Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Maldiverne

Om Maldiverne

Maldiverne – koraløerne i Det Indiske Ocean

På Maldiverne kan du holde en tropevarm ferie fyldt med ro, afslapning og snorkling i helt fantastiske, paradisiske omgivelser. Her bor du på smukke koraløer, som er naturligt dannet og fordelt i Det Indiske Ocean.

Maldiverne er det perfekte valg til dig, som drømmer om kridhvidt sand, krystalklart og azurblåt hav samt total afslapning i de smukkeste omgivelser.

Afslapning og snorkling

Maldiverne består af 1190 øer, som er fordelt i Det Indiske Ocean – og her venter en helt speciel ferie på dig! Du kan roligt pakke kreditkortet væk og fokusere 100% på at slappe og bare nyde tilværelsen. Du er nemlig milevidt fra det støjende byliv med butikker, restauranter og trafik. I stedet bor du med tæerne i strandkanten, solstrejf på kinderne og en mild brise fra havet i håret. Dét er afslappende ferieliv, når det er allerbedst – og din garanti for at få ladet batterierne helt op.

Men når du rejser til Maldiverne, er det ikke kun for at slappe af og nyde de smukke omgivelser. En ting, du ikke må gå glip af, er at snorkle sammen med det fantastiske dyreliv i havet – det er en helt uforglemmelig oplevelse!

Tag på ø-hop og udforsk øerne

Snyd ikke dig selv for en dag, hvor du suger kulturen til dig og virkelig mærker, hvor de lokale lever. Maldiverne gemmer nemlig på fascinerende, kulturelle traditioner og en lang historie med konger og dronninger.

Besøg fx den livlige hovedby, Male, hvor du finder spændende, travle gader og det lokale folk i deres hverdag. Her får du mange interessante indtryk, som virkelig kan mærkes – et klart besøg værd! Tag på tur rundt omkring på de andre beboede øer, hvor du rigtig kan opleve de lokales liv og kultur.

Kulinariske oplevelser med smagen af Asien

På Maldiverne spiser de meget ris, fisk og fladbrød, og de inspireres af Sydindien og Thailands køkkener. Udforsk de forskellige madtraditioner og se, hvad du bedst kan lide. Bemærk også, at du mange steder ikke må drikke alkohol, men det savnes ikke, da du på den måde kan få den fulde oplevelse af Maldiverne og dens kultur.

Hvornår skal du rejse?

Vi har samlet nogle fantastiske hoteller og resorts til din ferie på Maldiverne – de er fordelt rundt på øerne, og her bliver du bekræftet i, at Maldiverne er et sandt paradis. Vil du nyde din ferie på Maldiverne med den allerbedste vejrudsigt i sigte? Så skal du rejse i periæden fra december til april, hvor der er mest sol og næsten ingen regn.


Find din rejse til Maldiverne

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Hoteller på Maldiverne