Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Afbudsrejser til Alanya

Hvis I er til en kombination af badeferie, storbyliv og masser af ferieoplevelser, er vores afbudsrejser til Alanya oplagte til jeres kommende ferie. Her er vejret fantastisk, stemningen i top og strandene perfekte. Det er også i Alanya, I finder den berømte Kleopatrastrand. Her skaber det fine hvide sand, krystalblå hav og den høje grønne klippe de perfekte rammer til ren afslapning.

 

Mange muligheder for afbudsrejser til Alanya

I Alanya finder I både store resorts, mindre hoteller og mulighed for at bo i ferielejligheder - alt efter hvilken type afbudsrejse, I er på udkig efter. Der er også flere muligheder for afbudsrejser til Alanya med all inclusive.

I det hele taget er Alanya mangfoldigt og en populær destination for både børnefamilier, par og grupper. Her er liv og glade dage, især på den hyggelige strandpromenade, hvor I finder masser af restauranter, caféer og barer.

Der er også mulighed for at udforske byens natteliv, samtidig med at I kan finde hoteller, der ligger lidt trukket væk fra byens liv, hvis I tager på ferie for at få lidt afslapning.

Derudover byder vores afbudsrejser til Alanya også på spændende oplevelser, hvis I gerne vil lidt væk fra pool og strand for en stund. I byen finder I bazarer med ægte handelsstemning og velduftende varer samt tyrkiske hamman-bade, hvis I trænger til en smule ekstra selvforkælelse.

Omkring havnen er der masser af liv og lyden af de skvulpende bølger mod kajen skaber en helt fantastisk stemning og sætter prikket over i’et på jeres ferie.

 

Rejs billigt til Alanya med en afbudsrejse

Generelt er Tyrkiet en af de billigere charterdestinationer og derfor er vores afbudsrejser til Alanya også særligt prismæssigt fordelagtige. Har I mulighed for at rejse indenfor nær fremtid, er der derfor mulighed for at komme billigt afsted på charterferie til sol og varme.

Vores afbudsrejser til Alanya har afgang fra Billund eller København, med ankomst i lufthavnen i Antalya.

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

  • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
  • Tryghedspakken
  • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
  • Et stk. bagage indgår i prisen
  • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7