Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Split

Om Split

Den gamle bydel
Der er et område, som er særlig kendt i Split – den gamle bydel. Her finder du seværdigheder på stribe, der alle er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Et kvalitetsstempel i sig selv! Besøg fx den romerske kejser Diocletians palads, den hyggelige havnepromenade eller gå en tur på marked. Er du til shopping, finder du også byens shoppingsgade tæt på.

Slap af og nyd livet
Vil du gerne slappe helt af på din ferie i Split, så kan du med fordel tage en tur på stranden. Marjan-halvøen er perfekt til et strandbesøg, men det er mange af de små øer ud for Split også. Sejl afsted og nyd skærgården – en anderledes strandtur, men med garanti smukkere end de fleste, du har oplevet. For der er ikke noget bedre end at kombinere strandturen med en smuk sejltur.

Den nærmeste strand er Bavice-stranden, hvor du både kan leje solstole og købe forfriskninger. Her er altid liv og glade dage.

En by ud over det sædvanlige
For os er der ingen tvivl – Split er lidt ud over det sædvanlige. Her venter en rigtig ”slentreby”, hvor du i de historiske gader finder et levende museum, mens havnepromenaden byder på smukke udsigter og ikke mindst lækre caféer til et pitstop. Besøg også promenaden om aftenen, hvor de lokale kommer for at snakke om livet og dagens gang.

Fakta om Split

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Split fra:
- København

Flyvetid
Ca. 2 timer og 30 min.

Transfer
Transfer foregår på egen hånd.

Tidsforskel
Ingen.

Valuta
Den lokale valuta er kroatiske kuna (HRK).

Mad og drikke
I Split finder du et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne finder du både i byen, men også langs strandpromenaden.

Transport
Det er let at komme rundt. Det hurtigste er at tage en taxa, men der går også busser i det fleste områder.

Elektricitet
220 volt.

Turistskat på hotellet
I Kroatien skal alle hotelgæster betale en turistskat direkte til hotellet på ca. 10 HRK pr. person pr. nat. Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris.

Depositum på hotellet
Nogle hoteller tager en kopi af kreditkortet som depositum, når I checker ind.

Vores service
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.

 

Find din rejse til Split

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Hoteller i Split

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed