Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Oplevelser

Græsk aften

Nyd en aften på ægte græsk vis.

I aften smager vi på det græske køkken, nyder traditionel græsk underholdning og hygger os i et fantastisk selskab.

Vi nyder aftenen i skønne omgivelser tæt på Zia – og her er en skøn udsigt. Arter vejret sig, er der gode chancer for en smuk solnedgang, før festen begynder.

Aftenudflugt inkl. middag, vin og show.

Vejledende pris:
Voksne kr. 360 pr. person
Børn kr. 180 pr. barn

Ø-rundtur

I dag oplever vi Kos på tætteste hold, når vi ser og hører om det bedste, Kos byder på. Vi ser Hippokrates’ træ, den gamle bydel og de mange hyggelige tavernaer. 

Vi besøger selvfølgelig også øens stolthed; Asklepieion, hvor den moderne lægekunst tog sin begyndelse. Et absolut must-see, når man holder ferie på Kos.  

Sidst på dagen kører vi op til et af øens allersmukkeste steder, bjergbyen Zia. Her bliver der tid til at kigge rundt på egen hånd og evt. spise en middag med øens nok bedste udsigt over havet, de nærtliggende øer og Tyrkiet. 

Turen starter om eftermiddagen og slutter ca. kl. 20.00.
Turen er med dansktalende rejseleder og lokal guide. Udflugten er eksklusive entre til Asklipion og middag i Zia.

Vejledende pris:
Voksne kr. 280 pr. person
Børn kr. 140 pr. barn

Ø-hop – en dag på havet

I dag sejler vi ud på det Ægæiske Hav og nyder livet om bord. Vi sætter kursen mod flere forskellige øer, for i dag skal vi nemlig på ø-hop. Vi besøger tre forskellige øer: 

Oplev Plati, hvor der bliver mulighed for at gå eller svømme i land og besøge en lille kirke, inden vi fortsætter til  Kalymos, hvor vi besøger øens hovedstad. Byen er bl.a. kendt for sine svampe, som vi hører lidt om, ligesom vi får tid til at gå en tur i byen og spise frokost på en taverna. Sidste stop bliver på Pserimos – en lille, lokal ø med gyldent sand, hvor der kan bades eller nydes en kold drink.

Heldagstur inkl. frokost.

Vejledende pris:
Voksne kr. 335 pr. person
Børn kr. 170 pr. barn

Naturens forunderligheder på Nisyros

Øst for Kos ligger den lille ø, Nisyros. Øen er ganske særlig, for den er altid præget mindre vulkansk aktivitet. Det oplever vi i dag, når vi ser nærmere på naturens kræfter.

Vi sejler til øen, hvorfra vi kører til vulkanens hjerte, nemlig det enorme krater. En unik oplevelse, hvor vi kommer helt tæt på jordens energi og kræfter.

Vi besøger også øens hovedby, Mandraki, hvor der bliver tid på egen hånd. Byen er meget charmerende med sine små gader og traditionelle hvide og blå huse. Vi besøger også det spændende kloster, Panagia Spilane.

Heldagsudflugt inkl. transport, men frokost er på egen hånd og entre til vulkanen betales ved ankomst.

Vejledende pris:
Voksne kr. 390 pr. person
Børn kr. 200 pr. barn

Lido Water Park

Besøg et af Grækenlands største vandlande, når I holder ferie på Kos – nemlig Lido Water Park. Her finder I masser af rutsjebaner, vandsjov og faciliteter bl.a. restauranter og snackbarer. Børn vil med garanti forelske sig i vandlandet – men selv voksne får en dag fuld af sjov!
Der kører shuttlebus fra tre af Bravo Tours’ hoteller: Atlantis Hotel, Ramira Beach Hotel og Kosta Palace. Vandlandet er åbent hver dag fra 10.00-18.30.

Vejl. priser:
1-4 år: gratis
5-11 år: 13 euro
12-derover: 17 euro

Udflugten er på egen hånd og kan købes direkte på rejsemålet.

Del denne side via E-mail