Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Israel

Om Israel

Israel - historiske seværdigheder og et helt eminent køkken

Med en storslået natur, en spændende historie og et køkken, som ikke mange andre steder kan måle sig med, er det ikke svært at forstå, at Israel er blevet et populært rejsemål. Især Israels Middelhavskyst har meget at byde på, og særligt storbyen Tel Aviv tiltrækker et væld af turister, som gerne vil opleve byens specielle atmosfære, gode seværdigheder og den fantastiske sandstrand.

Tel Aviv
Den israelske storby Tel Aviv byder på et hav af seværdigheder. Én ting du ikke må misse, mens du opholder dig i byen, er den Hvide by. Den Hvide By består af omkring 4.000 bygninger, der alle er malet i hvide eller lyse nuancer. Du bliver næsten også nød til at lægge vejen forbi byens fantastiske sandstrand, hvor havet er turkisblåt, og sandet er af de fineste sandkorn. Du skal heller ikke være bange for, at du kommer til at gå sulten i seng, for byen har nemlig et utal af restauranter og caféer, som serverer det bedste fra alle verdenshjørner.

Kun 1 times kørsel fra Tel Aviv ligger Jerusalem, som regnes for at være en af verdens helligste byer. Byen rummer flere religiøse seværdigheder, men et besøg ved grædemuren er en helt særlig oplevelse, og noget du bare ikke må gå glip af.

Israelsk gastronomi
Maden i Israel afspejler alle de forskellige kulturer landet rummer, og den bærer især præg af traditionel jødisk madlavning. Derudover betyder Israels klima og beliggenhed i den sydøstlige ende af Middelhavet, at landet er forsynet med nogle verdensklasse råvarer, som faktisk er det, der er fællesnævneren for det Israelske køkken. På stort set samtlige af landets markeder, kan du købe forskellige råvarer og smagfulde krydderier.

Fakta om Israel
Israel er et forholdsvis ”ungt” land og har faktisk kun eksisteret siden 1947. Der bor lige knap 9 millioner indbyggere i landet, hvoraf ca. 450.000 af dem er bosat i Tel Aviv.

Områder i Israel

Tel Aviv

Eksotisk storby – spændende kultur og et helt eminent køkken.
Find din rejse her >

Find din rejse til Israel

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7