Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
 • Sahl Hasheesh

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Sahl Hasheesh.
Se billeder og video her >

Hoteller

Se vores hoteller i Sahl Hasheesh.
Se vores hoteller her >

Om Sahl Hasheesh

Hurghadas eksklusive ferieområde! Velkommen til Sahl Hasheesh – måske knap så kendt, men det gør kun ferieoplevelsen endnu skønnere.

Det eksklusive ferieområde
Sahl Hasheesh ligger ca. 20 kilometer syd for Hurghada, som vi danskere har flokkedes til årevis. Her finder I et skønt ferieområde, hvor detaljer går op i en højere enhed. Området er kendt som den mere eksklusive del af Hurghada, og når I ankommer, forstår I let hvorfor. Her finder I nemlig en eventyrlig atmosfære kombineret med høj standard og lækre hoteller.

Dejlige strande
Det er svært at forlade hotellerne i Sahl Hasheesh, fordi de ganske enkelt er så gode. Men snyd ikke jer selv for en tur til stranden. Her kan I nyde livet, stikke fødderne i vandet og gå en tur langs det fineste sand. Vandet er lavvandet, og dermed perfekt for alle aldre. Følger I promenaden til den ene ende, ankommer i til områdets ”gamle” bydel, hvor de har genskabt en traditionel medina.

Perfekt til dykning, snorkling og shopping
Sahl Hashees er også kendt for andre ting end sin eksklusivitet. Området er nemlig perfekt til både dykning og snorkling. Er I mere til shopping, er der heller ikke langt til områdets shoppingscenter Senzomall, hvor der både er fine butikker og gode restauranter.

Vores service
I møder Sun Tours’ dansktalende rejseleder i lufthavnen, når I ankommer. De følger som regel også med på transferbussen til hotellet. Ferien i Sahl Hasheesh er på egen hånd, men I kan altid kontakte rejselederne på servicetelefonen, der er åben 24 timer i døgnet. Telefonnummeret får I ved ankomsten til rejsemålet.

Transfer
Det tager ca. 30 minutter at køre fra lufthavnen til hotellerne i Sahl Hashees.

Oplev Sahl Hasheesh

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Flere rejser til Egypten

 • Hurghada

  Hurghada

  Solsikkert, skønne strande og sublime resorts

 • El Gouna

  El Gouna

  Et eksklusivt ferieområde kendt for sine lange laguner

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find dine rejse til Sahl Hesheesh

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

 • 7