Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Premium - Smukkere end et postkort - Antillia Lejligheder

0
Rejselængde 7 Nætter
Pris fra 01 oktober 2019 6.898 kr
Se alle afgange

Er du til en kombination af bjerge, rå kystlinje, flora og fauna i alle farver og mønstre, venter Azorerne på dig. Øerne tilbyder rig mulighed for vandring, mountainbiking, klatring, kajak, hvalsafari og alt andet, den aktive familie drømmer om. Tag kameraet med, for her får du lyst til at klikke løs i et landskab der konstant er et postkortbillede værdigt. Befolkningen har gennem årtusinder været vant til at tage imod fremmede søfolk og kendetegnes ved en åbenhed og gæstfrihed, vi sjældent ser heroppe i det kolde nord. Azorerne er stadig uspoleret og fri for masseturisme, hvilket bestemt også afspejles i et aldeles rimeligt prisniveau. Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø. Her vil I elske den smukke havnepromenade i den største by, Ponta Delgada, og suge til jer af maritime indtryk i de små idylliske, brolagte gader. Vil I selv fange fisken til aftensmaden, er havet omkring Azorerne den perfekte legeplads, og I har på samme tid rig mulighed for at spotte delfiner, spækhuggere og hvaler. Restauranterne og markederne bugner af frisk fisk i mange arter og smukke farver, og menukortet rummer alt for enhver smag af lækre fiske- og kødretter.

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • Velkomstmiddag
 • Ildsøen og Tvillingesøerne
 • Østtur med Furnas og Terra Nostraparken
 • Quinta da Terca/gårdbesøg
 • Dansktalende rejseleder
Og meget mere

Udflugtsprogram

Velkomstmiddag
Efter ankomst til Azorerne starter vi den spændende oplevelsesrige uge med en velkomstmiddag første eller anden dag. Vi tager fra hotellet på gåben til en hyggelig restaurant og nyder en god, lokal middag. Til middagen serveres en øl, vand eller en halv flaske vin. Vi hygger os nogle timer, og den kommende uges oplevelser drøftes, inden vi tager tilbage til hotellet. En spændende og oplevelsesrig uge ligger foran os. Velkommen til Azorerne og rigtig god ferie!

Ildsøen og Tvillingesøerne – heldagsudflugt inklusive frokost
Turen starter med et besøg i en ananasplantage, hvor vi hører lidt om ananasdyrkningens lange proces. Herefter kører vi til en af de få tilbageværende keramikfabrikker, hvor alt fremstilles helt fra bunden. Turen fortsætter til Lagoa do Fogo, der ligger 945 meter over havet, og hvor der er en fantastisk udsigt. Vi ser kratersøen, Ildsøen, og man kan bade i det tropiske Caldeira Velha. Herfra køres der videre mod vest mod øens nordkyst, hvor frokosten indtages, inden turen går videre til de utrolig smukke tvillingesøer i Sete Cidades-krateret.

Østtur med Furnas og Terra Nostraparken – heldagsudflugt inklusive let frokost
Vi starter med at køre langs nordkysten og stopper ved Europas største teplantage. Her ser vi produktionen og smager de forskellige slags te. Herefter går turen gennem Povoaçãokrateret og østpå, hvor vi besøger nogle af São Miguels lidt specielle rastepladser, der mest af alt minder om små blomsteroaser. Et af dagens absolutte højdepunkter er det største vulkankrater, Furnas, hvor vi besøger den botaniske have, Terra Nostra-parken, med et fantastisk væld af blomster, planter og træer. Der kan bades i parkens 35 grader varme og jernholdige sø, der kaldes Ungdommens Kilde. Frokosten er et kapitel for sig, da den laves i den varme, vulkanske jord. Det tager seks timer at tilberede retten cozido, der er fyldt med azoriske traditioner og specialiteter. Undervejs på turen fortælles der om øernes historie og de sociale forhold.

Quinta da Terça / gårdbesøg – halvdagsudflugt inklusive frokost
Ved ankomsten til gården byder det svenske værtspar, Claude og Christina de Leval, velkommen. Parret har ejet dette dejlige sted siden 2001. Under rundvisningen på gården ser vi blandt andet et lille kapel, gæsteværelser, den private del, der består af hall, stue med det originale, imponerende træværk fra 1640 samt det store landkøkken. Christina fortæller med indlevelse og interesse om blomster og planter, som vi passerer på vej til ”picadeiron” - ridehuset - der er opført i samme periode som selve huset. I ”picadeiron” serveres et glas af den lokale portvin, og her kan man sidde og nyde den intense stemning, som hele stedet summer af, mens parrets smukke heste udfolder sig. Rundturen sluttes i den typiske, portugisiske stald med mange smukke heste. Nogle af hestene er gamle mælkeheste, der har fået lov at ende deres dage i luksus her på Quinta da Terça. Tilbage i huset serveres et glas vin og en lille buffet med små lokale retter, der er produceret i gårdens landkøkken. Vi returnerer til Ponta Delgada langs sydkysten.

Datoer og priser

 • Rejsende
 • Rejsende

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til Azorerne tur/retur.
 • Indkvartering på Antillia Lejligheder.
 • Velkomstmiddag.
 • Ildsøen og Tvillingesøerne.
 • Østtur med Furnas og Terra Nostraparken.
 • Quinta da Terca/gårdbesøg.
 • Dansktalende rejseleder.

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring kr. 249.
 • Årsrejseforsikring kr. 261.
 • Mad om bord på flyet kr. 180.
 • Transport til og fra hotellet kr. 130.
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Gratis WiFi

Attraktivt hotel i centrum
Antillia er et skønt hotel med både hotelværelser og lejligheder med en ualmindelig god beliggenhed tæt på Ponta Delgadas historiske centrum.

Du har kun 100 meter til det hyggelig marked og 300 meter til den flotte havnepromenade og den charmerende marina. Hotellet byder velkommen i den hyggelige lobby, og der er også bar og rigtig gode faciliteter. I Ponta Delgada kan du gå på opdagelse i det store udbud af restauranter, barer og spændende seværdigheder.

Antillia har et meget lækkert poolområde med solterrasse, swimmingpools til både børn og voksne, solsenge og parasoller. Her er også fitnessfaciliteter, tyrkisk bad, jacuzzi og desuden en lille legeplads til de yngste gæster. Du kan benytte det gratis trådløse internet i reception og bar.

Om hotellet
Afstand til centrum 300 m
Afstand til lokalt centrum 300 m Ponta Delgada
Afstand til restauranter 300 m
Afstand til strand 5 km
Aircondition Ja
Antal værelser 92
Bar Ja
Byggeår 2006
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 8
Fitness Ja
Havbad 500 m
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Safebox Ja, mod gebyr
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 6
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
På Antillia kan du enten bo i lejligheder eller dobbeltværelser.

Lejlighederne er nye, lyse og velindrettede med bad/toilet, enkle køkkenfaciliteter, aircondition og satellit-tv. Et-værelses lejligheder er indrettet med kombineret sove/opholdsrum og er til maksimum tre personer. Nogle et-værelses lejligheder har et stort panoramavindue i stedet for balkon. To-værelses lejligheder til maksimalt fire voksne har separat soveværelse og fås med og uden balkon/terrasse. Tre-værelses lejligheder, der er i to etager og med to separate soverum, er indrettet til maksimalt fire voksne og to børn samt. De har balkon/terrasse.

Dobbeltværelser med eget bad/toilet. Her er også aircondition, hårtørrer, telefon og tv. Der er ikke balkon/terrasse. 

Du kan også bo alene mod tillæg.

Pension
Opholdet på Antillia er uden pension, men ved ankomst til hotellet er det muligt at tilkøbe morgenmad. Det koster ca. 9 euro pr. person pr. dag. 

Mere om Antillia Hotel & Lejligheder
Antillia ligger perfekt i forhold til Ponta Delgadas bycentrum og omkring fem km fra stranden. Lejlighedshotellet er i en god standard og velegnet til børnefamilier. Hotellet har et mindre beauty-center, bordtennis, frisør, fitness, jacuzzi, sauna og vaskeservice - flere imod gebyr. I receptionen og i baren er der gratis WiFi.

Det koster 10€ pr. stk. for leje af poolhåndklæder.

Bussen kan desværre ikke køre helt op til hotellet. Bagage bliver derfor hentet af bagagebus og vores rejseleder vil gå sammen med jer til hotellet. 

Adresse
Rua do Perú 105 • PT - 9500 Ponta Delgada • Portugal.
Tlf. 00 351 206 000

Del denne side via E-mail