Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Udsolgt

Golfrejse - Pestana Vila Sol

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Pestana Vila Sol

 • 4 x Golf
 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Wellness

Skønt hotel i afslappende omgivelser med en fremragende golfbane lige udenfor døren!
I udkanten af Vilamoura finder du det klassiske golfhotel Pestana Vila Sol! Et hotel, der i årevis har været populært blandt golfgæster – og man forstår let hvorfor. Her finder du masser af faciliteter – lækre pools, grønne områder, tennisbane, cafe, restaurent og meget mere. Hotellet er kendetegnet ved et højt serviceniveau, og der er gåafstand til første tee.

I har 4 runder golf inkluderet i rejsen – og I skal naturligvis spille Vila Sol-banen, der ligger lige ved hotellet! Vila Sol er bestemt en af de rigtig fine baner i Vilamoura-området! Banen åbnede i 1991 og kan betegnes som en rigtig parkbane. Banen er anlagt i respekt for naturen, der er masser af vand i spil, og man kan ikke undgå at blive betaget af de smukke gamle træer! Pinje-, mandel- og figentræer giver hele banen sit eget karakteristiske præg – en sand nydelse at spille. Glæd dig til en veltilrettelagt golfrejse på et skønt hotel med gode faciliteter, og en golfbane der ligger kun 100 meter fra receptionen.

Inkluderet

 • Fly t/r
 • Transfer til og fra lufthavn (gælder kun charterfly)
 • Ophold på Pestana Vila Sol i dobbeltværelse superior
 • Morgenmad
 • 4 x golf på Vila Sol Golf

Tilkøb

 • Indchecket kuffert og golfbag
 • Transfer til og fra lufthavn (gælder kun rutefly)
 • Mad ombord på flyet
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Om hotellet
Pestana Vila Sol er et fremragende hotel, hvad enten du vil dase ved poolen, nyde forkælende behandlinger i spaen, være aktiv på golfbanen eller udfordre dine medrejsende til et slag tennis. Med andre ord så har hotellet det hele. Hvis du ønsker at tage til Vilamouras centrum eller stranden, så tilbyder hotellet gratis shuttle i højsæsonen. Men man kommer ikke udenom, at den vigtigste grund til, folk vælger netop dette hotel, skyldes den internationalt anerkendte golfbane, der ligger blot et stenkast fra hotellet. 

Om hotellet
Afstand til centrum 5 km Vilamoura
Afstand til strand 5 km
Aircondition Ja
Antal værelser 189
Byggeår 2004
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator I en del af hotellet
Etager 3
Fitness Ja
Golfbane Ja
Hårtørrer Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 7
Spa & wellness Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
Du bor i lyse dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Alle værelserne er udstyret med gratis WiFi, aircondition, satellit-TV, minibar (mod gebyr), hårtørrer, telefon, badekåbe og tøfler.

Alle dobbeltværelser med udsigt til haven ligger i haven 50-200 meter udenfor Vila Sols hovedbygning. De er alle placeret i stueetagen og har et portugisisk interiør med terrakotta murstensgulv, varme farver på væggene og høje trælofter. På værelset findes der bl.a safebox, minibar, tv, aircondition og hårtørrer. De er alle med bad og toilet samt en tilhørende møbleret terrasse. Fra receptionen kan de hjælpe med at få bagagen på værelset – og spiller man golf, kan man have sin golfbag opbevaret nær receptionen i hovedbygningen.

Alle dobbeltværelser er indrettet til maksimalt to voksne. 

Mere om Pestana Vila Sol
Hotellet gennemgår lige nu en gennemgående renovering, hvor de bl.a.. skifter møbler på fællesområder, fornyer restauranten og maler alle deres bygninger. 

Adresse
Morgadlnhos, 8125-307 Vilamoura, Portugal
Tlf.: 351 289 320 320
E-mail: guest@pestana.com
www.pestana.com

Golfbaner

Vila Sol Golf

Anlægget har 27 huller, hvoraf 1-18 er mesterskabsbanen. Banen er fra 1991 og har været vært for Portuguese Open to gange. En bane, hvor de gamle pinjetræer spiller en væsentlig rolle, når der skal tages beslutninger fra teestedet. Banen er smal, men fair, dog stadig en udfordring. 

Arkitekten har ønsket at beholde en del af det oprindelige landskab, hvorfor banen stadig er præget af et bølgende terræn. Banen er præget af loops flere steder. Det kræver nøjagtighed at klare de smalle fairways og selvfølgelig også de naturlige forhindringer, som dukker op undervejs i spillet.

Par:72
Herrer/Gul:  SR 125 / CR 70
Damer/Rød: SR 124 / CR 72,5

www.pestanagolf.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail