Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Valamar Lacroma Resort

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Valamar Lacroma Resort

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurant

Bo på Dubrovniks største spa-hotel
Er I til ren selvforkælelse, så har I fundet jeres hotel til jeres næste ferie, nemlig Valamar Lacroma Resort. Hotellet ligger på den smukke halvø Babin Kuk og er Dubrovniks største spahotel. Hotellets stolthed er uden tvivl Ragusa Spa, og det er let at forstå. Her finder I både tyrkisk bad, sauna, flere afslapningsrum, forskellige massagebehandlinger, motionsrum og dampbad.

På hotellet er der et flot poolområde med liggestole og parasoller. I kan også tage en svømmetur i det krystalklare hav ved hotellets stenstrand, hvor I også finder en god restaurant.

Ved siden af hotellet ligger et stort parkområde, hvor I finder et lille center med et par restauranter, barer og butikker. Ønsker du at besøg Dubrovniks gamle bydel, kan I tage den lokale bus derind på ca. 10 min.

Sådan bor I
Rummelig og mordene dobbeltværelser med badeværelse, minibar, aircondition, safebox, tv, telefon, hårtørre og strygejern. Det er muligt at tilkøbe balkon/terrasse. I kan også tilkøbe skrå havudsigt.

Pension
Opholdet er med morgenmad, med mulighed for at tilkøbe halvpension.

Mere om Valamar Lacroma Resort
Stranden ved Valamar Dubrovnik President Hotel tilhører det hotel. Fordi I bor på søsterhotellet, kan I benytte stranden, to solstole og en parasol til halv pris - ca. 95 danske kroner. Tennisbaner beliggende i Babin Kuk kan benyttes mod gebyr.

Om hotellet
Afstand til centrum 6 km Dubrovnik
Afstand til strand 300 m
Antal værelser 401
Byggeår 1976
Elevator Ja
Etager 5
Fitness Ja
Poolhåndklæder Ja
Renoveret 2008/2009
Safebox Ja
Tennis Ja, mod gebyr
WiFi Ja

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail