Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Udsolgt

Golfrejse – Salgados Vila das Lagoas

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse – Salgados Vila das Lagoas

 • 5 x Golf
 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant

Bo i Algarvekystens største ferieby og spil 5 x golf
Ønsker I at spille golf på tre fortrinlige golfbaner og bo i moderne, gennemførte lejligheder i Albuferia, så er denne golfrejse til Algarve skræddersyet til jer. De fleste dages golf spilles på Salgados, som ligger ca. 900 meter fra hotellet. De to andre dage med golf spilles på Alamos og søsterbanen Morgado, der ligger klods op af hinanden i Portimao.

Når dagene ikke længere står i golfens tegn, kan I nyde alt det skønne som Albuferia, Algarvekystens største ferieby, har at tilbyde. Gå en tur i de snævre gader, besøg den hyggelige havn eller kom helt ned i gear på en af de lækre sandstrande, som er blandt Europas bedste. På hotellet ligger også en god a la carte-restaurant L14, en loungebar, SPA med jacuzzi, pools, tyrkisk bad og sauna. Desuden byder søsterhotellerne Dunas Suites samt Salgados Palace på flere restauranter, hvor I kan nyde en lækker middag (mod gebyr)

Inkluderet

 • 3-værelses lejlighed
 • 5 x golf – 3 x Salgados, 1 x Alamos og 1 x Morgado
 • Ophold er inkluderet shuttle service til/fra Alamos og Morgado golfbanerne

Tilkøb

 • Transfer til og fra hotellet
 • Transport af golfbag
 • Mad om bord på flyet

Om hotellet
På denne golfrejse bor I på Salgados Vila das Lagoas, som er nogle moderne og gennemførte lejligheder. Der er et skønt poolområde blandt grønne områder med ikke mindre end 7 pools, som indbyder til ren afslapning efter en lang dag med golf. Her er også en poolbar, der har åben i sommermånederne. Området omkring lejlighederne er præget af ro, og det kan anbefales at tage forbi den nærliggende smukke Salgados-strand, hvorfra I kan nyde en dejlig gåtur. 

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 8 km
Afstand til lokalt centrum 3 km
Afstand til strand 500 m
Aircondition Ja
Antal værelser 176
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 2008
Børnepool Ja
Elevator Ja
Fitness Ja
Golfbane Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Køleskab Ja
Lejligheder 110
Minibar Nej
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 2
Renoveret 2016
Restaurant Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Skift af sengelinned, pr. uge 1
Telefon på værelset Nej
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
På Hotel Salgados Vila das Lagoas bor I i lækre og lyse lejligheder med stilrene flotte møbler og gode køkkenfaciliteter. I har egen balkon med enten udsigt over den smukke have eller det elegante poolområde. Alle lejlighederne er indrettet med gratis aircondition, gratis WiFi, gratis safeboks, køleskab, TV og telefon. Lejlighedernes store vinduer giver et behageligt og naturligt lys.

Lejlighederne er beregnet til maksimalt 6 voksne. Det er muligt at bo alene mod gebyr.  

Pension
Opholdet er uden pension.  

Mere om Salgados Vila da Lagoas
Hotellet har mange gode faciliteter. Slap bl.a. af i hotellets gode SPA (mod betaling) eller nyd livet ved poolen. 

Der kan være ventetid til hotellets gratis shuttleservice. Vil I undgå det, anbefaler vi, I tager en taxa eller lejer bil.

 

Adresse
Morgado do Reguengo Resort,8501-912 Portimão, Algarve, Portugal
Tlf.:  00351 289 583 730 

Golfbaner

Golfe dos Alamos
Golfe dos Alamos

Her mødes man af ondulerede fairways, der bølger sig gennem det smukke landskab for foden af bjergene. Udsigten er smuk - bl.a. over vinmarkerne og det enorme vandreservoir. Her på banen er de gamle træer ofte i spil, og selv om banen er kort, skal man spille strategisk for at finde de forholdsvis små greens.
Banen åbnede i 2006 og er derfor en af de nyere golfbaner ved Algarve. Her opleves et kuperet terræn af smukke dale overalt på banen.

De store greens er et karakteristisk træk for denne bane, som hurtigt kan sætte alles færdigheder på prøve, her kan man risikere et rimelig langt put, da greens ofte er hævet over fairways, hvis man rammer modsat flaget.

Endvidere er banen dog en udfordring for golfspillere på alle niveauer.
Banen er placeret kun få meter fra Morgado-banen og giver derfor nye muligheder for tilbagevendende golfspillere.

Par: 71
Længde (back tee): 5.641 m
Herrer/Gul: SR 124 / CR 67,7
Damer/Rød: SR 119 / CR 68,6

Herdade dos Salgados Golf
Herdade dos Salgados Golf

Salgados-banen har meget vand i spil. Udsigterne på banen er fantastiske, og det er en udfordring ikke at lade dem forstyrre koncentrationen, når drivet - og ikke mindst approachslaget - skal placeres rigtigt. Banen har en evne til at teste spilleren på forskellig vis - afhængig af handicappet - og en forsigtig spillet runde betyder ingen mistede bolde - men måske en lidt dårligere score.

En klassisk portugisisk bane, placeret hvor man får brug for alle sine færdigheder i at kunne slå lige. Dette skyldes det meget vand, der er på banen, som sætter de tekniske færdigheder på prøve.
Banen er placeret helt ud til havet, hvilket giver smukke omgivelser, men som også ved nogle huller gør spillet meget krævende og udfordrende pga. vinden, der blæser ind herfra.
Det er en spændende bane med ekstra gode udfordringer.

Par: 72
Længde (back tee): 6.080 m
Herrer/Gul: SR 113 / CR 70,3
Damer/Rød: SR 108 / CR 70,6

www.salgadosgolf.com

 

Morgado do Reguengo

Banen ligger på den vestlige del af Algarve, ca. 30 minutters kørsel fra Albufeira. De første ni huller er forholdsvis flade, og de bageste ni straks mere kuperede - oftest med en fantastisk udsigt. Banen bringer ikke meget vand i spil, men de mange flot anlagte bunkers stiller store krav. Greens er meget dybe, men reelle. Her får man meget golf for pengene.

Banen er varierende efter forni og bagni. Forni er den mere klassiske del af banen, hvor man kan se spillet fra banens tilhørende klubhus. Bagni bliver derimod et mere kuperet område og gør spillet mere krævende. Banen er tydeligt opbygget efter at sværhedsgraden stiger, jo længere i spillet man kommer.
Banen er spændende og giver mange muligheder, alt efter hvad man ønsker at træne.

Par: 73
Længde (back tee): 6.399 m
Herrer/Gul: SR 129 / CR 71
Damer/Rød: SR 120 / CR 71,3

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail