Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
 • Afbudsrejser til Tyrkiet

Har du brug for en spontan ferie sydpå? Og drømmer du om solskin, gyldne sandstrande og mad fra det tyrkiske køkken? Så skal du holde øje med vores populære afbudsrejser til Tyrkiet. Afbudsrejser, også kendt som last minute-rejser, tilbudsrejser eller restpladser, er en spændende mulighed for at rejse til eksotiske destinationer til en nedsat pris. For mange er det en chance for at tage på en drømmerejse, som ellers ville have været uden for deres rejsebudget. 

De mest populære destinationer i Tyrkiet findes ved Tyrkiets sydkyst, Alanya, Marmaris og Side. Det er derfor også netop de feriemål, som de fleste af vores afbudsrejser til Tyrkiet går til. Find en afbudsrejse til Tyrkiet her, og bestil med Bravo Tours. Vi er med dig hele vejen.

Læs mere om afbudsrejser til tyrkiet her.

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 3
 • 7
 • 10
 • 14
 • 17
 • 21

Hvilke afbudsrejser til Tyrkiet kan jeg finde?

Når du bestiller en afbudsrejse til Tyrkiet, kan du ofte både finde specificerede og uspecificerede afbudsrejser, og her er det ofte de uspecificerede, der er billigst. Priser og tilgængelighed kan dog variere afhængigt af faktorer som udbud, efterspørgsel og de nuværende vejrforhold i Danmark. 

Bestil en billig afbudsrejse hos Bravo Tours

Med de mange afbudsrejser til Tyrkiet, er der masser af muligheder for at tage på en billig solferie, både som par og familie. Tyrkiet er dog også meget mere end bare sol og skønne strande. I Tyrkiet finder du nemlig også en række historiske seværdigheder, ligesom der venter spændende oplevelser på feriedestinationernes lokale, hyggelige bazarer. Der er også rig mulighed for at mærke byernes pulserende natteliv og på den måde gøre feriedagene endnu længere.

Drømmer du om en ferie, hvor du kan bruge det meste af tiden på hotellet? Eller hvor du end ikke behøver at hive pungen op, når du skal have dig en drink eller spise dine hovedmåltider? Så bør du overveje en af vores ferier med All Inclusive. Dem kan du heldigvis også ofte finde blandt vores mange afbudsrejser til Tyrkiet.

Mange danskere foretrækker at holde ferie på et hotel med All Inclusive. Især børnefamilier kan se store fordele ved netop dette. Med All Inclusive er det nemlig nemt at bruge det meste af ferien på hotellet med de små, hvor kolde drikkevarer, lækre snacks og ikke mindst alle hovedmåltider altid er indenfor rækkevidde - og inkluderet i prisen, vel at mærke.

Tyrkiet er et billigt rejsemål

Tyrkiet er et af de rejsemål, der generelt kan give jer en god ferie til en relativt lav pris, sammenlignet med mange andre populære feriedestinationer. Det samme gør sig derfor også gældende, når der er tale om afbudsrejser. Her er prisen nemlig yderligere skruet i bund. Hvis du vil finde billige afbudsrejser, så er det derfor også en rigtig god idé at kigge i retningen af Tyrkiet.

Mulighederne er mange, hvis du vil finde præcis de afbudsrejser, der passer til din drøm om en ferie sydpå. Og hvis I er flere, der gerne vil afsted sammen, så er der ofte mulighed for dette. Og uanset om I er til charterferie på et skønt hotel med masser af faciliteter eller gerne vil bo i et lejlighedshotel med rummelige lejligheder og være mere på egen hånd, så kan I få det lige som I vil have det, når I vælger en afbudsrejse hos Bravo Tours.

Vores sorteringsfunktion sørger for, at du kan få vist præcis de afbudsrejser til Tyrkiet, der er relevante for dig. Og hvis du har særlige spørgsmål til eksempelvis indkvartering eller brug for råd i forhold til valg af destination, så sidder vi klar til at hjælpe i vores kundeservice. Du kan finde vores åbningstider og kontaktoplysninger her.

Vælg billige restpladser og afbudsrejser og flyv fra flere danske lufthavne

Der er mange gode grunde til, at Tyrkiet er blandt danskernes foretrukne rejsemål. Og hvis du vælger en afbudsrejse til Tyrkiet igennem Bravo Tours, så har vi endda gjort det nemt at komme afsted. Vi flyver nemlig fra både Aalborg Lufthavn, Billund Lufthavn og København Lufthavn. Det betyder forhåbentligt, at du ikke behøver sætte en ekstra rejsedag af til at nå frem til den nærmeste lufthavn. I stedet kan du blot komme hurtigt ned til det populære rejsemål. Som du tilmed har købt for billige penge. Så bliver det ikke meget bedre.  

Hvis du bruger vores sorteringsfunktion til venstre, så kan du sortere på blandt andet deltagerantal og ønskede faciliteter. På den måde er du sikker på, at du finder en afbudsrejse, der passer til dine rejseplaner. Du finder også både afbudsrejser til Tyrkiet med afgang indenfor de næste dage og også afbudsrejser, hvor du har flere uger til at gå og glæde dig. Afbudsrejser behøver derfor ikke være helt så spontane som tidligere, og I kan derfor stadig få god tid til at planlægge jeres ferie.

Hvad kan du lave på din afbudsrejse til Tyrkiet?

Tyrkiet er et land, der byder på et væld af spændende attraktioner for rejsende. Alanya er en populær turistdestination beliggende på den tyrkiske riviera i det sydlige Tyrkiet. Her kan du blandt andet besøge Kleopatra-stranden, som er en smuk strand, der strækker sig langs Middelhavet og blandt andet er kendt for sit klare vand, fine sand og fantastiske udsigt. Stranden er opkaldt efter den legendariske egyptiske dronning Kleopatra, som ifølge historien skulle have badet her under sit besøg i området. Kleopatra-stranden er et populært sted for solbadning, svømning og vandsport for både lokale og turister.

Når du rejser til Tyrkiet kan du også tage på tur og opleve de spændende storbyer og selvfølgelig spise dig mæt i god mad fra de lokale og fine restauranter og caféer. Det tyrkiske køkken er en oplevelse i sig selv, med lækre retter som kebab, meze og baklava, der frister smagsløgene.

Blandt de forskellige destinationer i Tyrkiet er der flere, der skiller sig ud. Bodrum, kendt for sine smukke strande og historiske seværdigheder – blandt andet det gamle teater og St. Peter's Slot – er et populært valg for kulturinteresserede rejsende. Marmaris er berømt for sine naturskønheder såsom Dalyan Mud Baths og smukke bugter, perfekte til bådture og dykning. Side er også en charmerende kystby, der byder på en blanding af antikke ruiner, lækre strande og et livligt natteliv. Alanya er kendt for sin imponerende borg, der ligger på en klippe og byder på en fantastisk udsigt over byen og havet.

Men det er ikke kun de fysiske attraktioner, der gør Tyrkiet til et populært rejsemål. Tyrkiet er nemlig også kendt for en enorm gæstfrihed og dejlige atmosfære, som lokalbefolkningen byder velkommen med.

Uanset hvilken destination du vælger i Tyrkiet, så vil du finde en rig kultur, venlige mennesker og en indbydende atmosfære. Tyrkiet byder på en unik blanding af naturskønhed, historie, kultur og gæstfrihed, der gør det til et attraktivt rejsemål for turister fra hele verden.

Hvorfor rejse med Bravo Tours?

Når du vælger at rejse med Bravo Tours, kan du være tryg ved, at du er i gode hænder. Vi stræber altid efter at være de allerbedste i rejsebranchen, fordi kun det bedste er godt nok for vores gæster – uanset om du har bestilt en afbudsrejse eller en hvilken som helst anden rejse hos os. For selvom du skal på en afbudsrejse, så får du stadig den samme høje kvalitet som på normale rejser, med undtagelse af eventuelle ændringer undervejs.

Vores service og kvaliteten på din rejse er fuldstændig den samme, som hvis du havde valgt en af vores charterrejser. Du behøver derfor heller ikke frygte, at du bliver behandlet anderledes end de andre rejsegæster, som har valgt at rejse med Bravo Tours. I lufthavnen bliver du mødt af dansktalende guider, som vil lede dig videre til dit hotel eller resort (hvis du har bestilt transfer), og på hotellet vil du have adgang til nøjagtig de samme faciliteter som andre glade rejsegæster.

Vi går op i at sikre, at du har en behagelig og uforglemmelig ferieoplevelse. Vores dedikerede personale står til rådighed for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, både før og under din rejse. Vi stræber efter at levere den bedste service og kundetilfredshed, og vores mangeårige erfaring i rejsebranchen gør, at du kan have fuld tillid til os som din rejsearrangør.

Betingelser for afbudsrejser med Bravo Tours

Inden du flyver til Tyrkiet, har vi et par betingelser, som du bør læse om vores afbudsrejser. Dem har vi listet her:

 • Priserne for afbudsrejser hos Bravo Tours er eksklusive afgifter og lufthavnstillæg. Alle priser bliver som udgangspunkt oplyst pr. person ved samtidigt køb af rejse for 2 personer.
 • Hvis du booker både fly og hotel, så er prisen angivet for dobbeltværelse, hvilket betyder, at der sandsynligvis vil forekomme et tillæg, hvis du bestiller enkeltværelser.
 • Afbudsrejser skal betales med det samme.
 • Når du bestiller en afbuds-pakkerejse hos Bravo Tours, så selvfølgelig dækket af Rejsegarantifonden, ligesom når du køber enhver anden af vores pakkerejser.
 • Der er som udgangspunkt mulighed for at foretage forskellige tilvalg og tilkøb i forbindelse med din bestilling af en afbudsrejse. Det gælder for eksempel:
  • Rejseforsikring
  • Ekstra bagage
  • Transfer til og fra lufthavnen
  • Mad ombord på flyet
  • Disse tilvalg er typisk ikke inkluderet i den viste pris.

Alle rejsende skal desuden have et gyldigt pas, og navnet på bestillingen skal stemme overens med navnet i passet. Vær desuden opmærksom på, visse lande kræver, at dit pas er gyldigt mindst 6 måneder frem i tiden fra ankomstdagen. Er du i tvivl om disse regler gælder for Tyrkiet, så skriv gerne til os på chatten eller kontakt os på telefon eller mail. Du finder vores kontaktinformationer her.