Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
 • Tyrkiet

Om Tyrkiet

Om Tyrkiet

Tyrkiet er lig med kultur, gastronomi og dejlige strande. Og så er Tyrkiet også et af de få europæiske lande, som kan prale med hele 300 solskinsdage om året. Glæd dig til solrige ferietimer, hvide sandstrande og dejligt badevand sammen med skønne, historiske seværdigheder og en indbydende tyrkisk kultur. Her finder du let din drømmeferie. Hvis altså denne består af gode hoteller, skønne omgivelser og ren afslapning.

Bestil din rejse, og glæd dig til den tyrkiske kultur, smagen af det tyrkiske køkken og ikke mindst mange solskinstimer og varme temperaturer. Book rejsen hos Bravo Tours. Vi er med dig hele vejen.

Læs mere om Tyrkiet her.

Find netop din rejse

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Tyrkiet.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Tyrkiet.

Se vores hoteller her >

Oplev solrige Tyrkiet

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge.
Se All Inclusive hoteller her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Rejser til Tyrkiet

Hoteller i Tyrkiet

Book en rejse til Tyrkiet igennem Bravo Tours

Hos Bravo Tours har vi mange års erfaring med at give vores gæster unikke rejseoplevelser, hvor alt er planlagt ned til mindste detalje. Vi har et bredt udvalg af rejsepakker til Tyrkiet, som inkluderer alt fra flytransport og indkvartering til udflugter og aktiviteter. Vi gør alt for at sikre, at vores kunder får den bedste rejseoplevelse og vender hjem med minder for livet.

Det tager kun tre timer og 45 minutter at flyve fra Danmark til Tyrkiet, men til gengæld får I mere end 8000 kilometer kystlinje. Her er sol og sommer stort set hele året, og vi har nøje udvalgt nogle af Tyrkiets dejligste områder og hoteller. Hop på flyet mod Tyrkiets sydkyst, og glæd dig til Alanya og Side. To dejlige feriebyer med hvert deres personlige islæt. Uanset hvor I vælger at rejse hen, er servicen i top og priserne meget venlige.

Hvis rejsen går til Tyrkiet, så finder du blandt andet:

Hvis du rejser med Bravo Tours, så kan du finde mange hoteller og resorts, som passer til de flestes drømme; hvad enten du er til luksus, familievenlige pools, hoteller med All Inclusive eller et billigt hotel. Rejs ned til store, familievenlige resorts med underholdning og vandrutsjebaner eller vælg det perfekte par-hotel med ro og fred. Her er alt fra familiedrevne, små hoteller og udvidet luksus. Tyrkiet har det hele – og til priser, som de færreste andre charterrejsemål kan hamle op med.

Tyrkiet er et alsidigt og populært rejsemål

Elsker du en ferie, hvor du kan bruge mange timer i en liggestol? Måske mens ungerne leger i strandkanten? Så kunne Tyrkiet meget vel være et dejligt feriemål for dig. I Tyrkiet vil du opleve et levende restaurantliv lige ved strandområderne med god mulighed for at nyde en skøn frokost med havudsigt. Og netop havet indbyder også til mange timers sjov.

Tag med på bådudflugt og se de smukke kyster på afstand. Bad i det turkise, lune hav og hop i de varme bølger. Her er også rig mulighed for snorkling, surfing og kajakture langs kysterne og alle former for vandsport. Vil du se mere til landet, så kan du vandre i smukke bjerge, bade i varme og hellige kilder, se brusende floder og vandfald, smukke blomstermarker og besøge golde stepper. Ja, Tyrkiet har virkelig det hele. Og mere til.

Et af verdens bedste køkkener

Det er ikke uden grund, at mange turister elsker maden i Tyrkiet. Tyrkiet har, hvis du spørger os, nemlig uden tvivl et af verdens bedste køkkener med mange lokale specialiteter. Klimaet og beliggenheden gør landet i stand til at producere mange råvarer selv. Det kan man smage i de solmodne tomater, de friske krydderier og det lækre kød.

I Tyrkiet har familierne en lang og hjertevarm tradition for at samles og spiser lækre, små ”meze” (den tyrkiske udgave af tapas). Det er retter som oliven, ost, brød, dolmer (fyldte grøntsager), köfte (lammefrikadeller), krydrede kødretter og grillede grøntsager. Skyller du efter med en raki (snaps), så får du for alvor færden af den tyrkiske livsstil. Der er masser af restauranter i alle klasser, og priserne er forholdsvist lave.

Tag på marked sammen med de lokale

Er du også fascineret af de eksotiske effekter fra Aladdin og 1001 nats eventyr, så vil de lokale markeder tiltrække din opmærksomhed. Her bliver alle sanser pirret af eksotiske krydderier, lækre frugter og grøntsager, smukke klæder, lædervarer, smykker, keramik og sjove snabelsko. Leder du efter et smukt håndlavet tæppe til stuen, henviser vi dig gerne til dygtige tæppemagere. Den gyldne håndregel på markederne er aldrig at købe til den angivne pris. Brug dit handelstalent, og få priserne ned til et godt tilbud.

Tyrkiet har en fascinerende historie og mange seværdigheder

Tyrkiet har en lang og fascinerende historie. Grundet landets placering mellem Asien og Europa har Tyrkiet været samlingspunkt for mange historiske sagn og epoker lige fra Jomfru Maria til Noahs Ark, den Trojanske Hest, ja tilmed St. Nicholas - legenden bag julemanden. Mange civilisationer har sat deres præg på Tyrkiet, og du finder et hav af smukke velholdte ruiner, monumenter og templer, som vidner om en lang historie med oldgræsk og romersk styring.

Hvordan er vejret i Tyrkiet?

I feriebyerne i Tyrkiet er det nærmest sommer året rundt. I sommerferien når temperaturen let omkring de 30 grader, og når det er forår eller efterår i Danmark, er det allerede sommer i Tyrkiet med ca. 20 grader. Med mere end 300 solskinsdage om året er Tyrkiet derfor også et sikkert valg, hvis du drømmer om sol og sommer på din ferie.

Leder du efter billige rejser til Tyrkiet?

Hvis du drømmer om en billig rejse sydpå, så kan du med fordel se dig om efter alle vores mange rejsemål til Tyrkiet, der er kategoriseret som afbudsrejser. Med vores afbudsrejser kan du få mulighed for at opleve Tyrkiets smukke strande, spændende kultur og kulinariske oplevelser til en pris, som de fleste kan være med på.

Hos Bravo Tours tilbyder vi et stort udvalg af afbudsrejser til Tyrkiet. Blandt andet til den populære destination Alanya i det sydlige Tyrkiet. Vores afbudsrejser inkluderer alt, hvad du har brug for til en fantastisk ferie, herunder flyrejser, indkvartering på dejlige hoteller og en række spændende udflugter. Og hvis du leder efter All Inclusive hoteller, så kan du også ofte finde dette blandt vores afbudsrejser til Tyrkiet.

Alt det med småt - inden du rejser til Tyrkiet

Når rejsen går til Tyrkiet, er der selvfølgelig nogle ting, der skal være styr på. Derfor giver Bravo Tours dig et hurtigt overblik over alt det, der er vigtigt at vide om din rejse til Tyrkiet - og som kan have betydning for din rejse.

Afrejse

Med Bravo Tours kan I rejse til Tyrkiet på cirka fire timer fra:

 • Billund
 • København

Tidsforskel

+1 time i forhold til Danmark.

Valuta

Tyrkiske lira.

Hæveautomater er udbredt i Tyrkiet, hvor blandt andet Visa og MasterCard kan benyttes. Der er også gode muligheder for at veksle kontanter. De fleste større steder som hoteller, restauranter og forretninger tager også imod hævekort.

Elektricitet

220 volt, som i Danmark. Nogle hoteller har stik til tynde stikben. Du kan købe en adapter i de fleste butikker.

Lidt mere fakta om Tyrkiet

Tyrkiet har ca. 82 mio. indbyggere. Hovedstaden er Ankara, som sammen med Istanbul er landets mest kendte storby. Landet er stort, og Istanbul ligger cirka 800 kilometer fra kystbyen Alanya.

Som tværkontinentalt bindeled mellem Europa og Asien har Tyrkiets kultur en unik blanding af mange traditioner. Landet har været en magtfaktor i hele det eurasiske område og har haft en stærk historisk, kulturel og økonomisk indflydelse på området. Tyrkiet er en demokratisk, sekulær stat, hvis politiske system blev oprettet i 1923 under ledelse af Mustafa Kemal Atatürk.

Bravo Tours er jer med under hele rejsen til Tyrkiet

Bravo Tours tilbyder både fleksible pakkerejser og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet til Tyrkiet. På en charterrejse møder I vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de også for, I kommer sikkert frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med dem på udflugt. Det er derfor altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder, når I rejser til Tyrkiet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Tyrkiet

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23