Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Valamar Club Dubrovnik

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Valamar Club Dubrovnik

  • Aircondition
  • All Inclusive
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Pool

Rolig beliggenhed tæt på strand med All Inclusive Light
Valamar Club Dubrovnik ligger smukt placeret på Babin Kuk halvøen nord for den gamle bydel i Dubrovnik. Under hotellet finder I Capacabana, der er en af halvøens bedste strande med liggestole, parasoller og vandland for børn i højsommer (mod betaling). Halvøen har flere sten- og sandstrande, så der er rig mulighed for at udforske flere, hvis I gerne vil nyde ferielivet langs vandet.

På stranden finder I et stort vandsportscenter, hvor der både er mulighed for at prøve vandski, vandpolo, dykning og snorkling (mod betaling). Mellem hotellet og stranden finder I også et stort poolområde, hvor der er flere solterrasser. Herfra er der uden sammenligning et af områdets mest fantastiske udsigter, hvorfra I også kan se krydstogtskibene passere til og fra Dubrovniks populære krydstogtshavn.

På hotellet er der et internationalt animationsteam, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter for både børn og voksne bl.a. tennis, dykning, minigolf, fodbold og basketballturneringer. I hotellets barområde er der aftenunderholdning, og i løbet af dagen er der børneklub samt mini-disko for de mindste i familien.

Valamar Club Dubrovnik er et ideelt valg for jer, der ønsker at leve i rolige omgivelser, men alligevel være tæt på den gamle bydel i Dubrovnik.

Sådan bor I
Dobbeltværelse eller tresengs-værelser med eller uden balkon. Alle værelser har bad/toilet, tv, telefon, aircondition og safebox. Det er muligt at tilkøbe havudsigt. 
Familieværelse består af to værelser med dør imellem, balkon/terrasse og badeværelse. De er indrettet på samme vis som dobbeltværelser. Værelset har have-udsigt.

Pension
Opholdet er med All Inclusive Light. Der serveres morgenmad, frokost og aftensmad i hovedrestauranten, The Lido Restaurant.

Mere om Valamar Club Dubrovnik
Hotellet er søsterhotel til Valamar Dubrovnik President Hotel, hvor det er muligt at benytte stranden, to solstole og en parasol for ca. 195 kr. 

Om hotellet
Afstand til centrum 6 km Dubrovnik
Afstand til strand 150 m
Aircondition Ja
Antal værelser 338
Bar Ja
Byggeår 1986
Elevator Ja
Etager 5
Legeplads Ja
Poolhåndklæder Ja
Renoveret 2007
Restaurant Ja
Safebox Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Vandsport Ja
WiFi Ja, gratis

All Inclusive Light

Måltider
Alle måltider serveres i hotellets hovedrestaurant.
Morgenmad: 07.00 – 10.00
Frokost: 12.00 – 14.00
Aftensmad: 19.00 – 21.00

Drikkevarer
Kl. 07.00 – 10.00, 12.00 – 14.00 og 19.00 – 21.00 indgår sodavand, juice, saftevand, alm. vand, kaffe og te (alle lokale mærker).
Kl. 12.00 – 14.00 og 19.00 – 21.00 indgår sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, vin, øl, kaffe og te.

Is til børn
Kl. 16.00 – 17.00

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail