Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Det græske fastland

Det græske fastland

Det græske fastland

Sæt kursen direkte mod det græske fastland og oplev indbegrebet af Grækenland. For Grækenland er meget mere end små øer med en forblindende havudsigt – på fastlandet finder I den bedste kombination af små feriebyer, det lokale liv og ikke mindst masser af oplevelser – lige fra historiske sights til storbyliv i bl.a. Kalamata eller Athen.

Bravo Tours har nøje udvalgt flere spændende rejsemål på det græske fastland, der har hver sin charme og byder på alt fra små, hjemmelige hoteller til store resorts med All Inclusive. Vi flyver direkte fra både Billund og København.

Læs mere om det græske fastland her.

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra det græske fastland.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på det græske fastland.
Se vores hoteller her >

Områder i det græske fastland

Peloponnes

GRÆKENLAND
Ferie lige ved vandkanten.
Find din rejse her >

Nafplio

GRÆKENLAND
Charmerende og autentisk.
Find din rejse her >

Kalamata

GRÆKENLAND
Græsk charme og smagfulde oliven.
Find din rejse her >

Hoteller i det græske fastland

Find din rejse til det græske fastland

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Det græske fastland har det hele

Når I rejser med til det græske fastland, har I alle muligheder for at præge ferien præcis, som I har lyst. Tag med til en af de nærtliggende ferie- og badebyer, hvor I på fineste vis kan kombinere et afslappende strandliv med muligheden for masser af oplevelser. Det gælder både i Kalamata, Tolo og Nafplio.

Kalamata - sol og storbyferie tæt på den græske hverdag

I det sydlige Peloponnes ligger Kalamata – et lille stykke af det ægte Grækenland, hvor I både kan slappe af og nyde det hyggelige byliv. Byen har en unik kombination af gode strande, charmerende gader, shopping og en utrolig historie.

Tolo/Nafplio – autentisk og hyggeligt

Hvis I vil holde ferie direkte i vandkanten, så skal I vælge Tolo. Byen er ikke ret stor, men ikke desto mindre endnu mere charmerende og autentisk. Her finder I virkelig det rolige ferieliv, når det er bedst! Kun 10 minutter derfra ligger den gamle hovedstad Nafplio, der tager pusten fra de fleste. Her er så fint og hyggeligt, at de færreste ikke forelsker sig hovedkulds i området.

Athen – storbyferie i en af Europas mest spændende storbyer

Det er selvfølgelig også muligt at besøge storbyen Athen. Her venter de store oplevelser lige uden for døren – og Akropolis er selvfølgelig højdepunktet over dem alle. Men Athen er meget mere end det – dejlige områder, gode restauranter og et væld af butikker.

Miljøafgift

Fra 1. januar 2018 opkræver myndighederne en obligatorisk miljøafgift fra turister kaldet ECOTAX. Formålet er at kompensere for den CO2-udledning, som turismen medfører. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-ind eller check-ud. Prisen afhænger af hotellets officielle hotelkategori, men svarer til ca. 1,5-10 pr. værelse pr. nat.