

Pension
Opholdet er med All Inclusive

Mere om Grand Yazixi Club Turban
Håndklæder til pool og strand er gratis at låne.

Ikke egnet for kørestolsbrugere, grundet niveauforskelle på hotellet, hvor der ikke findes ramper.

All Inclusive

Måltider
Morgenmad: 
Kl. 07.00 – 10.30
Frokost: Kl. 12.30 – 14.00
Aftensmad: Kl. 19.00 - 21.30

Der er børnebuffet fra kl. 12.00 - 13.00 og igen fra kl. 18.30 - 19.30.

Måltiderne serveres fra buffet i hovedrestauranten (svinekød serveres ikke nødvendigvis), men man kan bytte ét måltid per ophold ud med en middag i enten den tyrkiske eller asiatiske ala carte restaurant. Reservation, senest dagen før, hos Guest Relations er nødvendig, og efter først-til-mølle princippet. Øvrige måltider i disse restauranter mod betaling.

Der findes yderligere 3 ala carte restauranter, der serverer fisk/skaldyr, italiensk og steaks/grill. I perioden 15/6-1/10 er en ala carte restaurant åben for alle gæster over 14 år, og serverer middelhavsmad. Disse 4 ala carte restauranter er alle mod betaling og reservation er nødvendig.

Mellemmåltider:
Kl. 11.00 – 18.00: Is og snacks (cirka-tider og afhænger af serveringsstedet) - Kl. 00.00 - 00 .30: Suppe

Drikkevarer:
Kl. 10.00 – 00.30: Lokalt fremstillede drikkevarer med alkohol (lokal spiritus, drinks/cocktails, vin og øl)

Der serveres drikkevarer uden alkohol 24 timer i døgnet (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, kaffe og te)

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail