iSanook med mere

Ta’ med Bravo Tours på en skøn ferie til Thailand i smukke og rolige omgivelser i den kongelige ferieby, Hua Hin. Hua Hin er et af danskernes foretrukne rejsemål i Thailand, for der er gode oplevelsesmuligheder, dejlige sandstrande og en autentisk thailandsk charme og atmosfære. Alt dette får du på denne ferie og mere til. For når du rejser med Bravo Tours til Hua Hin, så vil du blive mødt af dansktalende rejseledere, som kan hjælpe dig med at få det bedste ud af din ferie.

For at gøre din ferie endnu mere special, så får du hele tre gratis oplevelser med dansktalende rejseleder inkluderet i dit ophold. Der er velkomstmiddag på stranden, frokost og eftermiddagste på Centara museumscafe og tuk-tuk tur i Hua Hin.

Du bor på det nybyggede hotel iSanook Hua Hin Resort & Suites, som er en hyggelig lille perle, der byder på mange gode faciliteter. Poolområdet med sin 60 meter lange swimmingpool, liggestole, parasoller og poolbar er hotellets omdrejningspunkt. Men du kan også slappe af på den fremragende sandstrand, som ligger blot 500 meter væk.

Ved stranden har Bravo Tours en lille hyggelig strandbar, hvor du kan slappe af på en komfortabel solseng med parasoller. Når du bor på iSanook Hua Hin Resort & Suites kan du benytte strandbarens faciliteter helt gratis. Her huserer den thailandske ejer, som hedder fru Mod, som kan tale lidt dansk. Dagen igennem byder fru Mod, mod betaling, på skønne thailandske retter samt forfriskninger som kolde øl og drinks eller måske en frisk kokosnød også kan friste. Et skønt lille samlingssted, hvor du kan nyde udsigten og den beroligende lyd af bølgernes skvulpen. Omgivelserne og udsigten ved stranden er smuk. Her kan du se til abebjerget, Kaho Takiab, med de flotte templer og gyldne buddhaer på toppen. Det er også her på stranden, der er velkomstmiddag.

Muligheden for at få et væld af oplevelser er stor, og i det hele taget kan du glæde dig til en skøn ferie i Thailand med fuld fokus på tryghed, afslapning og inkluderede oplevelser i hyggeligt samvær med gruppen af andre danskere.

Når du tager på rejse til Thailand og bor på iSanook Hua Hin Resort & Suites, så rejser du altid trygt i en dansk Bravo Tours gruppe. Vores dansktalende rejseledere er med dig hele vejen, hvor alt er timet og tilrettelagt. Det hele bliver formidlet på dansk, så du er sikret en skøn og tryg ferie i Thailands eksotiske omgivelser. Ligeledes vil du have transport til og fra lufthavnen, hvor Bravo Tours’ dygtige dansktalende rejseledere selvfølgelig også er med.

Rejsens højdepunkter
 • Velkomstmiddag på fantastisk strand
 • Tuk-tuk tur i Hua Hin
 • Eftermiddagste i historisk museumscafe
 • Benyt gratis solsenge og parasoller på stranden ved Bravo Tours’ strandbar
 • Dansktalende rejseleder
Og meget mere

Oplevelser på rejsen

Velkomstmiddag på stranden

Nyd ankomsten til Hua Hin med en fantastisk velkomstmiddag og smag på det autentiske thailandske køkken, mens vi sidder under stjernerne med fødderne i sandet. Det er i sandhed et af de mest spektakulære steder i Hua Hin at indtage et måltid. Få mulighed for at smage nogle fantastiske thailandske retter. Strandbaren og restauranten ejes og drives af Khun Mod. Den ligger få minutters gang fra iSanook Hua Hin Resort & Suites. Restauranten ligger ved stranden, så vi kan nyde en skøn udsigt.

Drikkevarer er ikke inkluderet

Frokost og eftermiddagste på Centara museumscafe

Vi spiser en lækker frokost på Centara Grand Hotels museumscafe. Men inden vi spiser, oplever vi en skøn atmosfære, som findes på hotellet. Hotellets personale byder os velkommen ved at åbne portene, så vi kan træde ind i, det føles som at træde tilbage i tiden og genopleve Thailands kolonitid. Vi besøger museumscafeen, der har udsigt over hotellets ikoniske haver med træer og buske klippet i form som dyr i naturlig størrelse.

Museumscafeen har træmøbler og minder fra kolonitiden. Museet er rammen, når vi spiser. Menuen står på eftermiddagste - en signaturmenu med små sandwicher, kager, hjemmelavede småkager, scones, fløde og syltetøj serveret på et elegant sølvfad. Nyd eftermiddagen med te af høj kvalitet og en delikat frokostservering, mens du ser ud over de smukke historiske bygninger og haver.

Hua Hin tuk-tuk tur

Hop ombord på Thailands ikoniske trehjulede motorkøretøj, tuk-tuk, og sus rundt i Hua Hin med vinden i håret, mens vi gør stop ved nogle af byens mest interessante steder. Vi besøger først den gamle og berømte togstation, der er en af de ældste i Thailand. Det er kendetegnet for Hua Hin og plejede at byde den thailandske konge velkommen, når de besøgte byen. Den oprindelige station blev genopbygget i 1926 med sit charmerende victoriansk-thailandske design. Det er en farverig og fantastisk bygning, der er en nødvendighed at besøge i Hua Hin.

Derefter fortsætter vi med tuk-tuk til Chat Chai-markedet, det ældste marked i Hua Hin. Her kan du opleve et bredt udvalg af Thailands friske produkter, herunder en række frugter, grøntsager, kød og et stort udbud af frisk skaldyr og utallige fisk, krabber, rejer, blæksprutter og muslinger.

Længere fremme kører vi op til Khao Takiab, som også er kendt som ”abebjerget” på grund af det store antal aber, der bor der. Du får lov til at fodre aberne. Ved templet lærer vi om buddhismen, og der er en fantastisk udsigt. På en klar dag kan du se hele vejen ned ad Hua Hins smukke kystlinje og strande. Du får også øje på nogle af de lokale fiskerbåde, der udfører deres daglige aktiviteter.

Til sidst fortsætter vi ud i det grønnere landskab omkring Hua Hin, der er rig på natur. Vi stopper ved ananasplantagerne for at tage nogle billeder og nyde den bjergtagende udsigt, der omgiver Hua Hin.

ShortTagLine

Her får du

 • Velkomstmiddag på fantastisk strand
 • Tuk-tuk tur i Hua Hin
 • Eftermiddagste i historisk museumscafe
 • Benyt gratis solsenge og parasoller på stranden ved Bravo Tours’ strandbar
 • Dansktalende rejseleder
IncludedTagLine

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til Bangkok tur/retur
 • Transfer til og fra lufthavnen med dansktalende rejseleder
 • Indkvartering på iSanook Hua Hin Resort & Suites
 • Morgenmad
 • Velkomstmiddag på stranden
 • Tuk-tuk tur i Hua Hin
 • Eftermiddagste i Centara mueseumscafe
 • Gratis brug af liggestole og parasoller i Bravo Tours’ strandbar
 • Dansktalende rejseleder
NotIncludedTagLine

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant

Lækkert resort i den kongelige ferieby Hua Hin

iSanook Hua Hin Resort & Suites er en hyggelig lille perle, som byder på mange gode faciliteter. Her er i det hele taget en behagelig, afslappet atmosfære, hvor alle føler sig velkomne. Tæt ved hotellet finder du mange gode restauranter, supermarked og kun 650 meter væk ligger den fine sandstrand, hvor du kan nyde strandlivet og det gode solrige thailandske vejr.

Hotellet har et hyggeligt poolområde, pool-/snackbar, liggestole og parasoller samt gratis lån af håndklæder. Den flotte store swimmingpool, som er centrum for hotellet, er hele 55 meter lang og indbyder til en skøn forfriskende svømmetur og afslapning på solstolene. Udover afslapning ved poolen og stranden, byder hotellet også på en spa-afdeling, hvor du kan få en behagelig massage. Vil du holde motionen lidt ved lige, kan du benytte dig af hotellets spritnye fitnesscenter, som har masser af faciliter og maskiner (aldersgrænse på 16+). 

Der er i det hele taget masser at tage sig til – hvis du ellers du kan løsrive dig fra det skønne liv ved stranden og poolen: Hua Hins beliggenhed er ideel til udflugter ud i smukke Thailands fantastiske natur. Når eventyrlysten melder sig, kan du nemt tage med Bravo Tours' dansktalende rejseleder ud at opleve nærområdet. Du kan også tage på en hyggelig slentretur igennem Hua Hin by, og slut af på det spraglede natmarked, og gør en god handel til småpenge. Fra fredag til søndag kan du også besøge Cicada markedet om aftenen, hvor du kan spise lækker thaimad. Muligheden for at få et væld af oplevelser er store, og i det hele taget kan du glæde dig til en skøn ferie i Thailand med fuld fokus på tryghed og afslapning. 

Sådan bor du
På iSanook Hua Hin Resort & Suites kan du vælge imellem tre flere forskellige værelsestyper, som alle er indrettet med aircondition, telefon, og badeværelse med hårtørrer. Desuden minibar, safebox, fladskærm og gratis WiFi.

Studio: Lyse og velindrettede værelser på ca. 28 m2 med egen balkon. Der er er plads til op til to personer på dette værelse. 

Deluxe Studio: Fine værelser, som er større på ca. 34 m2 med egen balkon. Der er er plads til op til tre personer på dette værelse. 

Suite Pool View: Store værelser på ca. 54 m2 med egen balkon og udsigt til poolen. Der er plads til fire personer heraf maks. tre voksne.

Pension
Dit ophold på iSanook Hua Hin Resort & Suites inkluderer morgenmad, som hver dag serveres i hotellets hovedrestaurant, hvor du har en buffet med masser at vælge imellem, både asiatisk og international morgenmad. I løbet af ugen vil hotellet også have flere forskellige tema-dage i form af grill aftener og andre hyggelige arrangementer.

Mere om iSanook Hua Hin Resort & Suites
Flere gange om dagen går en gratis hotelbus fra iSanook Hua Hin Resort & Suites frem og tilbage mellem det centrale Hua Hin og stranden.

Hotellet spaafdeling er i øjeblikket under renovering. 

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 250 m
Afstand til centrum 8 km
Afstand til lufthavn 250 km
Afstand til minimarked 250 m
Afstand til restauranter 100 m
Afstand til strand 650 m
Aircondition Ja
Antal værelser 154
Bar Ja
Byggeår 2019
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 6
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi I spaafdeling
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Mange
Roomservice Ja
Safebox Ja, gratis
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

14/88 Soi Mooban Huadon

77110, Hua Hin

Thailand


Del denne side via E-mail