Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Belek

Om Belek

Om Belek

Resorts i verdensklasse

Luksus, resorts ud over det sædvanlige og et utal af faciliteter – lige præcis sådan er Belek. Området har sat sin helt egen standard for hotelniveauer, der er blandt de allerhøjeste i verden. Her finder du de bedste omgivelser til at komme helt ned i gear. Det er en særklasse god ferie.

Du flyver direkte til Antalya, og herfra tager det under en halv time at køre til Belek, hvor du kan stikke tæerne i det lune vand. Det er kortere tid, end det tager at køre fra Aalborg til København.

De mest fantastiske resorts – både til par og børnefamilier
Du finder ikke bedre resorts end i Belek. Her er alt, hvad du ønsker. Vi har håndplukket de bedste hoteller, der alle ligger lige ved stranden ud til det skønne Middelhav. Fælles for dem alle er Beleks høje kvalitet og service – her bliver du forkælet i en liga for sig. På alle hotellerne er der store haver, smukke omgivelser og mange aktivitetsmuligheder.

Rejser du med hele familien, har du også de bedste hoeller i Belek. De fleste har eget vandland og børnefaciliteter til alle aldre. Bedre bliver det ganske enkelt ikke.

All Inclusive – i en liga for sig!
All Inclusive følger hotelstandarden i Belek – det er helt unikt! Glæd dig til et ultra All Inclusive-koncept, hvor du kan nyde mad og drikke hele døgnet. Her er der intet, der først starter klokken 10 og slutter til aften – og udvalget er enormt hele dagen.

På alle vores hoteller finder du flere restauranter. Børnene har deres egne buffeter, og der er rigtig meget at vælge i mellem. Rejser du som par, finder du mindre og hyggelige restauranter, hvor du kan nyde en god middag i fred og ro.

De gode strande
Belek er kendt for sine dejlige sandstrande, der alle har det blå flag og er yderst velholdte. Læn dig tilbage i en liggestol og nyd den fabelagtige udsigt. Lyt til bølgerne, find en god bog og lad feriestemningen brede sig. Der er masser af afslapning for krop og sjæl i Belek. Hold i øvrigt øje med markeringerne på strandene, når I slentrer af sted hånd i hånd. Sjældne havskildpadder kommer til området for at lægge deres æg, så måske er I de rigtig heldige, der ser de små havskildpadder drøne over stranden mod sikkerhed i havets dyb.

Topklasse golfbaner
Spiller du golf, vil du blive imponeret over Beleks topklasse baner. Hver bane har sin egen helt specielle historie og et unikt og gennemtænkt design. Her er sværhedsgrader og udfordringer til enhver. I kan med fordel booke banerne hjemmefra og glæde jer til at prøve nogle af de bedste golfbaner.

Perfekte omgivelser
Du har alt, hvad du behøver på dit resort i Belek, og du behøver på ingen måde forlade hotellet for at udfylde din ferie. Får du lyst, er der dog masser at lave. I området finder du den hyggelige by, Kadriye med hyggelige restauranter og fortovscafeer. Kan du lide at kigge på de lokale kunsthåndværk, finder du mange dejlige små butikker her. Flere gange om dagen går der også bus til den skønne storby, Antalya. Her emmer af storbystemning og kulturelle tilbud – især i byens gamle bydel.

Om Belek
Belek ligger i kort afstand fra lufthavnen i Antalya og rejsen hertil er nem og bekvem. Området er kendt for at have nogle af Europas allerbedste hoteller – flere af dem er kåret til de bedste i Europa. Belek er en sommerby og huser 10.000 indbyggere om sommeren, mens mange af de lokale tager til Antalya for at arbejde om vinteren.

Belek blev grundlagt helt tilbage i det 4. århundrede f.v.t. og har gennem årene været under indflydelse fra mange folkeslag. Senere var Belek et stort landbrugsområde med den lille landsby Belek som samlingspunkt. Den stigende efterspørgsel efter golf fik myndighederne til at tillade at bygge mange spændende golfbaner i det eftertragtede landskab, der egner sig perfekt til golf.

I Belek tager hotellerne udelukkende i mod euro, mens man godt kan betale med Lira i byen (dog ofte en dårligere kurs). Taxipriserne er også i euro. 

Vi gør opmærksom på, at der er begrænset rejselederservice. Vores rejseledere kan dog altid kontaktes på servicetelefon, der er åben 24 timer i døgnet.

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Belek.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Belek.

Se vores hoteller her >

Oplev skønne Belek

Golfrejser til Belek

Et sandt golfmekka: baner af høj standard og et vidunderligt klima.
Find din golfrejse her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Hoteller i Belek

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Belek

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

  • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
  • Tryghedspakken
  • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
  • Et stk. bagage indgår i prisen
  • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 2
  • 5
  • 16
  • 18
  • 23