Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Prag

Om Prag

Tag med til den tjekkiske hovedstad, Prag, som er en af de smukkeste byer i Østeuropa. Prag gemmer på en storslåede gammel bydel og en perlerække af historiske bygninger, som kan tage pusten fra de fleste. Prag er en enestående by, hvor du på charmerende vis bliver ført et godt stykke tilbage i tiden med de bumlende sporvogne og den imponerende bygningskunst.

Seværdigheder i Prag
Den ældste og mest kendte bro i Prag, er Karlsbroen, som er en halv kilometer lang og over 600 år gammel. Broen forbinder de to bydele Stare Město og Malá Strana med hinanden, og er en stor attraktion for byens turister. Hvis du har mulighed for det, så læg vejen forbi broen, når solen går ned. Gadelygterne på broen bliver nemlig tændt af lygtemænd, og det er en helt særlig oplevelse.

Fra de fleste steder i byen kan du se Prags Slot, der er et af de største slotte i hele Europa. Slottet er over 1000 år gammel, og i dag er det residens for den tjekkiske præsident. Hvis du vælger at besøge slottet, må du ikke snyde dig selv for en tur rundt i slottets uberørte haver.

Selvom den gamle bydel i Prag ikke fylder særlig meget, så er den helt bestemt stadig et besøg værd. Den gamle bydel er den ældste del af Prag og har rødder helt tilbage til år 1000. Den gamle rådhusplads er bydelens helt store trækplaster. Her finder du det astronomiske ur, som tiltrækker opmærksomhed fra et hav af mennesker.

Restauranter og natteliv i Prag
Maden i Prag er måske ikke det mest tjekkede mad, men stadig meget velsmagende. I Prag kan du finde alt fra små, lokale restauranter til fancy Michelin-restauranter. Det bedste er af de hele er, at priserne er meget overkommelige, også dem med Michelin-stjerner. Byen gemmer selvfølgelig også på restauranter med internationale retter.

I Prag findes der selvfølgelig også en stor mængde af både barer og diskoteker, men det er dog de tjekkiske værtshuse, der i særdeleshed præger Prags natteliv. Her kan du få et bredt udvalg af smagfulde tjekkiske øl, og flere steder bliver der også spillet live-musik.

Shopping i Prag
Prag gemmer selvfølgelig også på et hav af gode shoppingmuligheder, og som de fleste andre storbyer, så har Prag kastet sin kærlighed på store shoppingcentre. Byens største shoppingcenter hedder Nový Smíchov, og her er der altså 3 store etager med butikker. Er du på udkig efter de lidt mere lokale butikker, kan du lægge veje forbi et af byens mange markeder, her finder du alt mellem himmel og jord til overkommelige priser.

Transport i Prag 
I Prag kan du gå til det meste, da afstandene ikke er særlig store. Skulle du alligevel få brug for offentlig transport, så er der ikke noget at frygte. Den offentlige transport er nemlig både forholdsvis simpel og billig. Under de travle gader kører metroen, som er den hurtigste måde at komme rundt med. Metroen har tre linjer og kører regelmæssigt. En god måde at se byen på er tage sporvognene. De kører også alle de steder, hvor andre køretøjer ikke må opholde sig. Det er selvfølgelig også muligt at tage enten bussen eller en af de mange taxaer. 

Vores service
Når du rejser med Bravo Tours til Prag, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Det betyder, at du flyver med rutefly og derfor selv kan bestemme, hvor lang tid du vil være i Prag. Det kan være alt fra en weekendtur til flere uger. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du kan altid kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

Find din rejse til Prag

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Prag.
Se billeder og video her >

Vejret i Prag

Find temperatur og vejrudsigter for hele året.

Se vejret her >

Hoteller i Prag